Close
Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 522
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Te Djelen me Napolin do jet i gatshem Pato bashk me Antonini dhe Mancini. Shpresojm qe Pato te jet mire deri ne fund te sezonit.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Te Djelen me Napolin do jet i gatshem Pato bashk me Antonini dhe Mancini. Shpresojm qe Pato te jet mire deri ne fund te sezonit.
    ate uroj edhe une se po i shoh ndeshjet me emocion te madh pasi priten cudira mes skuadrave te milanos.

shpresoj qe ne fund te shpallemi ne kampion
    vari leshte

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nesta do kthehet per ndeshjet e fundit ose nga fundi i Prillit. Do na ndimoj prezenca e tij me ndeshjet e fundit si me Juventusin dhe Fiorentinen.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Meqe kam bere ca mungesa po ja nis qe nga skualifikimi i Champions League. Nuk e kam pare ndeshjen fare sepse ashtu kam patur ca probleme te miat, por qe nga rezultati eshte nje turp i vertete. Milan nuk mbahet mend kur mund te kete humbur ne CH.L me 4 gola disavantazh. Ajo ndeshje ka qene nje turp i vertete dhe nuk ka asgje qe ta justifikoje. Une isha i vetedijshem per skualifikimin pavaresisht se mundohesha te mbaja veten me shpresa, por nuk besoja qe do te ndodhte ne kete menyre.

Sa per ndeshjen me Chievon, e pashe te gjithe ndeshjen dhe te them te drejten per menyren se si luajti Milani nuk e meritoi fitoren, madje ne 2 raste anesori ka ngritur flamurin ne menyre te padrejte kur Chievo ishte ne aksion, dhe ne njerin nga keto raste shenoi edhe gol, i cili ishte mese i rregullt. E pranoj qe Milan eshte favorizuar nga arbitrat, nuk dua te tregohem hipokrit. Por ama, edhe ajo perla e Sedorfit ishte e papare, dhe tani jam i gezuar sepse kampionati ne nje fare menyre eshte i hapur. Them ne nje fare menyre sepse nqs Milan luan ashti si luajti ndaj Chievo, nuk eshte i hapur, por ama nese do te ndryshoje ne loje dhe do te luaje me fort dhe me me shume besim ne vete, atehere mund te quhet i hapur.

Forzaaaaaaa Milannnnnnnnnnnnnnn
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    madaber me pelqeu komenti yt je nga te paktet qe tregohesh realist ne opinionet e tua.
    vari leshte

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mundohem te them ate qe shoh dhe ate qe eshte e drejte te thuhet. Mund te bej dhe une si disa tifoze te tjere te them qe e merituam plotesisht fitoren se ne luajten me sulm ndersa kundershtari vetem u mbrojt dhe kundersulmoi. Varet si e shikon futbollin, por nuk do te thote qe ai qe sulmon duhet te fitoje gjithmone. Milani as nuk diti si te sulmoje, me nje Borrielo te semure ne sulm ekipi nuk funksiononte. Ndersa Chievo kishte zgjedhur menyren me te mire per te luajtur kunder Milanit. Megjithate nuk e mohoj qe iu gezova 3 pikeshit, sepse ishte teper i rendesishem per neve ne kete moment.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

AC Milan - ''Djajtė Kuq e Zi''

Vazhdojme me komentet rreth klubit tone te preferuar AC MILAN.
    Pershndes gjithe tifozet e Milanit!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Falco115 : 20-03-2010 mė 15:43

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Pershendetje dhe ty Skifter Bjeshke!
    AC MILAN jane me te miret!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pershendetje milanista
    JO SEKS PARA MARTESE

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Pse u mbyll ajo tema e vjeter?

Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •