Close
Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 287
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

shko e pyet..

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ti qenke debil mashkull. Vazhdo, tregona ca per felliqesiren qe te ka lindur ty. C'ka e ben ate edhe burre edhe lesh ?LoL

Sa per info nuk jetoj ne europe. C'a do thuash tani ?
    pyet nje here vete kush jane keto burrneshat ti pelqyesja apo pelqyesi i ngjyres pink...por mos kerko te gjesh pergjigje pas pallatit te kultures apo te gropa e hajdin sejdise..nuk do gjesh pergjigje as te gropa pas monumentit te skenderbeut apo kodrave te liqenit...nuk do te gjesh pergjigje moteleve dhe hoteleve e bordellove te tiranes jo...se ne keto vende do gjesh qiftin tend ....do gjesh dylbera e dylbere qe popullojne keto gropa...do gjesh te kulturuara diten e frekuetuese semaforesh naten...do gjesh '' modernitetin '' e tiranes si puna jote qe e perbuzni fjalen burrneshe ne emer te modernitetit tuaj....cju duhen burrat dhe burrereshat juve..uh sepse doni tipa si disa ketu qe edhe pse i keni marre me by.the keto vende qe permenda , edhe pse i keni lene kazaneve te mbeturinave foshnjat e juaja, ( dhe vini e pyesni ketu ne e kam vrare foshnjen time ) edhe pse keni 1 apo 10 femije pas jush ju thone oh mire se vjen o yll...o princesha ime...sepse ky eshte moderniteti...e kur dikush ta ve ne dukje te verteten ne sy ai eshte i mjere,malok,itrashe e dreq e i biri epitet....mire e keni...drejt europes po shkojme..me by.the te shqyera...me modernitet alla pink....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 28-02-2010 më 16:10

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    pyet nje here vete kush jane keto burrneshat ti pelqyesja apo pelqyesi i ngjyres pink...por mos kerko te gjesh pergjigje pas pallatit te kultures apo te gropa e hajdin sejdise..nuk do gjesh pergjigje as te gropa pas monumentit te skenderbeut apo kodrave te liqenit...nuk do te gjesh pergjigje moteleve dhe hoteleve e bordellove te tiranes jo...se ne keto vende do gjesh qiftin tend ....do gjesh dylbera e dylbere qe popullojne keto gropa...do gjesh te kulturuara diten e frekuetuese semaforesh naten...do gjesh '' modernitetin '' e tiranes si puna jote qe e perbuzni fjalen burrneshe ne emer te modernitetit tuaj....cju duhen burrat dhe burrereshat juve..uh sepse doni tipa si disa ketu qe edhe pse i keni marre me by.the keto vende qe permenda , edhe pse i keni lene kazaneve te mbeturinave foshnjat e juaja, ( dhe vini e pyesni ketu ne e kam vrare foshnjen time ) edhe pse keni 1 apo 10 femije pas jush ju thone oh mire se vjen o yll...o princesha ime...sepse ky eshte moderniteti...e kur dikush ta ve ne dukje te verteten ne sy ai eshte i mjere,malok,itrashe e dreq e i biri epitet....mire e keni...drejt europes po shkojme..me by.the te shqyera...me modernitet alla pink....
    ti qenke gjynah te zoti. Eshte "krim" te merresh me ty. E lashe, i give up. Fitove. Hallelujah.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mjere ajo femer qe ka te beje me meshkuj qe e perdorin femren vetem per interesa personale. D.m.th per pastrim, gatim, shumimin e fisit te vet, dhe shfryrje te nevojave seksuale.
    Është për t'u habitur sesi ti pastrimin, gatimin, lindjen e fëmijëve dhe seksin me burrin, e quake shtypje.

Natyra për këtë punë ka bërë gruan. Nëse nuk bën kështu, atëherë përfundon si ato tek postimi nr. 127.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Është për t'u habitur sesi ti pastrimin, gatimin, lindjen e fëmijëve dhe seksin me burrin, e quake shtypje.

Natyra për këtë punë ka bërë gruan. Nëse nuk bën kështu, atëherë përfundon si ato tek postimi nr. 127.
    Nuk kam ndermend ta lexoj postimin 127, se e marr me mend cfare fjalesh te ''medhaja'' mund te kesh shkruar, por e kisha fjalen per ata meshkuj qe e shohin femren vetem si te tille, dhe jo bashke-shorte.
    Pergjegjesite ne nje familje jane te perbashketa si per burrin dhe per gruan. Nese une punoj jashte dhe brenda shtepise ,duhet te punoje dhe burri. Nese une nuk punoj jashte shtepise, atehere do kujdesem une per shtepine dhe femijet, por jo se ma detyron burri. Shtypje e quaj kur gruaja punon si kafshe brenda dhe jashte shtepise, ndersa burri mbaron 8- oreshin e tij dhe vete kalon kohen me shoqerine, apo shtrire ne divan duke shikuar tv, dhe vetem pret ti sherbeje gruaja. Shtypje e quaj kur gruas nuk i lejohet te kete jete shoqerore, dhe po pati shoqe duhet ti shoh vetem brenda 4 mureve te shtepise., etj se jane shume e po pertoj ti shkruaj te gjitha. Shkurt kur ti nuk e trajton gruan si te barabarte me veten eshte shtypje. .Ufaaaaaaaaa.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-02-2010 më 16:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Shtypje e quaj kur gruaja punon si kafshe brenda dhe jashte shtepise, ndersa burri mbaron 8- oreshin e tij dhe vete kalon kohen me shoqerine, apo shtrire ne divan duke shikuar tv, dhe vetem pret ti sherbeje gruaja. Shtypje e quaj kur gruas nuk i lejohet te kete jete shoqerore, dhe po pati shoqe duhet ti shoh vetem brenda 4 mureve te shtepise., etj se jane shume e po pertoj ti shkruaj te gjitha. Shkurt kur ti nuk e trajton gruan si te barabarte me veten eshte shtypje.
    Këtë po themi edhe ne. Prandaj nuk është mirë që gruaja të punojë jashtë shtëpisë, sepse ashtu rëndohet shumë duke bërë punë edhe jashtë edhe në shtëpi. Nuk i përballon dot.

Gruaja dhe burri nga natyra nuk janë të barabartë dhe nuk mund të bëjnë punë të barabarta. Nuk mund të merren burrat me rritjen e fëmijëve ndërsa gruaja të shkojë në punë jashtë. Kështu ndërrohen rolet. Familja funksionon mirë kur gruaja rri në shtëpi dhe burri punon jashtë.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Këtë po themi edhe ne. Prandaj nuk është mirë që gruaja të punojë jashtë shtëpisë, sepse ashtu rëndohet shumë duke bërë punë edhe jashtë edhe në shtëpi. Nuk i përballon dot.

Gruaja dhe burri nga natyra nuk janë të barabartë dhe nuk mund të bëjnë punë të barabarta. Nuk mund të merren burrat me rritjen e fëmijëve ndërsa gruaja të shkojë në punë jashtë. Kështu ndërrohen rolet. Familja funksionon mirë kur gruaja rri në shtëpi dhe burri punon jashtë.
    Pse i bie burreria burrit te merret me femijet dhe punet e shtepise, lol?
    Dhe gruaja ka nevoje te intergrohet ne jete dhe jo te ngelet thjeshte nje shtepiake dhe te jete e varur nga ana ekonomike totalisht nga burri. Nuk e ke idene sa e rende eshte dhe per femren. Si ai femija qe te shtrin doren e kerkon lemoshe.
    Neser larg qofte mund te ngelet vetem, ose burri mund te behet invalid, apo e le per nje tjeter. Si femer qe s'ka punuar asnjehere do e kete te veshtire te perballoje jeten vetem, sepse nuk ka per ta marre njeri ne pune. Eshte mesuar te jete e varur nga te tjeret. Femra duhet te jete e pergatitur dhe e afte ta perballoje jeten vetem.
    Mos i shikoni gjerat aq ngushte.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Bravo! Kështu duhet të jetë. Madje unë shtoj që gruaja çdo nëntë muaj duhet të ngelet shtatëzënë, mundësisht të sjellë pasardhës meshkuj. E meqë tani shoqëria jonë moderne është e shthurur dhe s'ka më pikë vlerë, morali, virtyti dhe qeliza e shoqërisë rrezikohet të degradojë, jam e mendimit që një burrë, si mbartës i portofolit të shtëpisë, mos ti blejë gruas as lavatriçe, as stufë gatimi, TV s'ka çfarë do, as fshesë me korent, as hekur, etc Orenditë shtëpiake prishin imazhin e gruas dhe rolin e saj natyror. Në këtë pikë shpellat nuk do ishin adekuate se mbajnë lagështirë e janë të dëmshme për shëndetin e fëmijëve, kasollet prej druri janë ok.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Mia, tani po shtrihem të fle dhe do ta vazhdojmë debatin nesër.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    angelina du gefallst mir me kete avatarin e ri
    te pershendes
    JO SEKS PARA MARTESE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Well-Behaved Women Seldom Make History. Laurel Thatcher Ulrich

"Gratë që vetem dine te sillen mirë rrallë ndryshojnë historinë."

--Margret Thatcher
    --Madeline Albright
    --Hilary Clinton
    -- Rosalind Franklin

My idols

Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •