Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pa e provuar nuk mund ta dish se si do reagosh,
    megjithate per mua pasardhesi eshte tej mase i rendesishem,
    ka mundesi te martohesha me nje tjeter.
    Ke dhene pergjigjjen me te sincert ,te tjeret(meshkujt) thjesht duan te duken sa me romantik duke dal jasht realitetit ne shoqerine tone.

i/e regjistruar Maska e Shejtonii
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    tirone
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Po hapi kete teme qe te mundemi te shprehemi nese na ndodh kjo qe dua te ceki.
    Ja po mar nje shembull,nese ju ndodhe nga nje semundje qfar do qoft, mjeku ju thote se jeta juaj eshte ne rezik (vdisni) nese beteni shtatzen.

Pyetjet per Femrat

1:A do te sakrifonit veten?
    2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?
    3he po nese vendosni te rezikoni a quhet vetvrasje(mekat)?

Pyetje per Burrat.

1:A do pranonit te vazhdoni jeten duke e ditur se kur prind sdo te beheni?
    2:A do kerkoni te martoheni me nje tjeter?
    3.Apo do te adaptoni ndonje femije pa u nda me gruan?
    Kur e dua dike me zemer e shpirt normale qe do e vazhdoja jeten me ate person s'mund ta braktisja kur te merja vesh nji lajm te hidhur pasi deri ne ate kohe i kisha qendru pran do jetoja me ate gjithe jeten.
    Nuk do martohesha me askend tjeter por do zgjidha alternativen e 3 do kisha doptu nji femij tjeter kjo besoj do ish nji rrug dalje mese e mire

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Per ato qe do rrezikonin jeten e tyre per te sjell nje jete tjeter ne jete nuk kam fare respekt. Qysh do behesh aq egoiste sa te lindesh nje femi duke e ditur qe eshte nje shanc shume shume i madh qe do rritet pa dashurine e mamase vet? Kaq selfish jeni? Po kaq mijera femi qe nuk kan mama? Pse mos te adoptoni? Apo doni shtoni dhe nje femi pa mama me shume ne kte bote!?

Mendja ime nuk arin ta kuptoj kte lloj mendimi. Nuk me duket njerezor.

O i dua un femiet o si do njeri, por nuk do rrezikoja veten. Sigurisht qe do adoptoja (me shume se 1) dhe do vazhdoja jeten time me njeriun qe dua dhe me nja 3-4 kalamaq qe tani do ken nje familje dhe 2 prinder qe i duan .

**knock on wood** lol

2:A do pranoni qe burri juaj te martohet me nje tjeter?
    Vetem te jem budallack te martohem me nje njeri aq te ceket qe do doj te me lej per nje arsye qe do ishte jasht kontrollit tim.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo une nuk do u martoja
    ai po desh le te martohet (por dhe burri nuk do u martone per ket arsyje me nji tjeter nuk do e bente ket gje)
    do mundoja te beja femi se sonte ka shume menyra qe esht e mundur dhe pa u rezikuar
    menyra e fundit do ishte te adoptoja nji femi se dhe pa femi te duket vetja si bosh ne jet

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •