Ne rastese ja ben dikujt,prite se te dera e ke!!!.
Ate qe nuk do ta beje njeri ty,mos ja mendo ti dikujt,pa lere me tja besh!!!!.
Si do qe te jete,pasi qe jemi"njerez"edhe gabojme....
Ne rastese ja ben dikujt,prite se te dera e ke!!!.
Ate qe nuk do ta beje njeri ty,mos ja mendo ti dikujt,pa lere me tja besh!!!!.
Si do qe te jete,pasi qe jemi"njerez"edhe gabojme....
sme ka ndodh ndonjehere , kur kam te dashurin tim ska pse tja marr tjerave![]()
Kujdes mos te ndodhe e kunderta![]()
Nuk e di nese do e beja ket gje dhe do me lendonte jasht mase nese nje shoqe ma bente .
Por kur mendon dashuria kur vjen nuk te lajmeron , qofte me komshiun/en , kusheriun/ren apo shok/qe .... Keshtu qe gjera qe ndodhin. Kam degjuar me keq ..qe nena dashurohet me te dashurin e se bijes ose e kunderta dhe me te dashurin apo burrin e se motres ... as nuk e imagjinoj .....
Nuk do ja beja , ndergjegja nuk do me linte ose do dashuroja fshehtas pa e ditur njeri , hahaha![]()
![]()
Si i thone asaj...Mos bej ate qe nuk doje te benin .....
Nuk eshte moral fals , kjo eshte nje vjedhje klasikeSi ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
ne fakt nuk ke vjedhur asgje,ne momentin qe behet e dashura jote do te thote qe nuk ka qene me e dashura e atij.....nese kjo quhet vjedhje,ateher gjith robt ne bote ose te pakten shumica jane hajdute:-D
hidheni moralin fals,pula e komshiut eshte gjithmone me e majme:-D dhe per kte meriton te vidhet.
Nje shoqe ose shoke, mendohet qe kur diskuton me njeri-tjetrin, tregohen edhe gjera intime, problemet ne nje lidhje ,pra di shume gjera per personin e gjinis se kundert dhe kete mund ta shfrytezosh ne favorin tend , prandaj quhet vjedhje lol.
Njesoj sikur te vjedhesh ne banke qe e studion, ben planin dhe shkon dhe grabit.
Ne rastin e shoqes nuk denohesh me burg, por nga ana morale.
Ps. Pastaj sa i sigurt je , ate qe beri me shokun/shoqen tend/e nuk do e bej me ty ?????
Jeto sot se neser nuk i dihet
As qe mundem ta paramendoj nje gje.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
1.Nuk shoh problem ketu.Keto jane ndjenja dhe ska ndonje shpjegim per to.E sidomos nese cifti jane ndare.Ne adoleshence kam pasur rast te ngjashem,por jo te njejte.Shoqja ime ishte dashuruar ne te dashurin tim por i respektova ndjenjat e saj,sigurisht nuk u ndava me te dashurin,por as me shoqen.Gjerat vazhdonin si me pare megjithse shoqja ime shpesh e tepronte dhe nuk sillej ashtu sic i takonte.Por une prape mundohesha ta kuptoja...
Hajdut i sikletosur,por i lumtur...Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
Dashuria nuk vidhet per fitohet.Per te fituar dikush,dikush tjeter duhet te humb.Prandaj ngigjo zemren,pa asnje hetitim.
Si mendoni ju ,duhej te dashurohej shoqja e dhomes me te dashurin e shoqes se saj?
Kurre.....ndjenjat duhet ti kishte frenuar ne kete rast shoqa.
Krijoni Kontakt