Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni per regjistrimin e popullsise ne baza etnike dhe fetare

Votues
97. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam pro (Argumento)

43 44.33%
  • Jam kundra (Argumento)

47 48.45%
  • Nuk ka problem((Argumento))

7 7.22%
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 140
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Jam kunder sepse nuk duhet te behet ashtu sic deshirojne disa njerez. Do te isha pro nese ne pyetesor do te shkruheshin vetem keto 2 opsione.

1. I krishter (pa i cekur keto ndarje ortodoks, katolike, protestante etj.) pasi kjo do te mund te perdorej si propagande nga disa persona si Bollano & co.

2. Besoj ne Zot

(pra te dyja opsionet te mbeshtesnin njera tjetren, dhe te mos binin ne kundershtim me njera tjetren)

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Shqiperia eshte e shqiptareve..., nuk kane pune as grek dhe as kosovar...
    Pyetjeve qe ben ti, mua me duken nje ēik si provokuese...
    1-pra kur nje djal mysliman dhe nje vajze e krishtere... ( ē'fare dileme!)
    2-ose djali shqiptar (feja s'dihet)dhe vajza greke(feja s'dihet), ē'fare problemi!

Ti na shtron pyetjen, qe ky lloj sondazhi mund te na sjelle probleme socjale deri edhe kombetare..., heu bre!
    Ja ti them une ty dy probleme te vogla...;

1- ne rastin e pare, ēifti i perzier ne pergjithesi merr besimin e burrit..., por qe edhe tek ne gjerat kane ndryshuar ku jo rralle shohim meshkujt qe vene pas fese se gruas...

problemi; - Ne fene islame, nuk eshte bashkim, nese gruaja o burri nuk pranon me pare fene islame, kuptohet ne rastin kur njeri nga te dy te jete i tille, eshte kusht i detyrueshem!

2-ne rastin e dyte, ēifti me kombesi te ndryshme nuk sjell incidente dipllomatike ose konflikte ushtarake, vetem pse jane duke cilesuar ne dokument kombesine..., pasi gjithmone ka qene tek ne, flas per Republiken e Shqiperise..., ku edhe leter njoftimi, qe s'ishte pashaporte, e kishte te cilesuar nenshtetesine dhe kombesine...

problemi; mund te vertetohet qe Shqiperia dhe shqiptaret jane te denje te qendrojne ne zemer te Evropes..., aty edhe ku e kane vendin, pasi toleranca eshte nje nga te paktat vyrtyte qe na ka mbetur nga koha..., por pse nuk ju ben te merakoseni ne te njejten kohe kur ne Kosove si e folur zyrtare (gjuhe e dyte pas shqipes) na vihet turqishtja..., ketu s'ka problem, ndersa kur diskutohet lidhjet martesore me italian,serb, gjerman, harap..., ketu na dilkan probleme "te medha" kombetare...
    Kur ne shqipot, me mire se kush'do popull tjeter ne Evrope dijme qe per tu shkombtarizuar ose asimilim te plote mund te kete kur;
    1-humbet besimin si fe-identitet-krijues
    2-humbet gjuhen ( idiomen e foshnjerise )

Pra nga sa u tha me lart, asnje nga probemet qe shtrohen nuk perben "rrezik", si per shoqerine ashtu edhe per Atdheun..., mjaft u toleruan sondazhe me hamendje, sot kemi liri te plote.
    Une jam per PRO! Ngado qofte dhe kushdo te jete rrezultati, te pakten mos te abuzohet me!

Shqiperia osht e Shqiptarve , mos na perzij neve kosovaret me grek , sa osht e juaja ajo shqiperi osht edhe e jona

Jam kunder nje regjistrimi ne baz etnike dhe fetare me duket krejtsisht e panevojshme .
    We are all Aliens

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    Shqiperia osht e Shqiptarve , mos na perzij neve kosovaret me grek , sa osht e juaja ajo shqiperi osht edhe e jona
    Varet se per cilet "shqiptare" e ke fjalen se ka edhe "shqiptare" "objektive" qe kerkojne "Himara si Kosova".
    Por per personin qe citon mund t`i thuash edhe "Ti s`je me shtetas shqiptar keshtu qe sipas logjikes tende je njesoj si grek, pra nuk ke pune me Shqiperine."
    -

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Prooooooo !

E perderisa nuk behen keto regjistrime, 70% mbetėt aktuale !

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Une jam pro regjistrimit,per te ditur saktesisht numrin e popullsise ne vendin tone.Sigurisht qe jam kunder pyetjeve per fene dhe etnine,por sidomos kategorik kunder kesaj te fundit!
    vendet e zhvilluara nuk e bejne ne kete menyre.Pse ta bejme ne?Sepse keshtu duan greket dhe saliu ua ploteson deshiren?Vendit dhe kombit i intereson numri i popullsise,por jo te tjerat.Ata jane teper.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    jo, jo , jo dhe jo,
    per te gjitha arsyet qe kane shkruajtur parafolesit.

nuk ka asnje lloj kuptimi,
    e para sepse une nuk mund te zgjedh etnine time, sikur une te deklarohem kinez, do merret parasysh kjo gje?
    Feja, une sot jam budist, neser satanist, pasneser i krishtere, me pas islamist, me pas ateist e keshtu me rradhe,
    feja apo besimi eshte diēka personale dhe duhet te mbese e tille, besimi dhe feja nuk trashegohen.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Une e hapa kete teme duke iu referuar shume analizave.

Se pari besimi eshte dicka qe njeriu e zgjedh ne jete.Konvertimet nga tradicionale muslimane ne krishtere dhe nga tradicionale te krishtere ne muslimane ne vendin tone jane te shumta.Kjo tregon dhe njehere qe vazhdimisht do kete ndryshime te perqindjeve.

Se dyti regjistrimi eshte me deshire.Qe do te thote qe ai eshte nje regjistrim statistikor sesa real pasi shume prej njerzve sduan ta deklarojne ose nuk marrin pjese ne regjistrim.E duke qene regjistrimi statistikor ai eshte jo i realte.

Se treti qeveria po kerkon nje shkak qe tu tregoje botes qe ne shqiptaret nuk jemi 70 % muslimane por dhe krishtere dhe ateiste.Biles krenohet me sistemin laik qe kane trasheguar nga Enver Hoxha.Prandaj se fundmi nxorri dhe ligjin e pederasteve si ligj qe e con shoqerine shqiptare drejt emancipimit te degjenerimit europian.

Se karteti maqedonia i tregoj dicka shqiptareve qe ato per hire te emrit te shtetit te tyre dhe krenarise kombetare e ndaluan vendin ne intergrimin ne Nato.

Ne shqiptaret jemi popull pa nerv dhe pa krenari qe sa here dikujt ti teket per ta manipuluar e ben dhe jemi toke eksperimentesh ku fuqite e medha bejne ndonje analize per ta hudhur me vone ne ndonje vend tjeter si teori.
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-06-2009
    Vendndodhja
    me kerkoni,se me gjeni
    Postime
    48
    Jo....

Argumentet qe jep dikush me siper se Qeveria do me i treguar botes se nuk eshte 70% myslimane,nuk kane asgje reale.Qeveria jone eshte nje Qeveri antipopullore,antikombetare dhe kete e ka treguar me Marveshjen per faljen e ujrave territoriale Greqise.
    Tashti ajo po i jep Greqise dhe popullin e saj qe punon si emigrante,dhe bashke me te dhe pretendimet e ketij shteti grabitqare per territore.

JO
    JO

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    jo, jo , jo dhe jo,
    per te gjitha arsyet qe kane shkruajtur parafolesit.

nuk ka asnje lloj kuptimi,
    e para sepse une nuk mund te zgjedh etnine time, sikur une te deklarohem kinez, do merret parasysh kjo gje?
    Feja, une sot jam budist, neser satanist, pasneser i krishtere, me pas islamist, me pas ateist e keshtu me rradhe,
    feja apo besimi eshte diēka personale dhe duhet te mbese e tille, besimi dhe feja nuk trashegohen.
    po edhe emrin e mbiemrin mund t'i ndryshosh...
    te mos regjistrohen as ato???
    dakort jam qe feja eshte diēka personale.
    nuk duhet te dihet se ēfare feje ka njeri e ēfare feje tjetri, por ne pergjethsi.
    edhe bindjet politike jane personale, por ti nuk mund te rrish pa votuar sepse mund te mendosh se po te cenohet "privacy"...

une thjesht jam kurioz te njoh perberjen fetare. vetem per informacion... a nuk je kurioz ti?

per sa i perket etnise, kjo nuk me intereson. mjafton te di qe jemi te gjithe shqiptare......
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po edhe emrin e mbiemrin mund t'i ndryshosh...
    te mos regjistrohen as ato???
    dakort jam qe feja eshte diēka personale.
    nuk duhet te dihet se ēfare feje ka njeri e ēfare feje tjetri, por ne pergjethsi.
    edhe bindjet politike jane personale, por ti nuk mund te rrish pa votuar sepse mund te mendosh se po te cenohet "privacy"...

une thjesht jam kurioz te njoh perberjen fetare. vetem per informacion... a nuk je kurioz ti?

per sa i perket etnise, kjo nuk me intereson. mjafton te di qe jemi te gjithe shqiptare......
    kurioz edhe une .90%Haha

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •