bela heren e pare do e kisha falur, kurse heren e dyte do e kisha myt ose nda.
bela heren e pare do e kisha falur, kurse heren e dyte do e kisha myt ose nda.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Tradhetia eshte fillimi i pyetjes se pare : Cfare ka shkuar gabimishte ne nje lidhje dhe Pergjigjet jan dy : Ngjit pasqyren e thyer edhe pse nuk do shihesh me si me pare OSE lere dhe jepi fund cdo gjeje.
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Kryte ne cung, edhe qfjaffffffffffffffffff![]()
Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt
Dhe une si katunari ja bej por skam kose keshtu qe do gjeje noj tjeter arme ................
Kur tradhtohet nuk behet asgje me shume se te poshterosh ate qe ke perkrahu .
Ta ulesh ate ne nivelin 0 e te hedhesh pas kraheve vite te tera qe ke pasur me te ose dhe pak vite bashk ..
Te tradhtosh besimin e i / e partnerit , te shkaterrosh familjen , te lesh femijet ne rruge , te behesh gazi botes ,me thoni a ja vlejn gjithe keto para familjes tende ? Aspak ..
A ja vlejne disa momente epshi kenaqsie siperfaqsore per te hedhur posht gjithcka ? Kurre ..
Me shume ske ci thua pytjes se temes ...
I kisha tha...shum mir vazhdo perpara..a ha ha!!!
Pershendetje
Jam shume dakort me mendimin tend
Cdo njeri si dhe ai person mund te jete lodhur per arsye te ndryshme me partenerin e tij te jetes
eshte i lire si ai dhe te gjithe njerezit te vazhdoje jeten e tyre por jo ne kete menuro
asnje person nuk mbahet me zor por te pakten sillu me burreri gjej forcen dhe ndahu pa deshperuar nenen e femijes tende......
per kete teme mund te thuash shume gjera dhe mund te te degjosh dhe me shume mendime
Duhet per dite te japesh provim dhe duhet te gjithe njerezit me menura te ndryshme te mbajme lidhjen tone te gjalle dhe te shendetshme dhe mos i leme te semuren me shume menyra dhe me shume dashuri
duhet nga te dyja anet nje ekuliber i mire ............
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Me falni ate cfare shkruajta se thashe ne baza fetare ,thjesht njerzore ...
Njeriu kur e merr nje hap te tille duhet ta pyesi veten mire , a jam i afte une per kete hap madhor ne jeten time ?
Te krijosh familje nuk eshte dicka e lehte , kerkon pergjegjsi , dashuri , perkushtim , e mbi te gjitha te japesh shume nga vetja .
Nese e shef veten te afte hidhe ate hap , nese jo ateher me mir rri beqar ..
Jeta sesht 1 apo 3 vite martes por te kalosh jeten me ate person qe e konsideruar gjysmen tende plotesuse , pastaj vijn femijet e gjithcka behet akoma me e rendesishme ...
Jane shume faktore qe duhen konsideruar , se shkelmi i vihet kollaj gjerave por per cfare pa ?
A ja vlen barra qeran ? Se pastaj duhet te perballesh me pasojat ..
Edhe mir ta mendosh gjerat ashtu sic thua dhe ti
po nuk i presim dot me sepate gjerat
ndodh nga njere njeriu te te dale ndryshe nuk dihet se si vijne gjerat
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Krijoni Kontakt