Mos u boni merak,se grate... si pa shkolle e si me shkolle...kur arine nje far moshe,behen te ditura,te shpegojne dhe Astrofiziken......
Mos u boni merak,se grate... si pa shkolle e si me shkolle...kur arine nje far moshe,behen te ditura,te shpegojne dhe Astrofiziken......
Eni sikur s'ma kishe hap ti temen hahaha megjitheate flm qe me kujtove .se se kisha lexuar vertet.se s'kam kohe shume te shkruaj ne cdo tem vetem kam ber refresh kte faqe.
Qe te hyjne dy persona ne bashkjetese duhet te jen te dy te barabart ne te gjitha drejtimet ndryshe do dalin te zhgenjyer.Tani per kushtet e shqiperis une them qe djemt do ta perdorin bashkjetesen per te kenaqur tekat e tyre.Vet faktet tregojne ,vajzat shqiptare e vleresojne nje mashkull vetem pse ka nje makine te bukur, s'kam ca them me.....se s'po merem dot vesh.filluan me nxoren200kgramshe anti shqiptare te pa martuar e ku di une.
Tamam ate qe desha te them se urrej degjenerimin atyre si ra ne sy.Siduket do jen ................varja s'shkruaj me ktu se jam gatuar ndryshe.E kuptoj ndryshe modernen dhe emancipimin.vazhdo ti tani.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Po të jenë vajzat të virgjëra, rrjedhimisht edhe djemtë do të jenë të virgjër, se s'kanë me kë të bëjnë seks.
Për këtë i ktheva përgjigje edhe IL SANTOS në postimin më lart. Megjithatë, edhe sot, po të kursesh mirë dhe të bësh një jetë të thjeshtë, jo luksoze, nuk është e pamundur.Postuar më parë nga uj me gaz
Po kur burri per nje arsye a tjetren ngelet invalid, kush do e mbaj gruan me 4-5 femije? A mund te futet ne pune kjo grua pa arsimin perkates dhe kurrfare pervoje? Dhe po gjeti ndonje pune do punoje punetore krahu dhe ato para nuk do dalin as per tu ushqyer.
Me mire ne varferi po ta mbash gruan injorante dhe te mbyllur brenda kater mureve qe te bjeri rehat burri? Po kur tradheton burri, kjo grua duhet te heshti meqe ai e mban me buke? Sa frikacak dhe tipa dyshues jane ca meshkuj! Dyshon ai qe e ka vet mendjen e keqe.
Uffaaaaaaaaaa, te acarojne nervat ca primitive ketu!
po ja e zeme sistemi do ishte keshtu si do e doje ti. e zeme po ashtu qe nje burre i ri e i martuar vdes ne aksident. ja edhe e zeme se shoqeria do perkujdesej nga ana ekonomike per te shoqen e femijet. ti mendon se kjo vajze e re duhej te jetonte vetem me kujtimin e te shoqit? duke humbur virgjerine ajo do humbiste edhe te drejten natyrore per t'i rritur femijet me nje baba, qofte ky edhe jobiologjik.
e zeme me tutje se kjo vajze kishte bere dashuri me te shoqin por jo femije. duhej privuar ajo edhe nga e drejta per te patur familje e femije?
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Krijoni Kontakt