Dhe o burra bjeri ti bim thua ti kshu ?
Njerzit me karakter te dobet i ven emrin batica zbatica ..
Ai qe ka 2 pare men , di ta kontrolloj situaten di dhe te shof fundin para se ta filloj dicka ..
Pastaj kendveshtrimet e njerzve jan te shume llojshme , secili i ve nje emer gjithckaje e i jep larmi ngjyrash ..
Ne rradhe te pare kur i drejtohesh nje personi ne nr shumes duhet te vazhdosh te besh dicka te tille.Eshte me elementaria qe kemi mesuar ne mesimin e gjuhes.
Sa per temen fatkeqesisht nuk shiten mendje ne pazar qe te bleje dhe ti.
Njifemi shume mire bashke, kete mos e harro.
Ceshtja qendron; qe nje femer tjeter nuk te ofron asgje me shume se femra jote , vagine ka secila prej tyre .te vetmen gje qe ben transmeton semundje dhe poshteron vetvetven dhe gruan jote .Ndahu dhe bridh sa te duash, mos merr te tjeret me qafe.Femijet mund te rriten shume mire dhe pa pranine tende nqs investon per ta.
Mos harro se asnje femer nuk eshte idiote qe mos kuptoje se mashkulli i saj kryen marrdhenie me femra te tjera .Atehere per te ka dy rruge 1) te ndahet 2) te beje dhe ajo te njejten gje me meshkuj te tjere .
Per mendimin tim do ishte mire te bente te dyten , ta paguante me te njejten monedhe dhe kur te vinte momenti qe mashkulli te rritej te merrte divorc.
WOW me cudite !!!!!!!!!!!!!!!
ti e ke mare/ do e maresh/ me te vogel se vetja???
me sa kam pare une , edhe neper dynja martesat keshtu behen
burri ne shumicen e rasteve eshte me i madh se gruaja
Ah po, kemi pas nje komshi ne pallat qe ishte me i vogel se gruaja dhe kur donte te thosh ndonje gje i hidhej gruaja: -Ulu ore aty, se je i vogel ti !![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt