Po ç'pune ka cirku me baletin dhe me kopshin zoollogjik...
Nese je po aq i vjeter sa jam edhe une, po edhe nese ke qene ne ate kohe ne Tirane, do te kujtohej fare mire liza me morra, por edhe me te vegjlit mund te kujtojne fjalet e me te vjeterve ( pra edhe ty,majmuni Liza )...
Ps; po nuk deshe te flasesh me mua, me pare duhet te me deklarosh qe; "Je allnuar"::::.......![]()
Une do doja te jete JANINA
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Ase Prishtina Ase Tirana Shkupe dhe Tetova jo se jo , Kryeqyteti i shqiperise se bashkuare duhete te jete brenda Shqiperise ose Kosoves te tjerate jane provinca
Po ashtu une mendoije se kryeqyteti i ardh?shem i shqiperise se bashkuare duhet te jete vetem formalishte kryeqytet .Pere faktine qe te mose kete levizje te medha te kapitalite ne menyre qe edhe qytetet e tjera te zhvillohen e te mose perqendrohet i tere kapitali ne nje kryeqytet ,Pore te kemi nje ndarje proporcionale te kapitalite e zhvillime te gjithanshem
Si modele te mira munde te jene Zvicrra apo Amerika kryeqytetet e te cilave jane vetem qendra administrative
Favoriti ime do ishte Prizreni ose Durresi
Une the se me i goditur per kryeqytet do ishte Kukesi, fale pozites gjeografike qe ka, edhe si qender e Shqiperise etnike. Eshte nje vend me resurse kulturore dhe me nje larmi natyrale te pasur.
Krijoni Kontakt