Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 269
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ne angli....

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Femija do rrije me ate qe e ka mbajtur per 9 muaj ne barkun e vet. E ka ushqyer, nderruar. Ka prishur gjumin e nates per ti ndejtur te koka kur ka qene semure. Ka ndare cdo minute me te duke lene pas dore veten, dhe eshte privuar nga kenaqesite e jetes personale. Ai/ajo qe ve femijen para vetes.
    Vetem ne rast se ka c'rregullime mendore, apo abuzuese alkooli, bixhozxhie, drogaxhie ta mbaj babai.
    ne angli ndodhej nje cift dhe kishin nje vajze te rritur..shkonin cdo vere per pushime ne shqiperi dhe ne nje nga keto pushime e njohin vajzen me nje djale nga vendlindja e tyre.pelqehen mes vehtes dhe perfundimisht vendosin te lidhin jeten bashke...ja bejne letrat djalit dhe e marrin ne londer...per shkak te kushteve cifti i ri jetonte me prinderit e vajzes...jeta u shkonte per bukuri...ju lind dhe nje djale ...fillojne ngacmime e para edhe te vajzes edhe te prinderve te vajzes..shpesh here duke i thene '' po ik o katundar se une apo ne te morem nga mlet e x dhe te beme njeri ketu ne londer...ngacmime nga me te ndryshme..djaloshi kishte qelluar njeri me seder dhe nje dite vendos ta braktise angline...rregullon letrat per kthim dhe nje mbremje kur bashkeshortja e tij me avazin e saj ky ne sy te prinderve te saj e gris pasaporten dhe kris e del nga shtepia...merr avionin e pare per shqiperi...habiten prinderit e tij per kthimin e papritur...djali ju tregon historine...prinderit ngelen ngusht...djali nis plakun e tij tek xhaxhai i nuses dhe i thote te lajmeroje te vellane qe brenda 1 jave dua ne shtepine time djalin...ndryshe me ke nje gjak borgj...vjehrri e dinte se cdo te thoshte kjo fjale dhe bashke me gruan dhe vajzen kthehen ne shqiperi...nuk kishin rruge tjeter pos dergimit te djalit tek babai...

kur babai i ka syte gjak te kuq dihet ku shkojne femijet...e kur mashkulli ka vetem emrin femijet shkojne tek komshiu...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    ne angli ndodhej nje cift dhe kishin nje vajze te rritur..shkonin cdo vere per pushime ne shqiperi dhe ne nje nga keto pushime e njohin vajzen me nje djale nga vendlindja e tyre.pelqehen mes vehtes dhe perfundimisht vendosin te lidhin jeten bashke...ja bejne letrat djalit dhe e marrin ne londer...per shkak te kushteve cifti i ri jetonte me prinderit e vajzes...jeta u shkonte per bukuri...ju lind dhe nje djale ...fillojne ngacmime e para edhe te vajzes edhe te prinderve te vajzes..shpesh here duke i thene '' po ik o katundar se une apo ne te morem nga mlet e x dhe te beme njeri ketu ne londer...ngacmime nga me te ndryshme..djaloshi kishte qelluar njeri me seder dhe nje dite vendos ta braktise angline...rregullon letrat per kthim dhe nje mbremje kur bashkeshortja e tij me avazin e saj ky ne sy te prinderve te saj e gris pasaporten dhe kris e del nga shtepia...merr avionin e pare per shqiperi...habiten prinderit e tij per kthimin e papritur...djali ju tregon historine...prinderit ngelen ngusht...djali nis plakun e tij tek xhaxhai i nuses dhe i thote te lajmeroje te vellane qe brenda 1 jave dua ne shtepine time djalin...ndryshe me ke nje gjak borgj...vjehrri e dinte se cdo te thoshte kjo fjale dhe bashke me gruan dhe vajzen kthehen ne shqiperi...nuk kishin rruge tjeter pos dergimit te djalit tek babai...

kur babai i ka syte gjak te kuq dihet ku shkojne femijet...e kur mashkulli ka vetem emrin femijet shkojne tek komshiu...

lol, ky eshte rast katnaresh. Ne po flasim per raste normalesh.

se nese i ka mashkulli syte e kuq, nena per foshnjen e vete behet kuceder. Te djeg me gjithe syte te kuq. Mashkullin me gjithe vjerrin e kush e ka bere vjerrin. LoL

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Po me vinte keq per kete burrin gjersa arrite tek pjesa e kercenimit. Paska qene vertet katundar. NUk ka asnje te drejte te kercenoje dhe kerkoje me force femijen. Femija si takon vetem ai. Vetem nese ja jep gjykata gje qe ne kete rast se besoj. Ma merr mendja se familja e saj s'ka per ta lene me kaq.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Femija do rrije me ate qe e ka mbajtur per 9 muaj ne barkun e vet.

Me fal se nuk e kuptova kete.Mund te ma shpjegosh pak si arriti qe ta mbaj 9 muaj ne barkun e vet????

Qe kur mjetet rrethanore kane nisur te bejne mrekullira???

Nejse.........
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Me fal se nuk e kuptova kete.Mund te ma shpjegosh pak si arriti qe ta mbaj 9 muaj ne barkun e vet????

Qe kur mjetet rrethanore kane nisur te bejne mrekullira???

Nejse.........
    As une s'te kuptova? Pse sa muaj rri femija ne barkun e nenes sipas teje?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    As une s'te kuptova? Pse sa muaj rri femija ne barkun e nenes sipas teje?
    jo e ka fjalen, kush e mbolli faren te barku i nenes. U keputen, u lodhen, se shef . lol

harrojne qe ajo qe i jep jete nga jeta. trupi i saj dhe nga veta natyra e nenes-femije .. gjithmone femija ka me shume nevoje per pranine e nenes. Sado "nene" te behet mashkulli. Eshte ligji i natyres.

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    jo e ka fjalen, kush e mbolli faren te barku i nenes. U keputen, u lodhen, se shef . lol

harrojne qe ajo qe i jep jete nga jeta. trupi i saj dhe nga veta natyra e nenes-femije .. gjithmone femija ka me shume nevoje per pranine e nenes. Sado "nene" te behet mashkulli. Eshte ligji i natyres.
    Kjo pergjigja jote ishte e bzuar ne krenarine femerore???

Kam pare edhe shume femij te rritur vetem nga baballaret edhe jane rritur ne menyre te shkelqyer duke mos u munguar asgje.

Pse nuk qenkan njelloj te dyja palet edhe nenat e mbakan me mire femijen???Apo babai nuk e ka njelloj si nena??

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Clidhje ka kjo me femijen ?

Ajo eshte treguar e lehte , se femija nuk jepet !!!
    Ate dashuri qe ja jep nena femijes nuk ja jep babai. Nena e ushqen 9 muaj ne bark,nena ngrihet naten, nena e mban ne gji etj.

Jo se dua te hudh poshte punen dhe dashurin e babait,por femija i takon nenes .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Clidhje ka kjo me femijen ?

Ajo eshte treguar e lehte , se femija nuk jepet !!!
    Ate dashuri qe ja jep nena femijes nuk ja jep babai. Nena e ushqen 9 muaj ne bark,nena ngrihet naten, nena e mban ne gji etj.

Jo se dua te hudh poshte punen dhe dashurin e babait,por femija i takon nenes .
    Ej sa te verbuara qenkeni mer.Si i takon nenes???Se mos e solli me vete nena.

Eh medet.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

eshte menyre e mire...

Po me vinte keq per kete burrin gjersa arrite tek pjesa e kercenimit. Paska qene vertet katundar. NUk ka asnje te drejte te kercenoje dhe kerkoje me force femijen. Femija si takon vetem ai. Vetem nese ja jep gjykata gje qe ne kete rast se besoj. Ma merr mendja se familja e saj s'ka per ta lene me kaq.
    kur nuk ju pelqen dicka menjehere ja veni epitetin '' katundari ''...edhe ti me mentalitetin ten e nenvlereson katundarin...ashtu siq e nenvleresuan fillimisht cifti i civilizuar ne londer...kur iu shkoi thika ne kocke dhe kur e pane kush ishte katundari , te civilizuarit me vrap ja derguan femijen djaloshit...dhe nuk e hapen zerin me ...dhe si ky djalosh dhe si ky katundare ka plot...qe as ne gjykate nuk e qojne qeshtjen...sepse dine si ta zgjidhin pa qene e nevojshme gjykata....

cte besh kur hyn ne mes shume civilizimi...

Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •