Ligjet apo vlerat e Zotit tend me "pengojne".
Eshte e qarte qe shteti nuk i nderton shtepite e feve. Por keto nuk i kerkoj une. Kerkoj pergjigje konkrete ne pyetjen konkrete. Po, jo. Te barazoje shteti organizatat e jobesimtareve me organizatat e fetareve? Te u lejoje te pareve te njejtat te drejta si ketyre te fundit? Po, jo. Si dhe Perse?Kush po te pengon ty qe te ngresh se bashku me ata qe nuk besojne si ty nje xhami apo nje kishe per jo-besimtaret? Mblidhini leket dhe ngrijini godinat e mosbesimtareve.
Apo do qe t'i ndertoje shteti me parate e taksapaguesve shqiptare? Te gjitha kishat e xhamite e Shqiperise jane ngritur me parate e mbledhura nga vete besimtaret. Shteti i ka shkaterruar e nuk i ka ndihmuar ndonjehere.
Albo
Ja shembulli edhe me konkret. Une jam multimiliarder dhe kam deshire te hap nja "xhami te kafireve" ne Tirane. I ofroj te gjitha investimet e nevojitura financiare. Paguaj edhe profesore ateiste dhe jobesimtare tjere, me te cilet permanent i luftoj agresivisht besimtaret, Zotin, fete dhe klerin. Publikoj gazeta e artikuj talles me Allahun dhe Hyjin, Krishtin dhe Muhamendin. Publikoj libra te tilla. Shfaq emisione te tilla ne TV.
E pranojne kete gje ju besimtaret? E pranon kanoni i vlerave te Zotit tuaj kete gje? Kete liri te jobesimtareve. Po, Jo. Shkurt.
Krijoni Kontakt