Close
Faqja 37 prej 40 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 399
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Mos u boni merak,se grate... si pa shkolle e si me shkolle...kur arine nje far moshe,behen te ditura,te shpegojne dhe Astrofiziken......

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    un e shthurur kam qene me kohe lol . po jam nga ato te shthurura Shqiptare qe sme behet vone per mendimet e te tjereve se e di vete cfare eshte me e drejte per mua

Elona ben shaka besoj ,,, apo sna pershendeti hic ke tema qe i kemi hap per ditlindje ..lol

Eni sikur s'ma kishe hap ti temen hahaha megjitheate flm qe me kujtove .se se kisha lexuar vertet.se s'kam kohe shume te shkruaj ne cdo tem vetem kam ber refresh kte faqe.

Qe te hyjne dy persona ne bashkjetese duhet te jen te dy te barabart ne te gjitha drejtimet ndryshe do dalin te zhgenjyer.Tani per kushtet e shqiperis une them qe djemt do ta perdorin bashkjetesen per te kenaqur tekat e tyre.Vet faktet tregojne ,vajzat shqiptare e vleresojne nje mashkull vetem pse ka nje makine te bukur, s'kam ca them me.....se s'po merem dot vesh.filluan me nxoren200kgramshe anti shqiptare te pa martuar e ku di une.

Tamam ate qe desha te them se urrej degjenerimin atyre si ra ne sy.Siduket do jen ................varja s'shkruaj me ktu se jam gatuar ndryshe.E kuptoj ndryshe modernen dhe emancipimin.vazhdo ti tani.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    ne lidhje me piken e dyte:
    mire vajza, po djali si do dihet ne eshte i virgjer?
    Po të jenë vajzat të virgjëra, rrjedhimisht edhe djemtë do të jenë të virgjër, se s'kanë me kë të bëjnë seks.

Citim Postuar më parë nga uj me gaz
    ne lidhje me piken e trete:

i del rroga burrit te mbaje 6-7 fryme?
    Për këtë i ktheva përgjigje edhe IL SANTOS në postimin më lart. Megjithatë, edhe sot, po të kursesh mirë dhe të bësh një jetë të thjeshtë, jo luksoze, nuk është e pamundur.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Këtu po flasim se si duhet të ishin gjërat në një sistem tjetër.

Sot gjërat janë ndërtuar në mënyrë të tillë që në shumë familje, punojnë të dy dhe me vështirësi ia dalin. Shteti dhe punëdhënësit e llogarisin këtë, e llogarisin se sa të holla i duhet një familjeje dhe i paguajnë punëtorët aq sa u duhet dy vetave për të mbajtur një familje.

Nëse do të punonin vetëm burrat dhe këta nuk do të mbanin dot familjen me atë pagë, nuk do të pranonin të punonin, kështu që edhe punëdhënësit do t'i ngrinin pagat.
    BATO kur flasim edhe japim ide i referohemi te tashmes.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    se dike akoma ti qe e tashmja esht koha e lilidhonit
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po kur burri per nje arsye a tjetren ngelet invalid, kush do e mbaj gruan me 4-5 femije? A mund te futet ne pune kjo grua pa arsimin perkates dhe kurrfare pervoje? Dhe po gjeti ndonje pune do punoje punetore krahu dhe ato para nuk do dalin as per tu ushqyer.
    Me mire ne varferi po ta mbash gruan injorante dhe te mbyllur brenda kater mureve qe te bjeri rehat burri? Po kur tradheton burri, kjo grua duhet te heshti meqe ai e mban me buke? Sa frikacak dhe tipa dyshues jane ca meshkuj! Dyshon ai qe e ka vet mendjen e keqe.
    Uffaaaaaaaaaa, te acarojne nervat ca primitive ketu!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Po të jenë vajzat të virgjëra, rrjedhimisht edhe djemtë do të jenë të virgjër, se s'kanë me kë të bëjnë seks.
    po ja e zeme sistemi do ishte keshtu si do e doje ti. e zeme po ashtu qe nje burre i ri e i martuar vdes ne aksident. ja edhe e zeme se shoqeria do perkujdesej nga ana ekonomike per te shoqen e femijet. ti mendon se kjo vajze e re duhej te jetonte vetem me kujtimin e te shoqit? duke humbur virgjerine ajo do humbiste edhe te drejten natyrore per t'i rritur femijet me nje baba, qofte ky edhe jobiologjik.

e zeme me tutje se kjo vajze kishte bere dashuri me te shoqin por jo femije. duhej privuar ajo edhe nga e drejta per te patur familje e femije?
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Mendimin tim për të tashmen unë e kam dhënë. Prandaj them që gjërat janë keq
    dhe si duhet të ishin.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mendimin tim për të tashmen unë e kam dhënë. Prandaj them që gjërat janë keq
    dhe si duhet të ishin.
    Me fal BATO se ndoshta nuk arrij te kuptj edhe thelbin e idese tende por cfare gjeje te keqe shikon ti ne nje nuse qe ka shkollen e larte edhe ka punen e vet?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Martesa dhe familja e rregullt është kjo:

• Vajza duhet të martohet rreth moshës 18-20 vjeçe ndërsa djali 22-25.

• Të dy duhet të jenë të virgjër.

• Burri duhet të punojë jashtë ndërsa gruaja duhet të bëjë jetë shtëpiake.

• Familja duhet të ketë rreth 4-5 fëmijë.
    Këtij i them shqipëtar i vërtetë unë Lol Akoma qenka me traditat e stërgjyshit.
    Love has no limits

Faqja 37 prej 40 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •