une do te zgjidhja opsionin e trete...
nese e kam dashur gruan ose partneren time dhe e dua akoma, atehere do te vazhdoj ta dua edhe nese nuk do te mund te me jape femi... pa problem.
une do te zgjidhja opsionin e trete...
nese e kam dashur gruan ose partneren time dhe e dua akoma, atehere do te vazhdoj ta dua edhe nese nuk do te mund te me jape femi... pa problem.
Vasudhaiva Kutumbakam
Jo nuk do sakrifikoja per te sjell ne jet 1 femij qe sdo mund ta shikoja kur
Ritesh dhe ti qendroja pran kur do kish nevoj
Sa per burrin normal do ta lejoja te bente jeten e tij sdo ta privoja nga te qenit
Prind per te vetmen arsye se smund te jem un
Sa per mekat sbehet fjal fare cdo kush ka te drejten te mari vendimin qe i duket me i arsyshem
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Pyetjet per Femrat
1:A do te sakrifonit veten?
2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?
3he po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?
1 : Ndoshta .
2: Nese do e ndjente , asgje seshte ne doren time .
3: Jo , ajo eshte nje zgjidhje , pasi cdo individ ka te drejt mbi jeten e tij ..
prite zot rrezikun...ishalla kurr nuk me ndodhin gjera te tilla...nga zoti cdo gje eshte e mirepritur...por .
kurre nuk do pranoja te vazhdoj jeten me dike qe nuk ka aftesi te me beje baba...fundja perse une jetoj...eshte nje dhurate prej zotit femija dhe ta kalosh jeten pa nje te tille me duket e pabesueshem...kurre nuk do e braktisja bashkeshorten nese vertete ajo deshiron te jetoje me mua ama nje martese te dyte sigurisht qe nuk do e lija anash...nese bashkeshortja do e pranonte do e doja edhe me shume sepse ajo po sakrifikon per mua por edhe per vehte ... e nese nuk do e pranonte me dhimbje do i thoja se mbaroi liria e saj dhe po fillon liria ime...
do adaptoja femije thjesht per ti dhene dikujt ngrohtesi prinderore...aspak nese vete i madhi zot nuk ma dha mundesine te jem baba...e mbi te gjitha te me sillte dhurate gruaja femijen e dikujt tjeter...
nese nga shtatzania do te rrezikohej bashkeshortja ime une ne menyre kategorike do e refuzoja...populli shqiptar thot '' mos ngelt vajze pa u bere nene '' por nje sakrifice te tille nuk do e meritoja..sado ta duash tjetrin kur vjen puna tek jeta ndryshojne gjerat...historikish vetem nje sakrifice eshte vertetuar...dhe ajo sakrifice eshte e nenes per femijen e saj...por nje femije te lindur dhe jo nje qe mund ta kemi ne mendje...
uroj qe askujt te mos i ndodhin gjera te tilla por ske cben...do i perballosh...
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 17-02-2010 më 15:49
pa e provuar nuk mund ta dish se si do reagosh,
megjithate per mua pasardhesi eshte tej mase i rendesishem,
ka mundesi te martohesha me nje tjeter.
[QUOTE=Sueda;2602213]Po hapi kete teme qe te mundemi te shprehemi nese na ndodh kjo qe dua te ceki.
Ja po mar nje shembull,nese ju ndodhe nga nje semundje qfar do qoft, mjeku ju thote se jeta juaj eshte ne rezik (vdisni) nese beteni shtatzen.
Pyetjet per Femrat
1:A do te sakrifonit veten?
2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?
3he po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?
Sigurisht do lija nje pasardhs dhe nese do ishte vajze do ta mbante emrin time qe dote me kujtonin qdo her
Nuk do me intersonte mê se cfare do bente ai , do ishte i lire .
mekat dota quaj .
=Sueda;2602213]Po hapi kete teme qe te mundemi te shprehemi nese na ndodh kjo qe dua te ceki.
Ja po mar nje shembull,nese ju ndodhe nga nje semundje qfar do qoft, mjeku ju thote se jeta juaj eshte ne rezik (vdisni) nese beteni shtatzen.
Pyetjet per Femrat
1:A do te sakrifonit veten?---Kurre!!Jeta eshte personale dhe duhet jetuar per aq sa krijuesi te ka dhene.
2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?--Burri le te bjesi te doje dhe une si te dua une.
3he po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?-Kjo eshte me teper se mekat, eshte dhe budallallek.
Pyetje per Burrat.
1:A do pranonit te vazhdoni jeten duke e ditur se kur prind sdo te beheni?Me gjith qef.
2:A do kerkoni te martoheni me nje tjeter?--Kurre!
3.Apo do te adaptoni ndonje femije pa u nda me gruan?B]Ndoshta[/B]
Ore prindi ben sakrifice pasi i ka lindur femijet , por nese nuk i ka perse ,i duhet ti kerkoje me kaq ngulm?Une i kam dy femije dhe dhe ne nje nivel qe kushdo i lavderon, por une e di se cfar kam heqe me i rrite, me i eduku dhe une e di se cfar sikleti mbaj per to dhe se jane te rritur.Kenaqesia qe me japin?E pa perfilleshme kundrejt shqetesimit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 17-02-2010 më 19:12
Krijoni Kontakt