Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 119
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Edhe po ta kuptosh ne menyren tende eshte e sakte. Po kjo nuk eshte per te gjitha vajzat..pavaresisht se ajo e tha ashtu..sepse si stiliste vetem ate pune kishte dhe i falet ndonje pergjithesim...po ne e dime qe Tirana nuk eshte gjithe Shqiperia.. dhe sa vajza mund te kene qene tek kjo stiliste edhe kjo nuk dihet... ajo qe shoh jane rruget e Tiranes te mbushura plot..
    dhe temen nuk e kisha per Shqiperine por per lakuriqesine ne pergjithesi...
    dakord qe ato me perce mund te jene edhe imorale..ose te tjera te veshura normalisht..por s`besoj te kete te cveshur qe te jete "e sakte"
    mendimi yt eshte ndryshe..meqe e ka trupin e bukur le ta reklamoje...une nuk jam dakord me kete...gjithsesi kjo eshte puna e tyre...kjo eshte pjese e degjenerimit qe ka pushtuar boten ne pergjithesi.
    Ore ti orthodoks, te pyeta dhe me siper -- Ku jane keto femra lakuriqe neper rruget e tiranes ? Kam qene atje, dhe syri nuk me zuri ndonje lakuriq. Cfare nenkupton ti me lakuriq ? Se vete fjala lakuriq do te thote dicka tjeter. Gjej definacionin e duhur per kete teme qe trajton.

Ekspozimi i pjeseve te trupit ne ambjente publike ? Oh well, kjo eshte relative. Per dike eshte normale, per dike tjeter obobobo erdhi fundi i botes, dhe per dike tjeter.. as e vrasin trurin. Veshjet jane vendime personale qe behen. Nuk jane vendime kopesh qe uuu hajde te trajtojme kete "fenomen" qe po ndodh. Kapish?

Mos na sill ketu shembull jo konkret si psh erdhi nje franceze dhe ajo nuk i pelqeu shqiptaret si vishen, se beheni qesharak. LOL

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Duke lexuar disa shkrime ketu dhe duke qene gjithashtu i vetdijshem per realitetin e trazuar qe po perjeton shoqeria jone ne lidhje me ate se c'ka duhet te quhen,vlera morale,do te doja te jepja edhe une nje mendim modest ne lidhje me temen.

Se pari,gjykimi mbi moralin eshte nje gjykim subjektiv.Njerezit i konceptojne vlerat morale ne menyra te ndryshme(perjashto parimet baze te moralit) te cilat jane norma qe njihen dhe duhen respektuar nga te gjithe.Nese flasim per parimet baze,nuk besoj se lakuriqesia ne fjale perben nje shkelje te tyre.Jetojme ne nje bote te lire ku gjithkush ka te drejte te vishet dhe te veproje si te doje (mjaft qe te mos cenoje lirine e tjetrit).Ajo qe po ben femra e sotme shqiptare,eshte nje opozicion i forte ndaj botes mashkullore,e cila e ka te veshtire te pranoje kete ndryshim.Ajo e perdor "lakuriqesine" pikerisht per te neutralizuar prepotencen mashkullore.A po ja arrin qellimit?Duket se prepotenca jone ka filluar te lekundet!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Duke lexuar disa shkrime ketu dhe duke qene gjithashtu i vetdijshem per realitetin e trazuar qe po perjeton shoqeria jone ne lidhje me ate se c'ka duhet te quhen,vlera morale,do te doja te jepja edhe une nje mendim modest ne lidhje me temen.

Se pari,gjykimi mbi moralin eshte nje gjykim subjektiv.Njerezit i konceptojne vlerat morale ne menyra te ndryshme(perjashto parimet baze te moralit) te cilat jane norma qe njihen dhe duhen respektuar nga te gjithe.Nese flasim per parimet baze,nuk besoj se lakuriqesia ne fjale perben nje shkelje te tyre.Jetojme ne nje bote te lire ku gjithkush ka te drejte te vishet dhe te veproje si te doje (mjaft qe te mos cenoje lirine e tjetrit).Ajo qe po ben femra e sotme shqiptare,eshte nje opozicion i forte ndaj botes mashkullore,e cila e ka te veshtire te pranoje kete ndryshim.Ajo e perdor "lakuriqesine" pikerisht per te neutralizuar prepotencen mashkullore.A po ja arrin qellimit?Duket se prepotenca jone ka filluar te lekundet!
    mos po gabon? me asnje lloj prepotence nuk kam shkruar, megjithese jam kunder lakuriqesise. me vjen keq po forumi eshte thjesht shkembim mendimesh jo imponim mendimesh..ne nuk kemi pse t`i mbushim mendjen njeri tjetrit..
    nese bota femerore eshte e kompleksuar kjo eshte ceshtja e saj.. ne kulturen time familjare jane te huaja ato akuza qe perdor ti tanku (per veten time, mq.s kam postuar shume flas). Kjo qe thua ti eshte pak a shume ideja e feminizmit, te cilen edhe femrat po e braktisin.
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    mos po gabon? me asnje lloj prepotence nuk kam shkruar, megjithese jam kunder lakuriqesise. me vjen keq po forumi eshte thjesht shkembim mendimesh jo imponim mendimesh..ne nuk kemi pse t`i mbushim mendjen njeri tjetrit..
    nese bota femerore eshte e kompleksuar kjo eshte ceshtja e saj.. ne kulturen time familjare jane te huaja ato akuza qe perdor ti tanku (per veten time, mq.s kam postuar shume flas). Kjo qe thua ti eshte pak a shume ideja e feminizmit, te cilen edhe femrat po e braktisin.
    o ilia po pse e personalizon debatin mor burr...pikerisht duke bere nje veprim te tille futesh ne situata te pakendshme,acaron nervat e tua dhe krijon "armiqsi" te panevojshme me te tjeret..ne postimin tim nuk kishte asgje personale...i jam referuar prepotences mashkullore ne pergjithesi dhe kjo eshte dicka qe egziston pavarsisht nese na pelqen apo jo..

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    o ilia po pse e personalizon debatin mor burr...pikerisht duke bere nje veprim te tille futesh ne situata te pakendshme,acaron nervat e tua dhe krijon "armiqsi" te panevojshme me te tjeret..ne postimin tim nuk kishte asgje personale...i jam referuar prepotences mashkullore ne pergjithesi dhe kjo eshte dicka qe egziston pavarsisht nese na pelqen apo jo..
    po mire ja me kape ne gabim...po mendimi yt ku bazohet?...ulja e prepotences te atyre qe e ushtrojne ate ndaj grave, nuk vjen na zhveshja e ketyre them une.. bile mund te shtoje agresivitetin, pasi eshte kundervenie e hapur dhe me metoda jo te moralshme. E keqja nuk luftohet me te keqe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 29-01-2010 mė 14:09

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po mire ja me kape ne gabim...po mendimi yt ku bazohet?...ulja e prepotences te atyre qe e ushtrojne ate ndaj grave, nuk vjen na zhveshja e ketyre them une.. bile mund te shtoje agresivitetin
    Epo ja qe koha ka vertetuar te kunderten!Ka plot meshkuj qe e miratojne sjelljen femerore aktuale..Ti do ti quaje te pamoralshem,je plotesisht i lire te mendosh si te deshirosh! ..ata e quajne veten te moralshem..(zhveshja nenkupton simbolin')pastaj ne fund te fundit ato per ne "zhvishen",nuk eshte se ka plasur lezbizmi ne mase,dhe ato vishen ne menyre provokuese per t'i rene ne sy njera tjetres..E pranoj se ka raste sporadike te reagimeve ekstreme por keto jane te paevitueshme..nuk ka ndryshim pa sakrifica,megjithese ne absurdin shqiptar sakrificat e femres kane qene nga me sublimet!

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Epo ja qe koha ka vertetuar te kunderten!Ka plot meshkuj qe e miratojne sjelljen femerore aktuale..Ti do ti quaje te pamoralshem,je plotesisht i lire te mendosh si te deshirosh! ..ata e quajne veten te moralshem..(zhveshja nenkupton simbolin')pastaj ne fund te fundit ato per ne "zhvishen",nuk eshte se ka plasur lezbizmi ne mase,dhe ato vishen ne menyre provokuese per t'i rene ne sy njera tjetres..E pranoj se ka raste sporadike te reagimeve ekstreme por keto jane te paevitueshme..nuk ka ndryshim pa sakrifica,megjithese ne absurdin shqiptar sakrificat e femres kane qene nga me sublimet!
    personalisht nuk besoj se "lakuriqesia" e femres ka te beje me ndonje reagim te saj. Me shume ka te beje me injorancen e tyre, qe shikojne njera tjetren,me majmunizmin e tyre ose idene e"kopese". E pranon apo jo mashkulli i sotem nje femer te tille, saktesisht nuk them dot gje. Personalisht jo. Te siguroj se keto femra perfitojne me shume nga sakrificat e prinderve te tyre, se vete nuk bejne ndonje sakrifice.
    Gjithsesi mashkullin edhe nese i pranon keto femra, nuk do ta quaja te pamoralshem, aq me teper qe ne disa rrethana nuk ka tjeter zgjidhje.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    OOO Apollyon mos humbe shpresat,sma mer mendja se jan te gjitha vajzat e Tiranes keshtu,po me siguri syrin tend e terhjek veshja e tyre provokante, dhe per ate ske pa tjera qe jan me modeste.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 30-01-2010 mė 07:07 Arsyeja: Heqje ngjyre!
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    personalisht nuk besoj se "lakuriqesia" e femres ka te beje me ndonje reagim te saj. Me shume ka te beje me injorancen e tyre, qe shikojne njera tjetren,me majmunizmin e tyre ose idene e"kopese". E pranon apo jo mashkulli i sotem nje femer te tille, saktesisht nuk them dot gje. Personalisht jo. Te siguroj se keto femra perfitojne me shume nga sakrificat e prinderve te tyre, se vete nuk bejne ndonje sakrifice.
    Gjithsesi mashkullin edhe nese i pranon keto femra, nuk do ta quaja te pamoralshem, aq me teper qe ne disa rrethana nuk ka tjeter zgjidhje.
    Me ben pershtypje fakti se ne shkrimet e tua,mashkulli thuajse nuk gjykohet fare per veprimet apo mosveprimet e tij ndersa femra anatemohet aq shume sa qe hera heres me krijohet pershtypja sikur po asistoj ne nje gjygj inkuizicioni...nuk dua te te imponoj asgje,te kuptohemi drejt!por a ka mashkulli ndonje fare pergjegjesie ne kete fenomen per te cilin po diskutojme,vertet beson se ai eshte thjesht nje viktime ne kete mes?

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Rspekte tanku. Ma lejo nje kompliment te vogel (pa t`u rritur mendja).Deri me sot je forumisti me i pranueshem per mua ne diskutim. Nuk po permend elozhe te tjera. Shpresoj qe te mos ndryshosh ne te ardhmen...

...ashtu duket vertet per shkak se dhe tema eshte e tille, por nuk kam ndonje qellim anatemimi ndaj femres... tani a ka mashkuli ndonje pergjegjesi...

a..do te jem i sinqerte?? Pergjegjesia eshte e tera e tij. Mjafton t`i perbuzte keto lloj femrash dhe ato rrezik do kishin kthyer rruge...por edhe mund te kishin kaluar ne ekstremin e prostitucionit..
    Ne i lyejme e lajme femrat e ja bejme qejfin, e i bejme komplimente pa mbarim, prandaj ato hedhin vickla tanku!!

Popullorce, varja femrave dhe te shohesh se si do te vijne pas. Prandaj ka lindur prostitucioni. Nese meshkujt nuk do ja varnin femrave (duke perjashtuar shoqen e jetes) edhe prostitucioni do ishte zhdukur, le me lakuriqesia.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11
  5. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •