Close
Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 263
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Talking Barcoleta nga Sueda

Vazhdoni mbas meje, pak te qeshim.

Ushtari.

Nje ushtar repartit i cili ishte i dhene shume mbas kuzhines,
    afrohet dhe e pyet kuzhinjerin se qfare eshte gatuar per drek.
    Aty afer qelloi komandanti i repartit dhe me inat i thote-M.. qe te hashe kemi.
    Ushtari i kthehet dhe i thot- nuk pyeta per ju oficeret por per neve ushtaret.

Kojshija

Vjen burri duke bertitur...fisnike fisnike sot kemi dasemduhet te vishesh.
    Gruaja i thot jooo o njeri skam fustan-qysh moj ske ja qeli une tash ormanin shiko, fustani i kuq fustani i zi fustani i bardhe....OOO Tung kojshi.

Vezet
    Nje bjondine zine disa veze.Duke ngrene pyet i vellai:Pse jan keta veze aq te forta sa minuta i ke zier?30 min pergjigjet bjondina.Keto duhen te zihen me se shumti 5 min ja kthen i vellai.E di por ketu jane 6 veze-pergjigjet e hutuar bjondina.

I dehuri
    Nje i dehur po hecte me nje kembe ne trotuar me tjetren ne rruge.
    Nje kalimtar kur e shef i thot o i mare po ti qenke i dehur,
    ooo falemnderit qe me treguat se une mendova se jam topall.

Hoteli
    Cifti i ri i posamartuar vjen ne hotel.Ju lutem dhomen me te mir per tri nentet e ardhshme.Portjeri i peshperit gruas se reu paskeni fat zonjush,zakonisht ky e

Fama
    Nje here Ajshtajni i dergon leter carli caplinitdhe i shkruanilmi yt i ri ishte mjaft i bukur dhe i kuptueshem, se shpejti mund te behesh i famshem.Ia kthen carli caplini.NdersaTeorin tende te relativitetitnuk e kupton asnje e megjith ate ti u bere i famshem.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Bjondja Laskuriq

Iken i bjonde lakuriq me i bar per te pi i birr afrohet ke banaku dhe i thot banakierit me jep 1 birre banakieri rrinte si i hutum ne bjondja pse me shef sikur ske pa nai here femer laskuriq hic tha kot po isha tu menu se ka do i qisesh leket me pagu birren
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

Pėrshėndetje sueda. tė pėrgėzoj pėr temėn e hapur.
    Po sikur na ke mėsuar t'i thuash gjėrat me rimė. Vallė do ė vijnė edhe tetovarja e Glori, teta vera e zogu, daja Gon e shumė tė tjerė?
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    =ademgashi_dk;2569064]Pėrshėndetje sueda. tė pėrgėzoj pėr temėn e hapur.
    Po sikur na ke mėsuar t'i thuash gjėrat me rimė. Vallė do ė vijnė edhe tetovarja e Glori, teta vera e zogu, daja Gon e shumė tė tjerė?[/QUOTE]

Pershendetje dhe falemderit

Do te vijne si sdo te vijne,
    ku ka par te qeshur
    skam ma mire

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Po i pegjegjet plaku.

nje djal kishte shkuar te varezat kur pa nje plak u gezua dhe i tha,
    ooo axhe shykyr qe te takova se kam frike nga varrezat.Mos ki dert
    i thot plaku se edhe une kur isha gjall kisha frike...

Pa provoj
    Nje djal nga qyteti shkon me nje vajze nga fshati ne nje kafeteri per te pire diqka.
    Vjen kamarjeri dhe e pyet djalin se cka deshiron te pin?-Nje molle thit ai-po ti qfar deshiron e pyetvajzen-Ah mua me bjerni nje thik qe ta ndaj mollen pergjys.

Viti i ri.

Takohen tre shoke Apollyon xhuxhumaku dhe buzavata,
    vendosin per te prit vitin e ri zbashku.
    xhuxhumaku thot une do te sjell pijet,
    buzavata thot une do te sjell curanin dhe zarzavatet,
    Apollyon thot une do te sjell muziken dhe zajminen

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Haj medet po ban Gania K.i Polacit ne Skenderaj e po i ankohet krytarit Idriz Recit se para dy ditesh milicia serbe ia keshine zene lopet ne ara te ''derzhaves''
    dhe ia keshin marr te gjitha e ia keshine mbullur ne nje shtalle.Ne stacionin e policise

po me thote sepa i paguar 300DM nuk do te m'i japim lopet ! Eh,t'i kisha nja 30 shoke ,me i ra shtalles e me i nxirr lopet,tha Gania
    Hajt bre budalle, i thote Krytari,se une me i pase 30 shoke siē po i kerkon ti, i kisha ra stanices e s'kisha lane milic t'serbis n'Skenderaj !
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Z> Adem Gashi Erdha Une Hahhah

Sueda E E Ke Bere Mire Me Kete Tem>>>>

Na Ishte Nje Here Nje Mi Dhe Nje Elefant Qe Te Dys E Bashku E Kalonin Nje Ure Dhe Miu Nga Emicoonet Bertiste Me Te Madhe
    > Ej A E Shifni Se Si Dridhet Ura
    Shpresoj Se U Pelqeu
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Z> Adem Gashi Erdha Une Hahhah

Sueda E E Ke Bere Mire Me Kete Tem>>>>

Na Ishte Nje Here Nje Mi Dhe Nje Elefant Qe Te Dys E Bashku E Kalonin Nje Ure Dhe Miu Nga Emicoonet Bertiste Me Te Madhe
    > Ej A E Shifni Se Si Dridhet Ura
    Shpresoj Se U Pelqeu
    Pėrshėndetje tetovare dhe mirė se erdhe. More cka ėshtė duke na bėrė kėshtu sueda, kah po shkon ajo s'po kemi care pa shkuar edhe ne. hahahahhaha. bėj shaka, por vėrtet temė e mirė.

Pėr humorin ( meqė tė bėn tė qeshėsh ) thuhet se ėshtė i mirė, meqė ai qė qesh njė herė fiton vitamina sa tė kish ngrėnė njė limon tė tėrė!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    BASH MIRE Z GASHI SE NA DUHET PAK ME QESHE
    EDHE UNE KAM DEGJUAR SE AI QE QESHE I SHTOHET JETA
    EPO JEMI MESUAR TE RIMOJM NEVE BASHKE E TANI PATJETER SE EDHE KETU DO SHKRUAJM SE NJERU SI TE MESOHET

TANI NJE BARCOLET TJETER

NJE SHQIPETAR NJE HERE E LUSTE ZOTINQ E T"IA PLOTESONTE TE GJITHA DESHIRAT
    DHE ZOTI I THA DO T"I PLOTESOJ ROPME NJE KUSHTE
    C"KA TE KERKOSH TI KOHSMIU YTE DO TE MARE DY
    AI THA PAJTOHEM
    DHE NJE DITE E LUTI O ZOTE ME JEP NJE SHTEPI~KOMSHIU NE KETE RASTE MORI DY
    NJE DITE TJETERL E UTI~O ZOTE ME DHURO EJN VETUR~NE KETE RASTE KOMSHM FIROI DY VETURA
    DHE KY I PARI NGA ZILIA E LUTI ZOTIN~O ZOTE ME NXJER NJERIN SY hehehe e kuptoni pse e beri kete lutjen e fundit heheh

respekte
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    LETERA E NJE BJONDE

Po te dergoj kete leter per ta bere me dije qe po te shkruaj,

nese kjo leter se arin ne duar tua, me lajmero te dergoj nje tjeter.

po te shkruaj ngadal mbasi e di qe ti smundesh te lexosh shpejt,

sot babai jot kishte lexuar nje anket ku thuhet qe aksidente me

tragjike rugore ndodhin disa km afer vendbanimit,keshtu qe kemi vendosur te shperngulemi ma large.

Koha ketu eshte ok pos qe ra shi vetem du her, te paren her tre dit e te dyten kater.

Mantelen qe ma kerkove ta dergova me post.Mbasi qe motra jote me tha qe pullat jan te renda

dhe mundet te me kushtoj ekspedimi me shtrejt, i keputa dhe kerkoji ne gjepa.

babi ka gjete nje pune ku eshte mbikqyres i 500 personave, pastron parkun e voreve.

Nje lajm per motern tende, eshte shtatzen por akoma se dim se a ashte djal apo goc

keshtu qe se dim se a do behesh tete apo daje, ka vendosur qe femija te mban emrin tim,intersant a?

kur ta therasim mami.Vellau yt pat nje problem te vogel, i pat haruar qelsat ne makin,

dhe ju desht te hece disa kilometra deri te shtepija qe ti mer duplikatet dhe te kthehet per te na qelur deren.

Nese takon kusherinen tende lola te fala nga une, nese jo mos i thuaj asgje,

P.S Deshta te dergoj do para por mu kujtua mbasi mbylla letern, nene yte qe te don shum,pa puthje se do e zhyti leteren...

Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •