Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Kam shume vjet qe punoj me moshen adoleshente!
    Cfare fenomenesh nuk shikoj ,cfare veprimesh shumica te perseritura edhe per moshen e tyre.
    Po ju referoj nje ndodhi te diteve te fundit te ketij viti shkollor.Dy shoqe dhome,njera nga to ishte e dashuruar me nje djale qe para nje viti.
    Per cudi pas ndarjes me te dashuren e pare ,bie ne dashuri me shoqen e dhomes se saj!?.Vajza u dashurua marrezisht pas te dashurit te shoqes dhe sigurisht pati edhe zenka mes tyre.Se fundmi edhe u konfrontuan fizikisht.

Si mendoni ju ,duhej te dashurohej shoqja e dhomes me te dashurin e shoqes se saj?

A ka jetegjatesi kjo dashuri qofte per vajzat qofte edhe per djemte?

Respekte.

Ca nuk ndoth!! Une se bej dot kete veprim.Se qe te dashuroj dike, duhet te duket perfekt ne syte e mij.I dashuri i shoqes time qe la shoqen time dashje pa dashje krijoi nje figure negative per mua.kshuqe ....S'mundem kurre ta dashuroj.
    Po ka tipa qe dashurojne ke i del para.bota eshte e larmishme.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Cfare fenomenesh nuk shikoj ,cfare veprimesh shumica te perseritura edhe per moshen e tyre.
    Po ju referoj nje ndodhi te diteve te fundit te ketij viti shkollor.Dy shoqe dhome,njera nga to ishte e dashuruar me nje djale qe para nje viti.
    Per cudi pas ndarjes me te dashuren e pare ,bie ne dashuri me shoqen e dhomes se saj!?.Vajza u dashurua marrezisht pas te dashurit te shoqes dhe sigurisht pati edhe zenka mes tyre.Se fundmi edhe u konfrontuan fizikisht.

Si mendoni ju ,duhej te dashurohej shoqja e dhomes me te dashurin e shoqes se saj?

Respekte.
    Per te dashuruar apo per te pelqyer mendoj se te gjithe jane te lire per kete gje, kushdo qofte ai apo ajo! Ndersa moralisht, kjo varet nga ty se si e ben veten ne situata te caktuara!!!
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Gjithmon kam qen kundra marrjes se te dashurit te shoqes ose kujtdo personi qe ka qen prane meje .Nje mashkull ose nje femer qe ska qen i/e zoti/zonja te qendroj ne ate lidhje kush me jep sigurin mua qe do ta bej me mua kete gje ?
    Pastaj thjesht ideja qe ka fjetur me shoqen time , me ben te ndjehem keq , shum perverte si ide totalisht kundra .
    Personalisht me ka ndodhur qe nje shoqe ma beri kete mua , por ske cte besh jo te gjithe e mendojme boten njesoj , disi shkelin mbi parime e disa se bejne , por inat te vjen pasi ta kan bere vine e te japin mend , se mos lidhesh ti me ish- in tim .

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Per cudi pas ndarjes me te dashuren e pare ,bie ne dashuri me shoqen e dhomes se saj!?.Vajza u dashurua marrezisht pas te dashurit te shoqes dhe sigurisht pati edhe zenka mes tyre. Se fundmi edhe u konfrontuan fizikisht.

Respekte.
    pranvera persh

e para skam te dashur ( shyqyr)
    edhe te kisha skam shoqe dhome ( edhe kjo shyqyr )

nese ndodh eshet nje menyre per te mesuar qe nuk ke pasur shoqe te denje dhe gjithashtu as personi qe ti do nuk eshte i denje per ty.

tjetra : konfrontim fizik ?? e pse valle ... do ju uroja rruge te mbare te dyve se si i themi do kishin gjet tenxherja kapakun !!

por ja qe ka njeres te pa skrupujt qe bejne veprime te uleta duke hedhur poshte shoqerin dhe besimin e dikujt.

nese flitet per moshen e adoleshences dhe mund te falet por nese dikush qe eshte ne nje moshe me madhore dhe vepron ne ate menyre eshte e pafalshme.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    por ja qe ka njeres te pa skrupujt qe bejne veprime te uleta duke hedhur poshte shoqerin dhe besimin e dikujt.

Normal !
    Eshte gjeja me e ulet qe mund ti besh nje njeriu.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?

ne fakt nuk ke vjedhur asgje,ne momentin qe behet e dashura jote do te thote qe nuk ka qene me e dashura e atij.....nese kjo quhet vjedhje,ateher gjith robt ne bote ose te pakten shumica jane hajdute

hidheni moralin fals,pula e komshiut eshte gjithmone me e majme dhe per kte meriton te vidhet.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Opinioni i pergjithshem i denon por kur eshte dashuri prej verteti kujt i plas per opinionin.
    Ngjarjet me te zakonshme te kesaj natyre jane qe djali ze shoqen e dashnores dhe pas ca kohesh pasi i del nga qefi ze nje tjeter(po i eci prap shoqen e shoqes)
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Sic thote dhe isadora eshte gjeja me e ulet qe mund te beje nje njeri sidom femrat qe e bejne kete gje i kam shume inat......
    nuk ke cte shkruash me shume per kete teme pak fjale mjaftojne...
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Do i bejme proces gjyqesor edhe dashurise tani? Dashuria lind papritmas mes dy personave dhe s'pranon kritika.
    Tani pyetja me e drejte do ishte kjo: Do ishte me e drejte te ndiqnim dashurine tone, apo te vuanim dhe ta fshihnim kete dashuri per hire te shokut/shoqes?
    Mua me duket absurde, aq me teper kur jane qe te dyja palet, pra mashkulli dhe femra, qe duan njeri tjetrin. Ndryshe do te ishte nese vetem njera pale bente avance per tjetren. Por kur te dyja palet duan njeri tjetrin, s'ke si i ndalon dhe s'eshte as e drejte t'i gjykosh apo t'i kritikosh.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Se kam provuar dhe s'kam per ta provuar kete e them me garanci!.Se jam tip qe nuk e dashuroj dot kurre tjetrin te cilin e ka dikush!!.Une jam shume egoiste ne kete fushe.I dashuri im duhet te jet vetem i imi, s'dua te di edhe per lidhjet e meparshme se direkt do me venitet dashuria per te.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Libri rijadus salihin
    Nga useid në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •