Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 269
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

heh...

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Clidhje ka kjo me femijen ?

Ajo eshte treguar e lehte , se femija nuk jepet !!!
    Ate dashuri qe ja jep nena femijes nuk ja jep babai. Nena e ushqen 9 muaj ne bark,nena ngrihet naten, nena e mban ne gji etj.

Jo se dua te hudh poshte punen dhe dashurin e babait,por femija i takon nenes .
    jeni mesuar ne perendim ndoshta...ku burri eshte vegel ne doren e gruas...nese jeton ne shqiperi e sheh mire me ke shkon femija...apo me sakte nuk jua mban ta diskutoni fare me ke shkon femija...

nuk desha tja tregoja identitetin atij djali por po me duhet ta tregoj...eshte nga zona midis pukes dhe lumit drin...djale shume i zoti dhe me skollim superior....qe per mua eshte treguat tamam burre....e qe eshte shembull per burrat e tjere...jo per meshkujt e tjere....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    kur nuk ju pelqen dicka menjehere ja veni epitetin '' katundari ''...edhe ti me mentalitetin ten e nenvlereson katundarin...ashtu siq e nenvleresuan fillimisht cifti i civilizuar ne londer...kur iu shkoi thika ne kocke dhe kur e pane kush ishte katundari , te civilizuarit me vrap ja derguan femijen djaloshit...dhe nuk e hapen zerin me ...dhe si ky djalosh dhe si ky katundare ka plot...qe as ne gjykate nuk e qojne qeshtjen...sepse dine si ta zgjidhin pa qene e nevojshme gjykata....

cte besh kur hyn ne mes shume civilizimi...
    Ah mentaliteti i mashkullit Shqiptar. Kur vjen puna per tu kujdesur per femijen e gjeni menjehere fjalen ju. Te takon ty se ti je nena.Po kur vjen puna se kujt i perket femija na i takonka babait . Ej Zottttttt na ruajt!
    Mund ta di pse i takon femija ketij katundarit? Se na u ofendua nga gruaja dhe njerezit e gruas? Me aq sa tregove ti e paska merituar fjalen katundar. Nuk te shan njeri kot. Na paska gris pasaporten. Lere trimeri e madhe. E nxjerr prape kur ti bien nervat, lol.
    Ka qene dhe ajo e leshte se te isha une behesha me keq se bisha, nuk ja lija sikur dhe te me vriste, lol. Une behem keq kur burri i keput femijes nje shpulle. Me dhemb ne shpirt e jo me te ma marri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-02-2010 më 17:39

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

cte besh....

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ah mentaliteti i mashkullit Shqiptar. Kur vjen puna per tu kujdesur per femijen e gjeni menjehere fjalen ju. Te takon ty se ti je nena.Po kur vjen puna se kujt i perket femija na i takonka babait . Ej Zottttttt na ruajt!
    Mund ta di pse i takon femija ketij katundarit? Se na u ofendua nga gruaja dhe njerezit e gruas? Me aq sa tregove ti e paska merituar fjalen katundar. Nuk te shan njeri kot. Na paska gris pasaporten. Lere trimeri e madhe. E nxjerr prape kur ti bien nervat, lol.
    Ka qene dhe ajo e leshte se te isha une behesha me keq se bisha, nuk ja lija sikur dhe te me vriste, lol. Une behem keq kur burri i keput femijes nje shpulle. Me dhemb ne shpirt e jo me te ma marri.
    gjysmen e jetes femra e kalon duke luftuar ta ndryshoje mashkullin dhe gjysmen ttjeter e kalon duke u ankuar se nuk eshte me ai i pari....

nuk ndryshojne kollaj burrat shqiptare joo..bej fjale per burrat...si ky qe solla shembull me siper...nuk ishte rrite ne perendimin e lavdishem si gruaja...ne perendimin ku burri veq veglat ka qe e dallojne nga sherbetorja...e civilizuara e mase dhe e base kishte kujtuar se do e kishte katundarin si leshkot e perendimit....jo jo e nderuar....

mund te behesh bishe sa te duash moj e dashur...por kur te hasesh ne burre ne kuptimin e vertete te fjales behesh pule...siq u be e civilizuara e mase...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    gjysmen e jetes femra e kalon duke luftuar ta ndryshoje mashkullin dhe gjysmen ttjeter e kalon duke u ankuar se nuk eshte me ai i pari....

nuk ndryshojne kollaj burrat shqiptare joo..bej fjale per burrat...si ky qe solla shembull me siper...nuk ishte rrite ne perendimin e lavdishem si gruaja...ne perendimin ku burri veq veglat ka qe e dallojne nga sherbetorja...e civilizuara e mase dhe e base kishte kujtuar se do e kishte katundarin si leshkot e perendimit....jo jo e nderuar....

mund te behesh bishe sa te duash moj e dashur...por kur te hasesh ne burre ne kuptimin e vertete te fjales behesh pule...siq u be e civilizuara e mase...
    Mire e ke njerez si ai katundari eshte gjynah te jetojne ne perendim. Nuk eshte perendimi per te, por ndonje malesi te humbur do ishte perfekt per te dhe ca te tjere ketu.
    E di ate shprehjen ti? ""Budallait hapi rrugen''. Edhe ajo kete ka bere. Po do e shikoje dhe ai se ku do arrije me injorancen e tij. Kujto n ti se nena do e lere femijen ne doren e nje kafshe si ai?! Se besoj.
    Me shume me habit qe ju perkrahni je veprim te tille. Dhe doni te hyni ne Europe ju. Edhe 500 vjet eshte pak te presi Shqiperia per te hyre ne Europe, LOL.

Kur nje cify dovorcohet problemi i femijeve ne rradhe te pare i takon gjykates qe te vendose.
    E shoh qe kjo teme ka te beje me shume kur te dy prinderit kane deshire per perkujdesjen e femijeve.
    Nese femija eshte nen moshen 7 vjecare une them se duhet te qendroje me nenen.
    Nese femijet jane mbi moshen 7 vjecare ata duhet te qendrojne me ate prind i cili eshte me i devotshem per rritjen e tyre ,pra me ate prind qe tregon me shume dashuri me shume perkujdesje dhe ka me shume kohe ne dizpocion per t’u marre me femijen. Nuk jane vetem te ardhurat ne diskutim, sepse femija nuk ka nevoje vetem per anen materiale ,por ai do dashuri prinderore ,do argetim dhe kohemarrje.
    Prinderit nuk duhet te luajne me tekat e njeri tjetrit " jo do ta marr une e jo ti per inat" . Te dy duhet te shohin se kush i ploteson me mire kushtet per rritjen sa me te frytshme te femijes.
    .................................................. ........................................

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga eaglexxx Lexo Postimin
    Kur nje cify dovorcohet problemi i femijeve ne rradhe te pare i takon gjykates qe te vendose.
    E shoh qe kjo teme ka te beje me shume kur te dy prinderit kane deshire per perkujdesjen e femijeve.
    Nese femija eshte nen moshen 7 vjecare une them se duhet te qendroje me nenen.
    Nese femijet jane mbi moshen 7 vjecare ata duhet te qendrojne me ate prind i cili eshte me i devotshem per rritjen e tyre ,pra me ate prind qe tregon me shume dashuri me shume perkujdesje dhe ka me shume kohe ne dizpocion per t’u marre me femijen. Nuk jane vetem te ardhurat ne diskutim, sepse femija nuk ka nevoje vetem per anen materiale ,por ai do dashuri prinderore ,do argetim dhe kohemarrje.
    Prinderit nuk duhet te luajne me tekat e njeri tjetrit " jo do ta marr une e jo ti per inat" . Te dy duhet te shohin se kush i ploteson me mire kushtet per rritjen sa me te frytshme te femijes.
    Ja nje mashkull qe nuk niset nga krenaria e semure mashkullore, por drejtesia. Bravo.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ja nje mashkull qe nuk niset nga krenaria e semure mashkullore, por drejtesia. Bravo.
    Upsssssssssssssss.Nuk ishe ti qe the qe duhet ti mbaj NENA se e ka mbjt 9 muaj ne bark etj etj etj??

Apo nderrove ide?

Ai prindi qe eagle nuk e theksoi mund te jete edhe babai.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kur është fëmija i vogel duhet të qendron me nanen kurse nqs është i rritur +15 atëher besoj që edhe me baben sdo të ishte keq.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    C'fare s'te lexojne syte ne kte forum.
    Mia edhe katnarit i vjen keq qe e krahason me idiotsine qe beri ky, Kafshe eshte fjale me e pershtatur.

Te ishte BuRRe, nuk ikte me bishtin ne shale serisht ne Shqiperi. Por i shtriheshe punes, i beheshe zoti familjes qe krijoi e nuk hante ne krahet e vjerrit/es. Me vjen keq per familjen e goces, kane punuar me gjak edhe kur erdhi koha per vajzen te martoheshe ajo nuk hapi syte ne cuna te huaj (se keto i gjen sa hap e mbyll syte meqe jane me shumice) por si femer Shqiptare zgjodhi te ndate jeten e saj me nje Shqiptar tjeter (te cilet jane te veshtire ti gjesh kur je larg). Iku per te mire edhe mori nje derr nga Shqiperia, e solli ne Londer, me sakrifica. Edhe kur i vjen puna derri ishte mesuar te hante qyl siduket nga te tjeret. Keshtu ja ka sjellur ne maj te hundes familjes se vajzes, edhe kane filluar te sharat nga prinderit e saj.
    Te ishte BuRRe ai, ja kishte shperbleur NjE-me-NjE te gjitha leket qe vjerri/a harxhuan me te, ja kishte shperbleur respektin edhe pse ato e shanin Ai ta kuptonte qe nga e keqa e benin, se te ishte BuRRE i respektushem ai nuk kishte pse vjerri/a te arrinin deri aty qe ta shanin.
    Ai eshte nje lafarak dhe pike!!!! Pse s'doli vecante me te shoqen dhe femijen???? Pse ndejti me vjerrin/en? Sepse ishte nje derr dembeli.
    Eshte per te qeshur me BuRRerine e tij edhe me ato njerez qe e perkrahin aktin qe beri ai. Edhe per te ardhur keq. Zot na ruj nga kto lloj tipash.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    duhet te vendose femija me ke te rrije.. vetem ai e di gjendjen e tij shpirterore
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •