Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga sopra Lexo Postimin
    Cka dmth kjo ? Qe do te behet i barabart me dirigjuesit shqiptar ? Do te bie ne nivel te tyrin ? ... e kam menduar ne nje shkall me te lart se ta.

Ky eshte veq nje piun i Hashes.kur i vyke Hashes e perdorke si mashen Albinin, ky i fundit i bejke apel popullit te mos dalin ne zgjedhje me qellim qe ti fiton hasha prape zgjedhjet,sepse po te dilnin e tere popullata me te drejte vote ne zgedhje nuk do ti vinte rendi Hashes me u ba kryeminister.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Ky eshte veq nje piun i Hashes.kur i vyke Hashes e perdorke si mashen Albinin, ky i fundit i bejke apel popullit te mos dalin ne zgjedhje me qellim qe ti fiton hasha prape zgjedhjet,sepse po te dilnin e tere popullata me te drejte vote ne zgedhje nuk do ti vinte rendi Hashes me u ba kryeminister.
    Qit hashen qe po i thu ti edhe gjatë ki me pas Kryeminister edhe a e din pse? veç për 1 arsye
    Sepse asnjo nuk kan punu sa ka punu ky, shkurt veç për qita
    Krahaso vitin 2007 me vitin 2010 qe jena qitash Kosova i ka ba shum sene
    Hashim Thaçi osht Ismajl Qemajli i Kosovës (personi që shpalli pavarsinë)

Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qit hashen qe po i thu ti edhe gjatë ki me pas Kryeminister edhe a e din pse? veç për 1 arsye
    Sepse asnjo nuk kan punu sa ka punu ky, shkurt veç për qita

Krahaso vitin 2007 me vitin 2010 qe jena qitash Kosova i ka ba shum sene
    Hashim Thaçi osht Ismajl Qemajli i Kosovës (personi që shpalli pavarsinë)
    Nuk e di Delli po thote se keta jane me te korruptuarit dhe se Kosova eshte shtet i deshtuar per shkak te kesaj qeverie.

Po edhe Haxhi Merxha me pas qene kryeminister ne 2007 e kish shpall pavaresine sepse ,ja ka gatuar te gatshme baba Bush.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni karlosi : 21-02-2010 më 20:30
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po edhe Haxhi Merxha me pas qene kryeminister ne 2007 e kish shpall pavaresine sepse ,ja ka gatuar te gatshme baba Bush.
    Jojo gjithkush nuk e shpall, kadal, edhe se ka gatu baba Bush mirpo e kan gatu vet.
    Shumë mirë e tha në dokumentarin që kish pergadit Klan Kosova (emisioni Exclusive), Thaçi tha e kam fituar betejen (me luftë) në 1999, e kam fituar në Rambuje dhe do ta fitoj edhe ketu (ishte fjala tek negociatat perballë Beogradit), e jo bash gjithkush nuk e shpall po qaj qe e ka ba venin qaj e shpall

Çdo të mirë edhe mos harro fmitë kan me msu për Ismajl Qemajlin e Kosovës, e more haver ky njeri ka mbet në histori per sa të osht jeta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Hashim Thaqi ka qen pjesmarres ne lft dhe i ka meritat e veta.
    Por me siguri se tash ne politik duhet te integrohet edhe Albin Kurti sepse i vyn Kosves e gjith shqiptaris.Dy politikanet me intelegjent ne ne skemen politike ne Kosov jan Fatmir lImaj dhe Albin Kurti.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Hashim Thaqi ka qen pjesmarres ne lft dhe i ka meritat e veta.
    Por me siguri se tash ne politik duhet te integrohet edhe Albin Kurti sepse i vyn Kosves e gjith shqiptaris.Dy politikanet me intelegjent ne ne skemen politike ne Kosov jan Fatmir lImaj dhe Albin Kurti.
    Bash valla qe sun i nxen ngusht me kurgjo

Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Hajt Z.Gimche,

po ta bej qejfin ashtu po tham edhe une
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni karlosi : 21-02-2010 më 20:48

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    [QUOTE=toni karlosi;2609246]
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jojo gjithkush nuk e shpall, kadal, edhe se ka gatu baba Bush mirpo e kan gatu vet.
    Shumë mirë e tha në dokumentarin që kish pergadit Klan Kosova (emisioni Exclusive), Thaçi tha e kam fituar betejen (me luftë) në 1999, e kam fituar në Rambuje dhe do ta fitoj edhe ketu (ishte fjala tek negociatat perballë Beogradit), e jo bash gjithkush nuk e shpall po qaj qe e ka ba venin qaj e shpall

Çdo të mirë edhe mos harro fmitë kan me msu për Ismajl Qemajlin e Kosovës, e more haver ky njeri ka mbet në histori per sa të osht jeta[/QUOTE

Zoteri,

ta rrite zoti mendjen ,
    Amin! InshaAll-llah të gjithëve, dikujt ma shumë e dikujt ma pak të gjithë kemi nevojë

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Hajt Z.Gimche,

po ta bej qejfin ashtu po tham edhe une
    Jo mu sen sma bon qefin, me rëndësi është ti me kuptu realitetin, realitetin në të cilin jetojmë e jo me pa ëndërra, pra ajo çka thashë nuk të bëjë asgjë me deshira e qefe mirpo me realitet dhe është faktike

Përshëndetje!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

kaprosi

[QUOTE=Kaprosi;2606595]...dhe na duhet edhe nje e albinit..alias erion velia i prishtines...bash per kete punen e partise ai rreh gjoksin per patriotizem...nxjerr njerezit ne shesh me fitu poena...jam i sigurte se do vije nje kohe dhe albinit do ja bejne me zi kosovaret seq ja bene eriones ne tirane...me kepuce te kuqe do dali ky dhe albina te tjere si ky....apo si i vetequajturi '' babai i kombit ''[/QU

albin kurti esht ndryshe nga kta qe i kemi ne ne kosove dhe ata ne shqiperi ne shqipero ka komunista ne pushtet por edhe ne kosove ka edhe ne opeozit dhe pozit aty esht problemi tung

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •