Close
Faqja 30 prej 53 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 522
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Mos thuaj se kam zara ne lagje te tjera , kur ne lagjen tende je zar ! Tani ik me blej nje paket me leket e tua ,se une jam interist , kurse ti je milanist . Edhe per 6 muaj te ardhshem minimum , kete pune ke .
    Atehere i bie qe ju te jeni zaret e gjithe Europes? A ka me hall?

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Mos thuaj se kam zara ne lagje te tjera , kur ne lagjen tende je zar ! Tani ik me blej nje paket me leket e tua ,se une jam interist , kurse ti je milanist . Edhe per 6 muaj te ardhshem minimum , kete pune ke .

Panathinaikos ?

Pse Livorno eshte me e forte se kjo ?

ZARAT E LAGJES !

Fjala e dalluar aty tregon kapacitetin intelektual qe keni ju gomeret e Milan .

Edhe se fundim me nickname "Vjosa" thote "Milan jep me shume kenaqesi se nje femer" . Nese je femer jo lezbike ti , atehere ashtu mund te jete . Por une jam burre , edhe nuk ka gje ne bote te me japi me shume kenaqesi se nje femer ne krevat .

E perseris , kur me Inter nxiheni ne ndeshje drejt e per drejt , mos u kapni me asgje tjeter kundra nesh , dakort ? Mesoni njehere te na mundni neve , pastaj hapni gojen cfare po beni , jo cfare keni bere .

Pijanecet e Milan , gjithe diten ne pijetore rrine (lol)
    Femra e sateme ku e pe femren ti?Po jam Djale o psikopat?Ne do te shikosh ne jam burre me sill dashnoren tende te me provoje..Me tipa si ty nuk flitet .Se gjithe femirine e ke duke u tallur femite lagjes me skuadren tende edhe tani qe e cove pak koken nxjerr ato qe mbaje brenda gjate gjithe keto viteve.Por Milanin ska per ta pare as sternipi jot jo ti Me larte se neve se Milani zotrote eshte klubi me i mire ne bote edhe keto i thone statistikat edhe jo truri im. Psikopat .Sa per humbjet mos mi kujto se ty te ka shkerdhyer edhe Helsinborgu qe mezi shenoi nje gol kur kaloi ne grupe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 19-02-2010 mė 18:38

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Milan eshte skuadra qe te jep me shume kenaqsi se sa nje femer ne krevat.
    Po te pakten mos kopjo Maradonen qe thote : Me shume me kenaq Messi duke pare futboll, sesa kur kryej marredhenie sexuale.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Vetem ju te Barcelones qe nuk keni goje me fol fare fare fare per Milan. Sa her jemi ndesh bashk u kena bo sex te forte, si psh 4-0 ne finale te CH.L, kur Barcelona e asaj kohe mbahej si ekipi me i mire dhe erdhi ne finalen e CH.L si favorit i padiskutueshem, ndersa Milan ishte me shume mungesa ne ate finale.

Edhe 1 here qe jeni kualifiku, jeni kualifiku me hile ndaj nesh. Duhet te te kujtohet mire.
    Shtrengojeni me dorė e mbajeni fortė... historinė e tė kaluarės.(Si puna e tifozėve tė Real Madrid) Ngushėllohu me atė fitoren e sezonit 1993/94 para 16 vjetėsh.

Pėr tė fundin herė qė jemi takuar me juve nė 2005/06 u ēuam nė shtėpi. Ja ti i gjete arsyet menjėherė, me hile u kualifikum lol. (Se u pallum nė mes tė Italisė)

Ne jemi skuadra mė e mirė nė futbollin modern 1991-2010 duke fituar plot 27 trofe. (Pėr kėto vite tė tėra qė jam tifoz i Barcelonės, jam i kėnaqur qė e kam shijuar kėtė periudhė, dhe do vazhdoj tė kėnaqem deri sa tė jem gjall).

Unė shof kush jemi sot, e kush do jemi nesėr... nuk do e kthej kokėn pas tani tė lavdėrohem pėr para 5 viteve qė e kena fitu CH-L nė sezonin 2005/06, e lej mė ato para 20 vitesh... Ja viti 2009 iku, jemi kampionėt nė fuqi por duhet tė shohim ēdo fitojmė tani nė vitin 2010 jo tė mbetėmi me atė kohėn e kaluar.

Ju qė tani e tutje deri nga viti 2015 do ngeleni that, do mereni me budallalliqet e juaja, me atė historinė e tė kaluarės.

Vazhdoni jepni vetes shpresa tė vdekura.
    #VamosArgentina

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Shtrengojeni me dorė e mbajeni fortė... historinė e tė kaluarės.(Si puna e tifozėve tė Real Madrid) Ngushėllohu me atė fitoren e sezonit 1993/94 para 16 vjetėsh.

Pėr tė fundin herė qė jemi takuar me juve nė 2005/06 u ēuam nė shtėpi. Ja ti i gjete arsyet menjėherė, me hile u kualifikum lol. (Se u pallum nė mes tė Italisė)

Ne jemi skuadra mė e mirė nė futbollin modern 1991-2010 duke fituar plot 27 trofe. (Pėr kėto vite tė tėra qė jam tifoz i Barcelonės, jam i kėnaqur qė e kam shijuar kėtė periudhė, dhe do vazhdoj tė kėnaqem deri sa tė jem gjall).

Unė shof kush jemi sot, e kush do jemi nesėr... nuk do e kthej kokėn pas tani tė lavdėrohem pėr para 5 viteve qė e kena fitu CH-L nė sezonin 2005/06, e lej mė ato para 20 vitesh... Ja viti 2009 iku, jemi kampionėt nė fuqi por duhet tė shohim ēdo fitojmė tani nė vitin 2010 jo tė mbetėmi me atė kohėn e kaluar.

Ju qė tani e tutje deri nga viti 2015 do ngeleni that, do mereni me budallalliqet e juaja, me atė historinė e tė kaluarės.

Vazhdoni jepni vetes shpresa tė vdekura.
    Puna eshte se futbolli ka ekzistuar edhe kohe perpara se ti te mesoje se cfare eshte futbolli.Nese shikon listen e trofeve jo qe nga 91 sic e shikon ti,por te gjithe historine e futbollit, Milani eshte klubi me me shume trofe,ndersa ne Champions eshte i dyti pas Realit.Barca tani me te vertete eshte larte, por kjo sdo te thote se ajo nuk do te bier kurre poshte sic ka rene para disa vjetesh.Para epokes Ronaldinho skuadra a Barces e kishte ender te luante ne Champions ndersa Milani shkoi 3 here ne finale brenda 5 vjetesh.Kaloni njehere 1/16 e Champions pastaj flasim,sepse ne grupe jua beri jeten sketere RubiKazan
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Puna eshte se futbolli ka ekzistuar edhe kohe perpara se ti te mesoje se cfare eshte futbolli.Nese shikon listen e trofeve jo qe nga 91 sic e shikon ti,por te gjithe historine e futbollit, Milani eshte klubi me me shume trofe,ndersa ne Champions eshte i dyti pas Realit.Barca tani me te vertete eshte larte, por kjo sdo te thote se ajo nuk do te bier kurre poshte sic ka rene para disa vjetesh.Para epokes Ronaldinho skuadra a Barces e kishte ender te luante ne Champions ndersa Milani shkoi 3 here ne finale brenda 5 vjetesh.
    Historia, histori mbetet. Ti kur takon dikė e pyet si je, jo 'si ka qenė babagjyshi yt' para 50 vjetėsh kur ti s'ke qen i lindur. Barcelona gjithmonė ka qenė lart nė CH-L pamvarėsisht se nuk e ka fituar shumė herė nė tė kaluarėn... futbollin me 'bata' nuk mund ta krahasosh me kėtė modern. Skuadra mė e mirė nė futbollin modern ėshtė Barcelona, tė shohim edhe pėr sa vite do arije ta mbaj kėtė rritėm.

Epoka e Milanit ka mbaruar qė moti... kampionatin Italian pėr herė tė fundit e keni fituar nė vitin 2003 deri tani 7 vite, pale edhe sa tė tjera do ju kalojnė pa e fituar. CH-L nė vitin 2007 e morėt pėr herė tė fundit, tani sė paku deri nga 2015 nuk e fitoni dotė. (Gjat kėtyre viteve keni pėr tu kėnaqur duke u marė me historinė e tė kaluarės, si tifozėt e Real Madrid). Ndėrsa Barcelona e futbollit modern vetėm rekorde po vėndon, duke fituar ēdo trofe tė mundshėm mbrenda njė sezoni.(E ka bėrė ndonjė skuadėr deri mė tani kėtė gjė?)

Kaloni njehere 1/16 e Champions pastaj flasim
    Hahaha, ėndėrron me gjith mend njė gjė tė tillė se Barcelona do s'kualifikohet nga Shtutgarti? Ehhh, vazhdoni jetoni me kėto shpresat e juaja tė vdekura!

Hiē mos keni merak, u pa puna. Barca do s'kualifikohet nga Shtutgardi ndėrsa ju tė fortit do e ktheni rezultatin ndaj Man Utd edhe do kualifikoheni.

Ėshtė e kotė tė diskutosh me ju, realitetin ta fsheni sy pėr sy. Gjithė e shohim se Milani ka ngordhur e do njė rindėrtim komplet, ndėrsa ju vazhdoni ti bini fyellit nė tė njejtėn vrimė. (Mend qė keni edhe Champion do ta bėni Milanin kėtė vit, e jo mė qė do kualifikoheni ndaj Man Utd lol).

Natėn e mirė.
    #VamosArgentina

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Si Ronaldo qe erdhi tek Interi shyqyr qe erdhi dhe Ronaldinho tek Barcelona qe shtoi dhe disa tifoze ketu, se paskan dal te gjith me pushk me tregu se kush ka qen ekipi i viteve 1990-2010...kur u bon dhe cerrat tifoza me te tregu Milanin e viteve 80-90 me ekipet fallso sot qe ekzistojn vetem prej borxheve!

Po ai perdenti interist shyqyr qe paska dicka me festu, se jesht bo ajo foto arkiv e viteve 1860 me ate trofe allcije qe te festoj cdo here kunder Milanit.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Historia, histori mbetet. Ti kur takon dikė e pyet si je, jo 'si ka qenė babagjyshi yt' para 50 vjetėsh kur ti s'ke qen i lindur. Barcelona gjithmonė ka qenė lart nė CH-L pamvarėsisht se nuk e ka fituar shumė herė nė tė kaluarėn... futbollin me 'bata' nuk mund ta krahasosh me kėtė modern. Skuadra mė e mirė nė futbollin modern ėshtė Barcelona, tė shohim edhe pėr sa vite do arije ta mbaj kėtė rritėm.

Epoka e Milanit ka mbaruar qė moti... kampionatin Italian pėr herė tė fundit e keni fituar nė vitin 2003 deri tani 7 vite, pale edhe sa tė tjera do ju kalojnė pa e fituar. CH-L nė vitin 2007 e morėt pėr herė tė fundit, tani sė paku deri nga 2015 nuk e fitoni dotė. (Gjat kėtyre viteve keni pėr tu kėnaqur duke u marė me historinė e tė kaluarės, si tifozėt e Real Madrid). Ndėrsa Barcelona e futbollit modern vetėm rekorde po vėndon, duke fituar ēdo trofe tė mundshėm mbrenda njė sezoni.(E ka bėrė ndonjė skuadėr deri mė tani kėtė gjė?)

Natėn e mirė. [/I]
    Te thashe qe futbolli shikohet gjithmone ne kontekst historik,sepse nje ndeshje e sotme nuk mund te permbyse historine.Pastaj futbolli i viteve 90 ishte disa here me spektakolar sesa ky i sotmi (shpresoj te jesh ne moshe madhore qe vertete ti kesh shijuar ato kohera).Kjo qe ben ti duke anashkaluar te djeshmen e futbollit eshte si puna e asaj historise se deles me dhine, qe kur ngriti njehere delja bishtin, dhia i tha si ske turp.Kjo qe ne forme shakaje.
    Milani eshte shpirti i Champion Liges dhe atje e ka treguar veten se cfare mund te beje.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    .... Skuadra mė e mirė nė futbollin modern ėshtė Barcelona .....
    hehe
    po pse futbolli modern filloka ne 91-shin? Apo se ne ate vit fillon me fitu Barēa? Pse nuk filloka na 88-en p.sh. me revolucionin qe beri Sacchi? Se shkon Milan 5 Champions kunder 3 te Barēes?
    Megjithate, edhe po t'i numrojme 91 e mrapa Milan ka me shme trofe te rendesishme. Ju keni me shume kupa te dores se dyte

Epoka e Milanit ka mbaruar qė moti... kampionatin Italian pėr herė tė fundit e keni fituar nė vitin 2003 deri tani 7 vite, pale edhe sa tė tjera do ju kalojnė pa e fituar .....
    E ke gabim. Ne 2004-n kemi fitu kampionatin e fundit. Mbas ketij, 2 u fshin nga historia, dhe te i treti ishim te penalizum. Pra nuk kemi fitu ne 07-08 dhe 08-09

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Atehere i bie qe ju te jeni zaret e gjithe Europes? A ka me hall?
    ?

Ashtu i bie qe 99% e ekipeve te Evropes te behen zare ? se vetem 1 fiton !

Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Femra e sateme ku e pe femren ti?Po jam Djale o psikopat?Ne do te shikosh ne jam burre me sill dashnoren tende te me provoje..Me tipa si ty nuk flitet .Se gjithe femirine e ke duke u tallur femite lagjes me skuadren tende edhe tani qe e cove pak koken nxjerr ato qe mbaje brenda gjate gjithe keto viteve.Por Milanin ska per ta pare as sternipi jot jo ti Me larte se neve se Milani zotrote eshte klubi me i mire ne bote edhe keto i thone statistikat edhe jo truri im. Psikopat .Sa per humbjet mos mi kujto se ty te ka shkerdhyer edhe Helsinborgu qe mezi shenoi nje gol kur kaloi ne grupe.
    1-Mos e hap shume gojen se askush nuk foli per sateme .
    2-Nuk ka burre ne bote me emrin "Vjosa" .
    3-Femijerine e kam kaluar me gjera femijerie , jo me ekipe futbolli .
    4-Inter nuk tallet , sepse nuk blen gjyqtar as kryesor as anesor .
    5-Nga menyra sesi flet duket sikur ke ti probleme me trute .
    6-Milan mund te kete fituar edhe te gjthe turnete ne bote , por kur turperohet ne shtepi nga Inter , atehere eshte mire mos ta hapesh gojen , te pakten kundra interisteve . Me te tjeret mburruni po deshet , vetem me Inter jo .
    7-Ti permend kampionet e vendeve te tjera , edhe permend ndeshje qe jane bere 1 dekade me pare (nese e di cfare do te thote "dekade") . Kurse une te permend ekipet e Serise B qe sapo jane ngjitur ne Serine A , edhe sot e kesaj dite po ju mundin ju . Ma trego kush ka nevoje te sqaroj mendimet e tija tani ?

SE FUNDMI DUKE PARE FJALORIN E PASTER TE FORUMIT NE GATI CDO POSTIM :

TE Q|FSHA FORUMIN MU NE BRIM !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Faqja 30 prej 53 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •