Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Red face Si do te reagonit sikur të humbnit bashkëshorten/in e jetës?

Po hapi kete teme qe te mundemi te shprehemi nese na ndodh kjo qe dua te ceki.
    Ja po mar nje shembull,nese ju ndodhe nga nje semundje qfar do qoft, mjeku ju thote se jeta juaj eshte ne rezik (vdisni) nese beteni shtatzen.

Pyetjet per Femrat

1:A do te sakrifonit veten?
    2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?
    3:Dhe po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?

Pyetje per Burrat.

1:A do pranonit te vazhdoni jeten duke e ditur se kur prind sdo te beheni?
    2:A do kerkoni te martoheni me nje tjeter?
    3.Apo do te adaptoni ndonje femije pa u nda me gruan?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 16-02-2010 më 22:39
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    [B]Po hapi kete teme qe te mundemi te shprehemi nese na ndodh kjo qe dua te ceki.
    Ja po mar nje shembull,nese ju ndodhe nga nje semundje qfar do qoft, mjeku ju thote se jeta juaj eshte ne rezik (vdisni) nese beteni shtatzen.

Pyetjet per Femrat

3he po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?
    1) po do sakrifikosha veten, per nje femre nje jete pa pasardhes eshte bosh.
    2) ai nqs do te martohet , le te martohet , nuk ka lidhje .
    3) emer nuk mund ti ve dot, por mekat nuk eshte, te gjithe do vdesim nje dite, te pakten lind nje jete e re dhe jeta vazhdon me tej.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Pyetje per Burrat.

Do Pranoja Te Vazhdoja Jeten Me Ate Qe e Kam Nis Dhe Sdo e Lija Per Kete Gje Biles Do Adoptoja Dhe Nje Femije
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Pyetje per Burrat.

1-Pyetje e shtruar gabim,pa i ditur pasojat perse???
    2-Perse jo,por pa dhene fjalen ne kishe.
    3-Kete pyetje se kuptoj fare.
    lg

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637

S'bashkut me Kurorzimin e Shejt premtimi per dashni t'perjetshme en te mir e en te keq shqiptohet!

Mos bani premtime, por nese e bani mos i thyni. Mos ja mani kuj doren, por nqoftse ja mani, mos e lshoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 16-02-2010 më 14:13
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per burrat:

Do te vazhdoja te jetoj edhe ne qofte se e di se nuk do behem baba asnje here.

Me nje femer qe nuk ben femi nuk do isha ndare as nje here.

Ne se gruaja ime nuk ben femi do te adaptoja nje femi tjeter dhe do ta doja si me qene i imi.

Ne se partnerja ime do te kishte nje femi,po ta dashuroj kete femer,do ta pranoja me gjith femi.Njoh nje shok qe gruaja ka prure nje vajze,kurora funksionon per mbrekulli.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

Pyetjet per Femrat

Po do ta sakrifikoja
    Normal qe burri duhet te vazhdoj jeten
    Jo smund te quhet vetvrasje ose mekat ne qoftese vendos te kunderten.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Keto dite ndodhi nje ngjarje ne Prishtine. Nje vajze me probleme me zemer qe ne moshen 5 vjeqare takohet me nje djale. Kesaj vajze i kishin thene mjeket se do te vdes e re. Kjo i tregon te dashurit per kete por perkunder kesaj ai u dashurua aq shume sa qe i propozon martese. Pas konsultimit me doktoret marrin pergjigje se nuk ka asnje shanse qe kjo femer te mbetet shtatzene. Megjithate pas nje kohe mbetet shtatzene por fillojne komplikimet e shumta me shendet. Pasi qe dorezohen mjeket nga Kosova, vendosin qe te shkojne ne Macedoni. Ne Macedoni i thone se duhet te abortoj menjehere, sepse pasojat do te jene vdekjeprurese per nenen dhe femijen. Sipas tyre gjasat qe te shpetojne te dy ishin 1%.
    Megjithate femija lindi keto dite dhe eshte shendosh e mire. Nuk ka probleme as nena. Duhet shtuar se bashkeshorti i saj nuk e kishte lene vetem per asnje moment.

Une nuk do te lindja.Mendoj se femija eshte telash dhe demton karrieren.Ndoshta e them kete sepse nuk e di c`do te thote te qenit prind....

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660

Pyetjet per Femrat

Jo nuk do ta beja! Kjo duket egoiste ,kurse zgjidhja tjeter do te ishte cmenduri !!!
    Nese mjeku me siguron qe nese ngelesh shtzane vdes,,,pse te provoj???Te luaj me jeten? Nese ngel shtatzane dhe vdes bashk me femijen qe vendosa cmendurisht te ngjis ,,,c'kuptim pati sakrifica ime?Po dhe nese e coj shtatzanine gjer ne fund dhe lind ky femije,,,dhe une nuk e gezoj ,,,per ke sakrifikova? per te sjell nje jetim ne jete???Si do te rritej ky femije pa nene dhe duke ditur qe ajo vdiq per ta sjell ne jete???
    Jeta eshte shume e cmuar,dhe na dhurohet vec njehere nje nje,,,nuk do ta flakja tej per te provuar ndjenjen e te qenurit nene(ndjenje e mrekullueshme dhe unike sigurisht)po shume i larte cmimi ta paguaj me jeten time!
    Kush ka dashuri per te falur dhe ndjenje prinderore te fuqishme ka femije plote qe kerkojne nje familje nje nene!Keshtu jeton jeten dhe je njekohesisht prind.

2-Nese burri martohet me nje tjeter???Mbas vdekjes time (nese ishte kjo pyetja)
    nuk kam c'fare te pranoj apo te kundershtoj,,,eshte i lire te jetoj jeten e tij sic mendon me mire ai!Jeta vazhdonnnnnn!
    Nese e kishe pytjen ,nese martohet me dike tjeter per faktin pse une jam e semure e nuk mund ti jap femije,,,do me vinte keq ,po do pranoja vullnetin e tij,nuk do ti imponohesha askujt apsolutisht,,,dhe ne kete rast i lire te bej zgjedhjen e tij me vullnet te plote.Me keqardhje do ta pranoja!

3-Nese dikush shkon koshient drejt vdekjes,,,vetvrasje eshte si ta quash ndryshe???

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •