Close
Faqja 13 prej 40 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 399
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po martesa sipas teje eshte shfrytezim seksual me rregulla?
    Vertet nuk ka njerez perfekt. Por ka njerez e njerez. Ka meshkuj qe e dhunojne femren psikologjikisht dhe fizikisht , qe rrine tere diten tuj pi alkool ne lokale, qe nuk jane ne gjendje te ushqejne familjen e tyre. Ka vese e vese me nje fjale. Fatkeqesisht jo te gjithe i shfaqin keto cilesi neg. gjate fejeses, ose shume pak per te vendosur a ja vlen ta kalosh jeten me te apo jo? JU keni frike se femra ju zbulon dobesite dhe ju le pa arritur ne martese?
    )

Jo moj mia skam frike se me zbulon femra mangesite se shyqyr Zotit nuk jam shume i mangut ne vese dhe cilesi.Mi ka dhuruar Zoti disa gjera qe nuk mund ti atriboj vetes mangesi .Normalisht njeri pa gabime nuk ka (per modesti kjo).

Mia ti po flet per bashkejetesen apo per fejesen?

Bashkejetesa per mua eshte lidhje e me qark te shkurter kurse martesa ka nje psikologji tjeter te lidhjes ne cift.E thashe edhe me pare ne bashkejetese vendimi i ndarjes eshte me i lehte prandaj shume prej cifteve zgjodhn kete form lidhjeje se kane frike nga pasojat e divorcit sic eshte ajo me kryesorja ndarja e pasurise dhe veprimet burokratike.Mirepo ne bashkejetese cifti i heq te drejten vetes per te bere femije dhe mund te jetojne ne nje kohe te gjate ne bashkejetese dhe kujton se dashuria eshte e pafund dhe romanca nuk vjeterohet.keshtu qe mbas disa kohesh i gjen te zgenjyer dhe me nje ftohje dashurie dhe romance.Dhe cfare bejne ne vend te kalojne ne nje faze tjeter bejne ndarjen per te gjetur nje romance ose dashuri tjeter.Nderkohe qe duhet te kalonin nga faza e dashurise dhe e romances ne fazen e prinderore per ti shijuar lidhjes jo vetem dashurine por dhe frytet e saj.Shumica e cifteve ne bashkejetese nuk e shijojne lidhjen sic mund ta shijojne dy te martuar qe kur cohen ne mengjes u kendojne bilbilat tek krevati me zerin e tyre foshnjor.Shume vete jane te privuar nga ky lloj shijimi i jetes ne cift dhe vazhdojne me aventuar dashurie derisa ti gjejne qypit fundit ose si padashje ta shikojne veten ne moshen e menopauzes.

Dashuria ka stade dhe me ane te tyre ti mund te shijosh lidhjen.Ne fillim shijon romancen , pastaj dashurine pastaj duhet te kalosh tek pergjegjesia prinderore e me pas tek ajo e gjyshit me gjyshen.fakti qe njerzit vazhdojne te kerkojne vetem dashuri pa fryte qe permenda tregon se lidhja qe ato kerkojne te shijojne eshte vetem lidhje dashurie ose seksuale.Per kete asrey ato zgjedhin bashkejetesen sepse ajo u jep te drejten e dashurise dhe seksit por nuk i con ato pertej kesaj ne rastet qe permenda me lart.Jo me kot e tahse dhe me pare se bashkejetesa eshte lidhje fat food, kurse martesa eshte lidhje tryeze ose sofre.

nese sme kuptoni jam i detyruar tju shpjegon dhe simbolet e marteses dhe ndikimin e tyre ne lidhje.
    "Shoku Mjekesise"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Shum vendim i duhur per ata qe zgjedhin bashkjetesen,njohin e vleresojn me mir njeri tjetrin sa te mos marrin vendime te nxituara ne martes....pastaj te perfundojn ne divorce.!
    Pse martesa nuk ka cikel vleresimi te nejri tjetrit?Nese martesa ka divorc po bashkejetesa nuk ka ndarje?Nese dicka eshte e nxituar ne martese normalisht qe e nxituar dhe ne bashkejetese.Problemi eshte se sa kohe mendojne njerzit te bashkejetojne per te njohur njeri tjeterin.vazhdojne infinit per te njohur nejri tjetrin dhe kur ju behet vetja monotone fillojne dhe nxjerrin arsyetimet e tyre qe jo ti ke kete e une kam ate dhe keshtu gjejne shkaqe absurde justifikimi per tu ndare.Kurse martesa kohen e njohjes nuk ia le ne dore ardhjes se monotonise por procesin e njohjes e ben me shpejt dhe pastaj vendos bazen e pranimit qe gjate ardhjes se kohes se monotonise do kete probleme te cilat te dy partneret zotohen se do i kalojne duke u mbeshtetur tek njeri tjetri.Ciftet tralala i marrin gjerat sikurse shprehja fluturon fluturon gomari dhe pastaj ndahen tak fak edhe justifikohen se nuk e kisha njohur dhe nuk fuksionoi lidhja sepse harruan zotimin e pranimit te partnerit dhe me difekte qe ai mund te kete.pra per ciftet qe martesa eshte eksperiment normalisht do kete dhe divorce.
    "Shoku Mjekesise"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    te martohesh pa provuar bashkejetesen, per mendimin tim eshte e paimagjinueshme...
    eshte njelloj si te martohesh me nje te panjohur...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    Bashkjetesa sepse martesa komplikon shume punet.

Dashuria mashkullore ka pikun e saj ne fillim dhe fillon ngadale dhe shuhet, derisa ne vitin e trete nuk mbetet me asgje, pervec se kesaj femre mund tja duash te miren, por vetem kaq.
    Dashuria femerore zgjat me shume ndoshta dhe dopio, por dhe kjo dale ngadale shuhet, arrin ne vitin e 7 apo te 8 te bshkejeteses dhe gjerat behen te pasuportueshme, fillon ndarja qe ne bashkejetese ndryshe nga martesa eshte shume me e lehte. Martesa eshte nje lloj burgu qe mund te zgjase dhe gjith jeten por pa dashuri brenda, ajo ka vdekur me kohe.

femrat e kane kuptuar me kohe kte dhe nese synojne martesen, kerkojne te gjejne nje mashkull te pasur, pra thjesht interes material dhe njekohesisht mbajne nje dashnor te varfer por potent sexualisht qe te kenaqe epshet e tyre. ose e kunderta nese kane nje burre te varfer synojne nje dashnor te pasur qe ti mbaje me para.

I am a free man dhe nuk me pelqen ky lloj burgu, martesa....kujt i pelqen le ta mbaje me shendet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Van_Helsing : 06-03-2010 më 06:38

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Van_Helsing Lexo Postimin

I am a free man dhe nuk me pelqen ky lloj burgu, martesa....kujt i pelqen le ta mbaje me shendet
    Humorist njeri lol
    Mos i qaj hallin te martuarve kane bere edhe studime midis beqarve edhe e di kush doli me i gezuar??? Ai i martuari, qendro ne burgun e beqarise tere jeten po deshe

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    s0ni. une nuk e shoh martesen fare si burg.
    nje mashkull, mendoj se duhet te sillet njelloj si ne bashkejetese, ashtu edhe ne martese...
    mua thjeshte nuk me pelqen ana ligjore e marteses...
    ndarja e gjithçkaje...
    problemi me i madh i marteses divorci eventual.
    ne raste te tilla jemi ne meshkujt ne 90% te rasteve ata qe e pesojme me rende...
    Vasudhaiva Kutumbakam

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nje mashkull, mendoj se duhet te sillet njelloj si ne bashkejetese, ashtu edhe ne martese...
    ndarja e gjithçkaje...
    ne raste te tilla jemi ne meshkujt ne 90% te rasteve ata qe e pesojme me rende...
    po ti i uruar bej nje kontrate martesore qe ta njef ligji edhe flije mendjen se edhe po u ndave nuk do te marri gjysmen e pasurise nusja !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Nuk e di a ne ekziston ne vende te tjera por ne France ekziston nje ligj qe quhet PAKS
    ky ligji ishte inventuar ne fillim per te njohur lidhjet e homoseksualeve , por me kalimin e kohes mori permasa te medha saqe te gjitha ciftet heteroseksuale sot nuk bejne celebrimin por bejne Paks, dmth paksohen.
    Ky ligj njeh lidhjen e ciftit, mund te bejne femije, mund te paguajne taksat si te ishin te martua , por ne rast ndarjeje nuk kalojne ne divorc, nuk bejne gjyqe, por ndahen pa patur as edhe nje lloj obligimi, keshtu qe njerezit bashkejetojne ne menyre legale dhe pa obligime
    Kjo eshte e ardhmja edhe e Shqiperise

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Doja te dija çfare mendoni per bashkejetesën para martesës?
    Ate mendim qe ka edhe vajza.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ndarja e gjithçkaje...

Ca kuptimi ka bashkejetesa njehere? Nese dua te bashkejetoj e bej me shoqet per te ndare pagesen e qerase.

Faqja 13 prej 40 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •