Close
Faqja 15 prej 40 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 399
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    S'jam dakort me bashkejetesen midis boyfriend/girlfriend....se kjo per mua eshte nje hap i madh edhe do ta bej ate vetem me njeriun me te cilin une mendoj te krijoj familje ne te ardhmen, keshtuqe nqs do bashkejetoj duhet sesbene fejesa.
    Me fejesen pervec vetes tende, ja ben te ditur familjes edhe shoqerise qe kjo lidhje eshte serioze....nese nuk punon fejesa atehere ndarjen.
    Bashkejetesat ne forme tjeter nuk i kuptoj, mesiguri qe ka njerez qe jane ok me kete por Nuk eshte per mua.
    Si qenka njesoj bashkejetesa me martesen? Ti kur je i martuar je edhe duke bashkejetuar lol
    ok. ne fillim ishe per martesen. tani per fejesen. e po mire.

po ç'eshte fejesa???? ne shqiperi ekziston akoma, por ne perendim nje gje e tille ka vite qe eshte zhdukur...
    nuk i komentove ato qe te shkruajta.
    si duhet ta kuptoj kete heshtje?
    qe je dakort me mua?
    nje çift ku te dy jane te dashuruar dhe vetem bahkjetojne çfare kane me pak se nje çift tjeter ku jane edhe te martuar???
    asgje... vetem pune juridike...
    ndryshon puna vetem nese mardhenia perfundon... divorci.

ky eshte ndryshimi me i madh mes marteses dhe bashkejeteses...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    .!!Ku ta mar vesh une me sa ka bashkjetuar burri im ???Apo ku ta mari vesh ai me sa kam bashkjetuar une???
    pyete mi shpirt

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

po ç'eshte fejesa???? ne shqiperi ekziston akoma, por ne perendim nje gje e tille ka vite qe eshte zhdukur...

Kjo gje nuk eshte aspak e vertet ,Ndoshta eshte rralluar por jo zhdukur ...
    Kam shume shembuj ne rrethin e shoqerise dhe profesionale qe tregojne te kunderten me ate qe thua.
    Kam miq qe bashkejetuan per shume vite dhe ne fund u martuan se nuk donin
    te krijonin familje " jasht marteses" .
    Tani pro apo kundra Bashkjeteses ...njerezit bejne si te duan se te jesh a jo i martuar, nese ka femije ne mes problemi qendron i njejti ...kush do kete te drejten te mbaje femine ....????

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

nuk i komentove ato qe te shkruajta.
    si duhet ta kuptoj kete heshtje?
    qe je dakort me mua?
    ndryshon puna vetem nese mardhenia perfundon... divorci.

ky eshte ndryshimi me i madh mes marteses dhe bashkejeteses...
    Po me duket sikur po perseris veten, nejse. I komentova ato qe shkruajte me pergjigjen "qe nuk i kuptoj bashkejetesat qe nuk kane synim martesen", kur nuk i kuptoj s'kam sesi te jap mend per to.
    Une jam Shqiptare ne perendim, prandaj fejesa per mua eshte njelloj si per Shqiptaret....koha ku njeh partnerin dhe familjen e tij (fejesa ne perendim nuk zgjat shume, sa fejohen bejne planet menjehere per martese).

nje çift ku te dy jane te dashuruar dhe vetem bahkjetojne çfare kane me pak se nje çift tjeter ku jane edhe te martuar???
    asgje... vetem pune juridike...
    Familja eshte gje e madhe.......me e madhe sesa juridiku dhe copa letres. Te martuarit kane bekimin e prinderve/familjes.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Me mire me pas nja 7 dashnore dhe me i majt me lek me buk se sa me bashkjetu me ndonje femer. Ky eshte mendimi im mos me thoni pse se skam pergj
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    pyete mi shpirt

hahaha sa naive po tregohesh!Ti je femer mi lol si e pranon ti bashkjetesen???Je duke kaluar provat dhe sfidat e te dashurit tend pa e ven ate fare para pergjejsis!
    Ti po bashkjeton me nje djal!! e more i minus nqs se s'do funksionoj lidhja!!.Ndersa atij si behet von fare se po mer i plus.Nje exprience te re!Se kshu eshte parulla e vajzave moderne i duan burrat me experience .pfffffffff ka ardhur fundi i botes thot gjyshja ime!Prandaj kujdes.!!Se kam par njerez qe kan bashkjetu nga dy tri here dhe kan dal shume te zhgenjyer.Apo s'te shko nder mend ky fenomen ty?!Ki nje gje parasysh qe cdo mashkull do ishte i lumtur te bashkjetonte me nje femer dhe mudnesisht ti nderonte ato cdo tre kater muaj.Lexon e shef ti ca ndoth reth teje , apo jo ???Ke rene ne dashuri dhe as shef as degjon! Pse divorci ne cifte ka arritur shifra alarmante ne ditet e sotme???sot duhet te mendohesh mire per martes jo per bashkjetes qe si besohet njeriu.Pac fat!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Duhet te kesh fat qe te provosh bashkejetesen?Teori e re kjo.Sa e shet autorsine?Me thuaj ndonje rregull te forte te bashkejeteses meqe po supozon se di se cfare kam provuar dhe cfare nuk kam provuar une.

Nje pyetje kam une per ty qe mos i bi gjate.

Nga ndryshon martesa me bashkejeten?
    Autoresia eshte e te gjitheve atyre qe kane fat te provojne Bashkejetesen.
    Me vjen keq per ty qe as e ke provuar dhe as do ta provosh bashkejtesen me nje femer.
    Ti ke zgjedhur bashkejetesen me kompjuterin dhe per kete nuk te kemi faj ne.
    .................................................. ........................................

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Cfare mendimi te kem keshtu eshte bere kudo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ne alaska ste lejojne te bashkjetosh po direkt martese kam degjuar
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    etape e domosdoshme ne jete
    bashkejeteses i tremben njerezit me komplekse, me huqe dhe impotentet

Faqja 15 prej 40 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •