Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kjo ka qene e ditur prej fillimit,vetem ata qe skane dashur ta pranojne dhe e radhitnin Albinin ne mesin e figurave te pavarura dhe patriotike.

Athua ku don me e regjistru partine pasi ai nuk i njeh institucionet e Kosoves?

Nese din dikush le te na tregoj.Edhe nje pyetje ,a eshte duke marre babai i tij ende page nga anmiku(unmik) apo e ka lene punen?
    qetu paske shkru si ato plakat e vjetra ''...te tham sa nuk um ke than''.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    e po 76000 nenshkrime nuk jane pak qe u tubuan per Albin Kurtin nese ne te arrdhmen i merr 76000 kokra e ze nje vend te mire dhe i meshon fukarallekut me kembe si edhe te tjeret prijes te Partive tjera politike deputet qeveritar eunmika eulexa etj.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    qetu paske shkru si ato plakat e vjetra ''...te tham sa nuk um ke than''.
    LLuzhice,lexo se shqip eshte.
    Ky Albini me se shumti juve te pdk-se ju ka ndihmu sepse i jepshit krahe per protesta kur nuk ishit ju ne qeveri ,e tash ka ardh puna po i frigoheni edhe ju se mos po jau dridh pushtetin.

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    cka don bre lete bon vetem ishalla ka suksese...(nese bahete parti politike duhete te shkon baze ligjeve e kodeve te eulexit qe deri dje i ka kundershtu jo vetem keta po edhe instutcione tona,si do te arsyetohete)...respekte per Vetevendosjen.

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    LLuzhice,lexo se shqip eshte.
    Ky Albini me se shumti juve te pdk-se ju ka ndihmu sepse i jepshit krahe per protesta kur nuk ishit ju ne qeveri ,e tash ka ardh puna po i frigoheni edhe ju se mos po jau dridh pushtetin.
    ahhahahahahah ti pom tregon per Vetevendosje,shko bre mesoje naj kan tjeter se prej 2005 e deri 2008 jam kan aktiviste shoku fatekqe spom vejen qud qe pom shkrun ''lluzhica'' se bire i shkines je pa ja shtu kani ''viq'' a ''ice'' sju knaq juve.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    ahhahahahahah ti pom tregon per Vetevendosje,shko bre mesoje naj kan tjeter se prej 2005 e deri 2008 jam kan aktiviste shoku fatekqe spom venen qud qe pom shkrun ''lluzhica'' se bire i shkines je pa ja shtu kani ''viq'' a ''ice'' sju knaq juve.
    Ti e meriton kete "ice"permas.Te rrin mire per fytyre.Besa meriton edhe me shume po boll eshte .

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Ti e meriton kete "ice"permas.Te rrin mire per fytyre.Besa meriton edhe me shume po boll eshte .
    haaaaaaaaaaaaa e ty te shkon per ftyre FATKEQ...(leje me qekaq ma mire)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ky eshte lajm i mire qe po lexoj ketu.. qe albini ka vendos me e ba falangen vetvendosja ne nji parti politike..
    moti e kemi hedh ktu ket mendim..

kur po e shpall pra albini partine dhe cfar emri ka me i vnue a dini gja?

suksese pra ksaj partis se re.. e albini le te shkoj tek nanat e atyre djemve te cilet i coj tek plumbi e ti kerkoj falje..

..

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ky eshte lajm i mire qe po lexoj ketu.. qe albini ka vendos me e ba falangen vetvendosja ne nji parti politike..
    moti e kemi hedh ktu ket mendim..

kur po e shpall pra albini partine dhe cfar emri ka me i vnue a dini gja?

suksese pra ksaj partis se re.. e albini le te shkoj tek nanat e atyre djemve te cilet i coj tek plumbi e ti kerkoj falje..

..
    partia e 99-shave do e kete emrin...si 99 e tiranes...por ketu do fuse edhe te rrjedhurit menderisht qosiqin e demaqin....

sa per faljje as nuk ja nin albinit...duhet ta bante ma heret por nuk i ka ra ndermend...e ka pas mendjen si me kriju parti..se kena mbet mangut per partine e albinit...hej medet budalla i ka briret por e keqja eshte se nuk ja shohim ne...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Cka dmth kjo ? Qe do te behet i barabart me dirigjuesit shqiptar ? Do te bie ne nivel te tyrin ? ... e kam menduar ne nje shkall me te lart se ta.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •