une kam dy enderra:
qe kolombia te futet ne "organizaten per bashkepunimin aziatiko qendrore" (OCAC)...
dhe qe kanadaja te futet "bashkimin afrikan" (UA)...
spektakel do te ishte...
Vasudhaiva Kutumbakam
e the vete. quhet bashkimi europian.
ç'lidhje ka izraeli atehere?
vetem pse ka nje ekonomi te perparuar duhet te hyje ne europe??? sa shtete ka qe kane ekonomi me te perparuar se izraeli??? dhjetra. o burra te gjithe ne BE???
izraeli nuk eshte ne europe dhe nuk eshte e drejte te hyje ne bashkimin EUROPIAN... EUROPIAN...
apo te shfaqim te disatin veprim meshire per viktimat e holokaustit?
boll ka luajtur rolin e viktimes...
ka te tjere qe e "meritojne" me shume kete rol.
bashkimi europian ne mbare boten klasifikohet si nje "organizate regjionale"...
p.s. per çdo arsye qe mund te me permendesh pse izraeli duhet te hyje ne BE, une te gjeje nje shtet tjeter, qe per te njejten arsye duhet te hyje para izraelit...
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 03-02-2010 më 18:16
Vasudhaiva Kutumbakam
po mir, kur do futen Kina dhe Tajvani ne Europ apo Afganistani !!!!!
Vaj halli per ne tash do pushtohemi edhe nga Qifutet.... America ne fillim tash rradhen Europa . Sa mir kur e thot Berluskoni Masson normale kjo .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Sa mire e kane qe u caktohet nje moshe per te bere zgjedhjet..., me pare duhet te tregosh pashaporen se sa vjeç je, pastaj te mundesh te komunikosh mendimin tend. Po keshtu edhe ne disa tema, pasi qe nje i vogel kerkon me ç'do menyre te kete te drejte me kapriço, te thashe, ti fort mire mund te behesh kampion pingpongu...,sipas tradites durrsake...
Po desha te bej nje pyetje, po pse Gjeorgjia, Azerbajxhani dhe Armenia i plotesojne kushtet per ne Evrop me shume se Izraeli ? A nuk jane te gjitha keto vende ne Azi? Pse Kaukazin na e solle ne Bishtpalle...
Shiko se m'duket se ju durrsjanet doni me e bo çorb fare evropen .........![]()
Pse e kane pushtuar te gjithe ....?
Po une nuk kam degjuar te qahet njeri prej ketij "pushtimi"..., po, kam degjuar per "pushtime" arabesh dhe kinezesh, deri dje edhe shqiptaresh, rumunesh e ndonje here bullgaresh..., por jo "pushtime ebraike" ( ne Evrope )..., sa te rrosh do mesosh...
Faleminderit o kabalist ...![]()
Krijoni Kontakt