Nje burre sikur eshte ulur ne kanape duke shikuar televizorin,
vjen gruaja dhe ja meshon me nje tigan ne koke,e ai i habitur
e pyet pse ma meshove?gruaja i thote ne pantallonat e tua gjeta
nje leter ku ishte shkruar nje emer femre lola,kush eshte i bertet gruaja.
Ai ja kthen oo po eshte emri i nje kali gje kam vene bast per te fituar,
gruas i vjen keq dhe i kerkon falje.Mbas dy ditve hyn guaja ne sallon dhe
ja meshon burrit prap me tigan ne koke,e ky prap po e pyet pse tani ma meshove?!!!
Ajo ja kthen po te theret ai kali me emrin lola qe ke vene best![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Nje grua e pyet burrin,
i dashur qfar vemra te pelqejn.
ata qe jan te bukura apo tat qe
jan intelegjente?Burri i thot asnjeren
nga keta te dua ty qe se ke asnjeren.
Nje femi e pyet babin e vet,
babi me thual nga kush e kam
trashegu inteligjencen?
Babi ja kthen sigurisht nga mami yt
se une ende e kam intelegjencen time.
Agim Metbala" ♥
SIDA
Sida nuk eshte si sfida. eshte epidemi e epokes. Korr si murtaja dikur. Mos te hyfte virusi HIV se nuk ka bar. Ai sulmon qelizat e sistemit imun. Thone se ai hyn neper vrima te trupit dhe ka prejardhje nga majmuni. Pra, te gjithe te keqijat nga majmuni. Ta nderrojme prejardhjen!
Agim Metbala" ♥
Ishin kan nja 3 fmije edhe pe ngucin ni plake edhe pi thojne qka ashte ni sen me 2 rrota edhe tash plaku po menohet edhe po i thote biciklla ata pi thojne po tash a ashte biciklla , motori , trotineti nuk dihet edhe prap po ja bojne ni pytje edhe po i thojne qka ashte ni sen me 4 rrota plaku po i thote kerri ata pi thojne po tash a ashte kerri , autobusi, kamion cili ashte nuk dihet nalet plaku edhe i thote qe une po ja boj ni pytje qka ashte ni bire (vrime,
qe krejt meshkujt e kan marak ata nalen menojne edhe pi thojne p*dh! plaku pi thote atyne treve po de po amo i kujna i nanes tane, a nanes tane ,a nanes tane.
TRENI DHE ZEZAKU
Na ishte nje here nje burre qe do hipte ne tren po nuk e dinte se si ishte, nuk kishte pare ndonjiehere tren me sy dhe pyet sportelisten kur mer bileten: si eshte treni? Gruaja i pergjigjet: eshte nje gje e zeze qe nxjerre tym. Burri shkon ne stacion, shikon nje zezake qe po pinte duhane dhe i hipen siper. Ej c’po ben? – pyet zezaku.
Vazhdo shofer se kam prere bileten.
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt