Close

Rezultati i Sondazhit: A është forumi shqiptar një burim i besueshëm informacioni?

Votues
50. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

22 44.00%
  • Jo

22 44.00%
  • Nuk e di

6 12.00%
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
  1. #-9
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

A është forumi shqiptar një burim i besueshëm informacioni?

Duke qene se forumi shqiptar nuk eshte agjensi lajmesh, por eshte nje vend ku lajmet kryesore te dites diskutohen e komentohen nga qindra anetare te forumit nga cdo cep i botes, me lindi ideja qe te hap kete sondazh. Qellimi i sondazhit eshte nje dhe i vetem, qe te shohi se cila eshte pershtypja e anetareve tane qe na kane vizituar per nje kohe te gjate, ne lidhje me ate qe ata gjejne ne forum.

- A eshte forumi shqiptar nje burim i besueshem informacioni?
    - Si krahasohet ajo qe lexoni ne keto faqe forumi, me informacionin qe merrni nga mediat tradicionale, gazetat, radiot e televizionet?
    - Ndiheni me te mireinformuar kur lexoni nje gazete, shikoni nje emision lajmesh ne TV, apo kur lexoni temen perkatese ne forumin shqiptar?
    - Sipas kendveshtrimit tuaj, cilat jane avantazhet dhe dobesite e informimit nga forumi, krahasimisht me mediat tradicionale?

Albo

2. #-8
    Per derisa lajmet ketu vijne direkt nga shtypi, patjeter qe po

Pervec kesaj jane edhe pershtypjet e forumistave
    Revolution 1848

3. #-7
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Formulimi i temes eshte gabim.

Forumishqiptar.com nuk eshte burim informacioni. Burimet e informacionit jane mediat e shkruara dhe mediat vizive. Forumi mund te vleresohet ne lidhje me nivelin intelektual te diskutimeve dhe trajtimeve te temave te vecanta etj. Por ska te beje me burim informacioni.

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po ta mor ket adresen e forumit e un e ta vej ne ni works cited page per naj research paper ma hedhin ftyres

kshtu qe jo
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

5. #-5
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Formulimi i temes eshte gabim.

Forumishqiptar.com nuk eshte burim informacioni. Burimet e informacionit jane mediat e shkruara dhe mediat vizive. Forumi mund te vleresohet ne lidhje me nivelin intelektual te diskutimeve dhe trajtimeve te temave te vecanta etj. Por ska te beje me burim informacioni.
    Ka anetare e vizitore qe zgjedhin te mos lexojne gazeta apo shohin televizione, por informohen per ate qe ngjet ne Shqiperi, Kosove, etj, vetem duke lexuar temat e diskutimet ne forum. Pasi konsumon ate informacion te sjelle nga gazetat e televizionet ne te nje teme, pasi lexon edhe komentet e mendimet e anetareve, a mund te pretendosh ti si anetar e vizitor i ketij forumi se je i mireinformuar per ceshtjen ne fjale?

Albo

6. #-4
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po ta mor ket adresen e forumit e un e ta vej ne ni works cited page per naj research paper ma hedhin ftyres

kshtu qe jo

Pse ja fut kot o burr ?

Shume kerkime no mos te them mbi 70% e kerkimeve te mija ne web ne gjuhen Shqipe, rrjeshti i pare i web search eshte Forumi Shqiptar

Jepi Cezarit cfar eshte e tije
    Revolution 1848

7. #-3
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pse ja fut kot o burr ?

Shume kerkime no mos te them mbi 50% e kerkimeve te mija ne web ne gjuhen Shqipe, rrjeshti i pare i web search eshte Forumi Shqiptar

Jepi Cezarit cfar eshte e tije
    o shqipe ja fus kot un apo ti?

shkruj ni research paper per ni universitet dhe cito forumin shqiptar. shife a kalon a jo.

jo po jan burime te besushme pallavrat e brarit.

ne rast se e ke fjalne per copy paste qe bojn nga gazetat ose informacione nga libra te ndryshem athere po. po aty source nuk asht forumi por vendi nga asht marr lajmi ose artikulli

8. #-2
    o shqipe ja fus kot un apo ti?

shkruj ni research paper per ni universitet dhe cito forumin shqiptar. shife a kalon a jo.

jo po jan burime te besushme pallavrat e brarit.

ne rast se e ke fjalne per copy paste qe bojn nga gazetat ose informacione nga libra te ndryshem athere po. po aty source nuk asht forumi por vendi nga asht marr lajmi ose artikulli
    Mire shoku si te thuash ti

Per fjalen keyword ke degjuar ndonjehere ?
    Revolution 1848

9. #-1
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mire shoku si te thuash ti

Per fjalen keyword ke degjuar ndonjehere ?
    ????????

cka ka te boj fjala keyword me besushmerin

ktu ke ni histori qe komentohet simas qefit. dydrinsi psh e komenton simas interesit qeveritar. altin elezi simas interesit opozitar. ti simas interesit te ides javore qe ke (se ti cdo jav shfaqesh me identitet te ndryshem, po me te njejtin nick)

shko tash e knaqu me keywords

????????

cka ka te boj fjala keyword me besushmerin

ktu ke ni histori qe komentohet simas qefit. dydrinsi psh e komenton simas interesit qeveritar. altin elezi simas interesit opozitar. ti simas interesit te ides javore qe ke (se ti cdo jav shfaqesh me identitet te ndryshem, po me te njejtin nick)

shko tash e knaqu me keywords
    Vet the per search dhe une per ate tu pergjigja.

P>S Nese nuk eshte sic e deshiron ti, pse mer pjese ketu me mbi 4000 postime dhe ke poaq sa une vjetersi ne forum ?

Apo per te demaskuar forumin
    Revolution 1848

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •