me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...
jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...
sikur te gjithe ketu perdorin veshjet tona kombetare dhe keta qe po vene shami jane tradhetare. gje qesharake... lere ore tjetren te qete. te ve shami apo edhe syrin e trete ne balle nese do... ne te gjithe ne jeans jemi.
na hapet barkun duke bere si atdhetare te forte.
sa per ata qe thone se shamia eshte diēka indinjuese per femren, kete nuk e di. ndoshta.
mua te them te drejten me pelqen perendimi. ketu, ne meshkujt i kemi bere lavazhe ne tru femrave.
i kemi mbushur mendjen te perdorin minifunde e dekolte. te dalin sa me te ēveshura vetem per hatrin tone. une kur shkoj ne disco perdori ne pergjethsi kemishe dhe pantallona te gjata. ndersa femrat sa me te ēveshura, aq me mire. ku ka me bukur per ne meshkujt?!
ne ēdo dite e me shume po ju perdorim ju femra si "trofe" ose si ndonje objekt dekorativ dhe ju kujtoni se keni fituar lirine. hahaha! sa mendjelehta. kujtoni se keni kapur qiellin me dore.
per mua me bukur do te ishte sikur te gjitha ne tanga te dilnit. ku ka me bukur per syrin?
une motra nuk kam.
p.s. jam i sigurte se Zoti do te me jape vajze vetem per te me denuar per keto fjale qe thashe

Krijoni Kontakt