Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 31 prej 90 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 892
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    o Elona.....ate lulen e kuqe e ke shume te bukur aty tek fotoja., por do ishte mire edhe mendiemt ti kishe te bukura, dashamirse dhe jo paragjykuese ndaj mbuluses se femres muslimane, hajde.......tung.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    LAJM i MIRE..........bravo Berishes dhe Parlamentareve, shyqyr qe vepruan nje gje me mend...e di jane merzitur dhe jane hidheruar disa.....por do tu kaloje shpejt...te mos trishtohen......hajde te shkuara.....

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Falenderoju demokracise. Se sa per qe s'guxon kush ta ndaloje, mjafton te ta kujtoj vetem ndalimin e shamise ne Turqi. Nese turqit guxojne te luajne qoke me Allahun, paramendo cfare bejme ne shqiptaret me te. Lym per qylym - i themi ne ne Gjakove.
    A spo te duket ky nje fjalor shum banal edhe ofendus per nje njeri te moshes tende ?????
    Vertet duhet quditur me njerz te till dhe me kultur te till ....
    Gjithkush ka mendimin e vet edhe pse ti se pelqen ,smund ta ndryshosh ...keshtu qe mos e kritiko gjithsecilin qe flet mir per fen islame se sja vlen ...

[QUOTE=the admiral;2572828]me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...

jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...

Ndersa mua me ben te qaje fakti se ne mesin tone ka kesi njerzish kokeshkrete, une nuk thash qe ne shkolle te shkohet me veshje kombetare, por me uniforme shkollore, isha shum i qarte. Nderrimi i veshjeve, gjuhes, zakoneve etj. sjell asimilimin,tjetersimin. Une jam shqiptar dhe per mua gjdo gje e huaja e imponuar nga kusdho qofte, nga cilado fe apo cilido vend eshte e papranueshme.Se cili je ti ate e din vet ti me se miri,dhe nese mendon se shamijat jan pjes e identitetit tend dhe te familjes tende, ateher veje o vella,verja edhe vajzes apo motres tende,nuk mund dhe nuk duhet ta ndaloj askush...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=Skifter Bjeshke;2573199]
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...

jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...

Ndersa mua me ben te qaje fakti se ne mesin tone ka kesi njerzish kokeshkrete, une nuk thash qe ne shkolle te shkohet me veshje kombetare, por me uniforme shkollore, isha shum i qarte.
    nuk t'u drejtova ty.
    edhe une jam pro uniformes neper shkolla.
    nese rregullorja e shkolles parashikon uniformen, atehere shamia duhet te ndalohet. e kam thene edhe me lart kete.
    por me duket e pakutimte te ndalohet ne shkollat e tjera dhe te perdoret preteksi i tradites kombetare...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Nese ti shiitet nuk i konsideron si muslimane, edhe pse ata e konsiderojne veten te tille, une paskam te drejte te mos konsideroj gjithe muslimanet si njerez te mire, edhe atehere kur keta e konsiderojne veten si njerez te mire.

Jo qe me rruhet shume per shiizem, por dua te jem i drejte, te mos trajtoj njeren pjese te m*tit ne menyre me dinjitoze se sa tjetren. Shiizmin dhe sunizmin.

Po a kupton ti qe shiat nuk jan musliman edhe pse e quja veten musliman ata ne realitet nuk jan musliman,keshtu qe ne qoftese disa shiit nuk jan te mir ateher ti nuk guxon per muslimonet tjere te thuash se jan te keqije,sepse ata nuk bajn pjes ne islame keshtu qe mos na barazo me ta te lutem.

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga The Boy Lexo Postimin
    o Elona.....ate lulen e kuqe e ke shume te bukur aty tek fotoja., por do ishte mire edhe mendiemt ti kishe te bukura, dashamirse dhe jo paragjykuese ndaj mbuluses se femres muslimane, hajde.......tung.......

Ajo mbulese eshte torturuse per femrat.sidomos gjate veres.Asnje se ve me deshire ate.vetem deshira per te qene ok me kuhranin i ben ato te durojne kete torture.Une kam qene jam dhe do jem kundra.Saliu dhe parlamenti kane bere shume gabim qe po kthejne shqiperine mbrapa.S'jane me te zgjuar parlamentaret shqiptare nga ata Frances apo Amerikane.Cdo popull ka qeverin qe meriton .
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    O shoku , shteti amerikan thote qe ne Shqiperi 12% e popullsise jane greke !

Je ne vete ? Te muarresh CIA si reference ?

Pastaj CIA eshte nje zero e madhe , feja nuk behet me statistika , sepse nuk eshte simpati por perkatesi . Statistikat fetare nxirren vetem duke vene pyetjen "a jeni besimtar apo jo , pastaj nese po , ciles fe i besoni?" . Edhe jo me kete SUPER SPAMIN BOTERORE qe ben CIA , nje nga insitucionet me te felliqura edhe duargjakosura te planetit .
    Sa i pėrket asaj qė thonė shteti Amerikan lidhur me 12% Grekė kjo do tė vertetohet apo demantohet me anė tė regjistrimit tė popullsisė pėr tė cilėn siē e kemi tė njohur do tė ndodhė shumė shpejt

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    po mua qe jam <> a me lejohet te shkoj pa breke ne shkolle?
    Nėse ty nuk tė vie turp se tjerėt qeshin me ty urdhėro shko nė shkollė pa brekė

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Do i pysja keta muslimanet e devotshem se cka mendojne per kete video, meqese flasin per te drejta?
    Pse nuk i komentojne keto?!
    Sigurisht do ta komentojmė dhe do ta shohim ajo qė ėshtė e dėmshme pėr popullin tonė ta flakim jashtė, ndėrsa ajo qė ėshtė e dobishme tė mundohemi ta pėrhapim.
    Konsideroj se mė mirė ėshtė qė fėmijėt tė edukohen ashtu si nė videon qė e kemi mė lart me shamia nė kokė dhe me njė moral tė lartė se sa tė edukohen si nė vijim:

Apo edhe mė keq sikurse keto dyja nė vijim, e pastaj plasin problemet si abuzimet seksuale, prostitucioni, alkooli, narkomania e tė tjėra...

Pėrshėndetje!

Faqja 31 prej 90 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •