Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 135

Berlusconi: "Kam një ëndërr, Izraeli në BE"

Kryeministri Berlusconi ne Tel Aviv.
    Enderron qe; "Izraeli te mund te hyje nje dite ne Komunitetin evropian" dhe shton qe; "eshte krenar sepse kultura judeo-kristiane eshte ne baze te civilizimit evropian".
    Jane keto dy mesazhe qe la Berlusconi me te mberritur ne Tel Aviv, ku ka filluar viziten e tij ne Izrael i shoqeruar nga kryeministri izraelit Netanjau qe shprehet keshtu per kryeministrin italian; "Nje mik i vertete i Izraelit".
    Nder te tjera kryeministri Berlusconi preku edhe tema te tjera te nxehta si terheqja e trupave nga zonat e pushtuara, pasi kjo do ti sherbente paqes, "Jo atomike Iranit", duke e bojkotuar me force dhe ne koordinim te plote nga politika e perbashket evropiane...
    Vizita vazhdon.

Te nderuar forumiste, si mendoni ju ne lidhje me çeshtjen, pasi ajo qe shpreh Berluskoni eshte pak a shume linja politike e tere kontinentit Evropian...
    Une per mendimin tim, Izraelin e shoh ne Evrope..., perpara Ukrahines apo Gjeorgjise..., por ju lutem, mos te fillojme me antisionizem, fjale fyese per ebrenjte.
    Pershendetje.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po mire qe berlusconi dy klase shkolle ka bere edhe se ka haberin e gjeografise , por edhe ti Niko aq ke bere?

Ku bie izraeli, e di?

lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kush ma shpjego kur ka fillu izraeli me marr pjese ne eliminatoret per kampionatin europian ne futboll?
    si u mor ky vendim
    ju flm
    JO SEKS PARA MARTESE

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Mos te ja ngatrrojmë berlusconit endërrat , pasi qe po i dalin zhgenderr Knock Out dhe gjakosje e rrahje

Dhe tjetra, po te ja lexojmë endrrat e berlusconit, do na dalin krejt Zonjat e para te shteteve te botes
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 01-02-2010 më 17:23
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    une pajtohem qe Izraeli te hyne ne Eu sepse me pasaporten e tyre nuk te duhet vize per as nje vende te botes :
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Kryeministri italian thote qe; Politika e kolonizimit te territoreve arabe te pushtuara ne 1967, mund te perbeje nje pengese per paqen; "Izraeli duhet te terhiqet nga Golani" , tha ai.
    Ne vizite bashke me te gjideshin edhe 7 ministra (Scajola, Matteoli, Sacconi, Frattini, Ronchi, Prestigiacomo e Fazio), gje qe flet qarte per kete vizite shume te rendesishme...
    " I gjithe komuniteti internacional duhet te shprehet me vendosmeri dhe fjale te qarta, pa keqkuptime, qe nuk eshte e pranueshme armatimi me arme berthamore i nje shteti ku liderat e tij te shprehin haptazi deshiren per te shkaterruar Izraelin ku njekohesiht mohojne edhe Shoah si edhe egzistencen vete te nje shteti ebraik", - tha Berluskoni..
    Vizita e kryeministrit italian eshte ne nje kontest me forcimin kualitativ te politikes izraeliane me qeverite me te rendesishme te Evropes, ishte ky edhe qellimi i takimit me eksponente te qeverise gjermane dhe po keshtu pritet edhe nje takim me qeverine polake...,

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po mire qe berlusconi dy klase shkolle ka bere edhe se ka haberin e gjeografise , por edhe ti Niko aq ke bere?

Ku bie izraeli, e di?

lol
    Me ngadale edhe ti, se nuk jam une qe shkruaj ne gazete...
    Por ketu eshte edhe nje teme per tu diskutuar..., ajo nese jeni dakort apo jo te marri pjese edhe Izraeli ne BE...?! Ndersa Evropa do, ne shqipot ne ç'ane te lumit jemi?
    Por jo me fjale ofenduese..., per as'kend.

Ameriken e kane marre cifutet me kohe. Tani do marrin dhe Evropen. Ca ngelet pastaj pa marre?

Une jam kundra idese se Berluskonit
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Kish me qene mire qe Berluskoni t'ia dhuronte pak teritor mga shteti i tij dhe ta barte Izraelin komplet ne Europe. Atehere edhe do kenaqeshin me njeri-tjetrin ne fqinjesi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    lol,
    çfare avantazhi mund te kete izraeli duke hyre ne BE?

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •