Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 30 prej 90 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 892
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    O njeri Turkija e perdor ket si politik, per me hi ne evrop, edhe Sala pat deshir ,
    po ne sjem turq por SHQIPTAR. skem kurgja me turqit.
    Po a the se s'guxon kush ta ndaloje a jo? Turqia e ndaloi! Dhe jo sic thua ti per te hyre ne Europe, por qe nga viti 1924. Kthjellu se kaq i trubullt as Allahut nuk i duhesh.

E di qe ne s'kemi gje me turqit, por thashe pasi qe turqit e ndalojne shamine, pra guxojne te kthehen kunder ligjeve te Allahut, ne ia qepim Allahut fare. Mos ta kujtoj te kaluaren e feve ne Shqiperi. Guxojme, guxojme..

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Votova kunder.Ajo qe s'di te mbroj vehten ne ambjente publike ben mire te rrije brenda ne shtepi.mos te dali fare.Te kerkosh te mbrohesh se po mbulon koken ne vitin 2010 per mua s'eshte normale.Meshkujt eksitohen apo jo kur i kalon i femer prane eshte problem i tyre boll ja u qahu hallet feja.Femrat duhet te jetojne si njerez dhe jo si kafsh.Te durojne vapen e tmershme se is mban zemra miletit ti shofi zbuluar.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Hygoi thote se dhe mendimi ka ngjyre, por une do te thoja se dhe dhuna ka ngjyre dhe forme. Shamija , mbulesa apo frexheja s'eshte tjeter vecse nje shprehje figurative dhe ideore e dhunes ndaj femres.
    Por ka dhe keshtu:Ne shumicn e rasteve femrat qe vijne nga familje patrialkale dhe me zakone fondamentaliste muslimane mplaken qe ne moshe te re, ato humbasin shkelqimin rinore dhe behen si pule frigoriferi, ne kete rast ato prefrojne te mbulojne pamjen e tyre.
    Ka nje grup tjeter qe jetojne ne qyetet dhe ne familje te civilizuara ,por qe veshjen karakteristike ne fjale e perdorin per te joshur meshkujt, duke ju afruar atyre nje shije te vecante.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...

jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...
    sikur te gjithe ketu perdorin veshjet tona kombetare dhe keta qe po vene shami jane tradhetare. gje qesharake... lere ore tjetren te qete. te ve shami apo edhe syrin e trete ne balle nese do... ne te gjithe ne jeans jemi.
    na hapet barkun duke bere si atdhetare te forte.

sa per ata qe thone se shamia eshte diēka indinjuese per femren, kete nuk e di. ndoshta.
    mua te them te drejten me pelqen perendimi. ketu, ne meshkujt i kemi bere lavazhe ne tru femrave.
    i kemi mbushur mendjen te perdorin minifunde e dekolte. te dalin sa me te ēveshura vetem per hatrin tone. une kur shkoj ne disco perdori ne pergjethsi kemishe dhe pantallona te gjata. ndersa femrat sa me te ēveshura, aq me mire. ku ka me bukur per ne meshkujt?!

ne ēdo dite e me shume po ju perdorim ju femra si "trofe" ose si ndonje objekt dekorativ dhe ju kujtoni se keni fituar lirine. hahaha! sa mendjelehta. kujtoni se keni kapur qiellin me dore.

per mua me bukur do te ishte sikur te gjitha ne tanga te dilnit. ku ka me bukur per syrin?
    une motra nuk kam.

p.s. jam i sigurte se Zoti do te me jape vajze vetem per te me denuar per keto fjale qe thashe
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me ben te qesh arsyetimi i disave ketu...

jo shamise neper shkolla sepse eshte nuk eshte pjese e tradites sone kombetare...
    sikur te gjithe ketu perdorin veshjet tona kombetare dhe keta qe po vene shami jane tradhetare. gje qesharake... lere ore tjetren te qete. te ve shami apo edhe syrin e trete ne balle nese do... ne te gjithe ne jeans jemi.
    na hapet barkun duke bere si atdhetare te forte.

sa per ata qe thone se shamia eshte diēka indinjuese per femren, kete nuk e di. ndoshta.
    mua te them te drejten me pelqen perendimi. ketu, ne meshkujt i kemi bere lavazhe ne tru femrave.
    i kemi mbushur mendjen te perdorin minifunde e dekolte. te dalin sa me te ēveshura vetem per hatrin tone. une kur shkoj ne disco perdori ne pergjethsi kemishe dhe pantallona te gjata. ndersa femrat sa me te ēveshura, aq me mire. ku ka me bukur per ne meshkujt?!

ne ēdo dite e me shume po ju perdorim ju femra si "trofe" ose si ndonje objekt dekorativ dhe ju kujtoni se keni fituar lirine. hahaha! sa mendjelehta. kujtoni se keni kapur qiellin me dore.

per mua me bukur do te ishte sikur te gjitha ne tanga te dilnit. ku ka me bukur per syrin?
    une motra nuk kam.

p.s. jam i sigurte se Zoti do te me jape vajze vetem per te me denuar per keto fjale qe thashe

Me te gjithe kto pershkrimet siper ke treguar qart rrethin shoqeror dhe nivelin qe ti ke.!!!Te genjen mendja qe ke pershkruar gjithe femrat.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Me te gjithe kto pershkrimet siper ke treguar qart rrethin shoqeror dhe nivelin qe ti ke.!!!Te genjen mendja qe ke pershkruar gjithe femrat.
    Mos u merzit Elonke, kemi plot fjale te urta ne qe e teprojme me Shqiptarismin
    "Me thuaj me cin rri te them se cili je"---Vlen per ty kjo i nderuar Admiral

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Me te gjithe kto pershkrimet siper ke treguar qart rrethin shoqeror dhe nivelin qe ti ke.!!!:
    ēfare rrethi shoqerore dhe ēfare niveli paskam sipas jush?

sa per rrethin shoqeror po ju them qe eshte shume me i gjere se sa mendoni.
    kam te bej me vajza nga me te urtat dhe seriozet tek me ku**at. kam shoqe doktoresha, ekonomiste, gazetare, studente, bariste, parukiere, balerina etj etj
    shoqet e mia jane nga shqiperia, italia, gjermania, hollanda, maroku, rusia, tailanda, kina, indonezia, brazili, bolivia, argjentina, republika dominikane, kuba, puerto rikojo etj.
    trimi i mire me shoqe shume - thone

te gjitha keto i kuptuat nga postimi im i mesiperm? bravo! shume largpamese qenkeni...
    madje paskeni kuptuar edhe nivelin tim. wow!!! cile eshte sipas ketyre aftesive qe paskeni? jam kurioz.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 24-01-2010 mė 21:42
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    ēfare rrethi shoqerore dhe ēfare niveli paskam sipas jush?

sa per rrethin shoqeror po ju them qe eshte shume me i gjere se sa mendoni.
    kam te bej me vajza nga me te urtat dhe seriozet tek me ku**at. kam shoqe doktoresha, ekonomiste, gazetare, studente, bariste, parukiere, balerina etj etj
    shoqet e mia jane nga shqiperia, italia, gjermania, hollanda, maroku, rusia, tailanda, kina, indonezia, brazili, bolivia, argjentina, republika dominikane, kuba, puerto rikojo etj.
    trimi i mire me shoqe shume - thone

te gjitha keto i kuptuat nga postimi im i mesiperm? bravo! shume largpamese qenkeni...
    madje paskeni kuptuar edhe nivelin tim. wow!!! cile eshte sipas ketyre aftesive qe paskeni? jam kurioz.

Se kuptoj pse tu desh qe te shkruaje kaq gjat??!!Une as te shava as te lavderova.Ti prape pershkrove veten.Dhe ne e morem vesh c'fare niveli ke!

kte shkrimin ktu poshte po e shtoj edhe nje here se ti del me i kompletuar si karakter.

ketu, ne meshkujt i kemi bere lavazhe ne tru femrave.

une motra nuk kam.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Se kuptoj pse tu desh qe te shkruaje kaq gjat??!!Une as te shava as te lavderova.Ti prape pershkrove veten.Dhe ne e morem vesh c'fare niveli ke!
    e di qe as nuk me shave dhe as me lavderove, por u ēudita se sa shpejt krijove nje mendim per mua...

sa per ato qe kam shkruar, sikur te kishe lexuar ndonje liber me shume, do ta dije se nuk e kam shpikur une kete teori....
    kete punen e lavazhit te trurit qe meshkujt i kane bere femrave ne shoqerine ku jetojme, lexoje neper libra psikologjie......

po te arsyetoja si ti, edhe une do te thoja qe e mora vesh nivelin tend intelektual dhe kulturore, por nuk eshte ashtu.
    vetem pse nuk ke lexuar asgje per psikologjine nuk do te thote se je injorante...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    e di qe as nuk me shave dhe as me lavderove, por u ēudita se sa shpejt krijove nje mendim per mua...

sa per ato qe kam shkruar, sikur te kishe lexuar ndonje liber me shume, do ta dije se nuk e kam shpikur une kete teori....
    kete punen e lavazhit te trurit qe meshkujt i kane bere femrave ne shoqerine ku jetojme, lexoje neper libra psikologjie......

po te arsyetoja si ti, edhe une do te thoja qe e mora vesh nivelin tend intelektual dhe kulturore, por nuk eshte ashtu.
    vetem pse nuk ke lexuar asgje per psikologjine nuk do te thote se je injorante...

Tani s'dua te replikoj me ty se ti qenke vertet tip interesant.Mundohesh terthorazi te lavdrosh veten dhe te ulesh te tjeret.po te hap rruge vazhdo me temat jo me aftesite e tua psikologjike per te ulur vleren e femres dhe per te ngritur ne menyre artificiale vlerat e meshkujve.

Faqja 30 prej 90 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •