Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 29 prej 90 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 892
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pikerisht, ZOT krijuesi i gjithesise, por prap ne e perdorim kete ne gjuhen Shqipe ja dedikojme njeri tjetrit. Ti ma vure ne dijeni duke e perdorur, nuk ja di kuptimin por me duket Interesante

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Pikerisht, ZOT krijuesi i gjithesise, por prap ne e perdorim kete ne gjuhen Shqipe ja dedikojme njeri tjetrit. Ti ma vure ne dijeni duke e perdorur, nuk ja di kuptimin por me duket Interesante
    Po une e perdori fjalen ZOT vetem per Krijusin e gjithesis,kurse njerezve ju drejtohem me zotri,ju drejtoni si te doni ai eshte mendimi yt ky eshte i imi.

M e t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Pershendetje!
    Votova kunder per disa arsye.
    Ne shkolle duhet bartur uniforma shkollore, permes te ciles identifikohen nxensit e shkolles dhe kjo eshte shume normale,,per njerzit normal, dhe nuk ka qka te debatohet rreth kesaj...Jo vetem kunder shamijave, por jam kunder gjdo veshje te ciles do fe ne shkolla.
    Nuk mund te thot askush qe nje femije vesh ato shamijat e veshjet tjera me deshiren e ti dhe nga 'besimi' qe ka, kjo eshte teori e paqendrueshme , te gjithe kemi qen femij shkollash dhe e dim fare mire se qfare bluan ne koken e tij nje femij,kur eshte ne shenje nga tjeret, kur behet qe tjeret ta tregoin ate me gisht...kjo eshte arsyeja tjeter qe jam kunder,sepse me ket rast un shoh dhune mbi femijen.
    Njeriu ka te drjete te vesh ne koken dhe trupin e tij qka te doje, kete nuk mund tia kontestoj askush, por kete ta beje ne shtepi, apo diku tjeter, asesi jo ne shkolle, shkolla eshte vend me i shenjte se gjdo vend tjeter, dhe si i tille duhet respektuar.
    Shqiptari duhet te jete vetvetja, mos te harrojme se jemi nder popujt me te lashte ne evrope dhe si te tille ne kemi veshjet, kulturen ,dhe traditat tona, dhe nuk kemi nevoj ti nderrojme e tjetersojme, me diqka qe jane te huajat,qe nuk na perkasin neve dhe nuk perputhen me identitetin tone evropian,,kjo eshte arsyeja tjeter qe votova kunder shamijave e ketyre gjerave te huaja,,duhet te kemi vetedije kombetare , me te cilen do te ecim drejt qrrenjosjes se prapambeturis.Jemi gjeografikisht ne Evrope, jemi pjese organike e saj, nuk mund te ecim perpara me koncepte te importuara nga tjeret, sepse nuk perkojne me historin, kulturen dhe vizionin tone...

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    o chino. ke te drejte kur flet keq per misionaret arab.
    edhe une e kam kritikuar ate videon e mesiperme, pasi me pretekstin e ndihmes perhapet feja. ky eshte qellimi paresore i njerezve te tille.
    por ta dish mire qe misionaret e krishtere jane shume me prezent dhe me te fuqishem keto arabet ne shqiperi dhe ne mbare boten. ē'do njeri e di kete...
    Perfshire edhe mua nder keta njerez. Por kjo nuk nenkupton se fete kane te drejte te kerkojne te rri une duarkryq. Nese atyre ua merr mendja te misionojne, ma merr mua mendja te kundermisionoi. Ashtu si per mua qe eshte nencmim misionimi i shqiptareve te lige, ne ate mase dua te nencmoj une islamin pastaj. Pra te luaj qoke me Allahun.

Secili ka te drejte te beje kete kundermisionim ndaj seciles fe.

kam pare numrin e kishave dhe shkollave te krishtera ne nje vend te lindjes se larget ku perqindja e te krishtereve eshte 0,6%. me kane ndalur mua ne rruge per te me dhuruar Biblen (une patjeter qe e kam pranuar)...
    I njejti perverzitet si ai qe tregon video ne Gjakove. Keto shembuj tjegojne se feja sot kembehet. Misionari ta detyron "Zotin" (shamine, percen, Kuranin, xhamine) per te te japur ca lemoshe. Kjo tregon se as misionari vete nuk eshte besimtare i fese qe misionon. Tregon se feja eshte vetem perhapje e interesave kombetare. Sidomos per Islamin vlen kjo. Sepse Krishterimi nuk eshte ne monopol te nje kombi te vetem sic eshte Islami. Dhe Krishterimi dallon pernga masa e hegjemonizmit me Islamin. Le hapesire per realizim te kombit, per realizim te interesave te kombit. Nuk te terron cdo gje si Islami.

Prape se prape keso misionimesh, pavaresisht te ciles fe jane, tregoje ne cfare bazon sot feja. Tregojne edhe per perhapjen e fese ne te kaluaren. Per kete arsye mendoj se pergjegja me e mire kunder ketyre gabeleve fetare eshte te veshe plakate te medha ne mes te qytetit ku shkruan ne to: "F*ck Allah. Kjo plakate eshte vendosur per shkak te misionimeve qe ndermarrin arabet ne lagje me shqiptare te varfer."

E njejta te behet me Krishtin. Me Buden, me te gjithe. Keshtu qe femiu, i cili "misionohet" kur neser sheh plakaten, e sheh se ai qe disa e quajne Zot, per disa tjere eshte palaco fare. Keshtu i shpeton femiu islamizimit, afganistanizimit e gjitha infekteve tjera fetare.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    As qe ju pyt kush fare po apo jo, zguxon kush me ndalu kurr per jet., ket e din edhe ata ne parlament shum mirr.
    Falenderoju demokracise. Se sa per qe s'guxon kush ta ndaloje, mjafton te ta kujtoj vetem ndalimin e shamise ne Turqi. Nese turqit guxojne te luajne qoke me Allahun, paramendo cfare bejme ne shqiptaret me te. Lym per qylym - i themi ne ne Gjakove.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    1 Pik se pari shitet nuk konsiderohetn musliman edhe pse e quajn veten musliman,por jan 100 arsye pse ata nuk konsiderohen musliman dhe ne realitet nuk jan musliman.
    Nese ti shiitet nuk i konsideron si muslimane, edhe pse ata e konsiderojne veten te tille, une paskam te drejte te mos konsideroj gjithe muslimanet si njerez te mire, edhe atehere kur keta e konsiderojne veten si njerez te mire.

Jo qe me rruhet shume per shiizem, por dua te jem i drejte, te mos trajtoj njeren pjese te m*tit ne menyre me dinjitoze se sa tjetren. Shiizmin dhe sunizmin.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    E ti kush je? Turk?
    SHQIPTAR MUSLIMAN , po ju jeni grek ?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    SHQIPTAR MUSLIMAN , po ju jeni grek ?
    o pej rujna zot prej tej.

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Falenderoju demokracise. Se sa per qe s'guxon kush ta ndaloje, mjafton te ta kujtoj vetem ndalimin e shamise ne Turqi. Nese turqit guxojne te luajne qoke me Allahun, paramendo cfare bejme ne shqiptaret me te. Lym per qylym - i themi ne ne Gjakove.
    O njeri Turkija e perdor ket si politik, per me hi ne evrop, edhe Sala pat deshir ,
    po ne sjem turq por SHQIPTAR. skem kurgja me turqit.

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    o pej rujna zot prej tej.
    hhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa

ne kohen e injoiranes, e perdorsha ket fjal shum

kurse femrat thojn afrona ZOT prej teje.

hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa

Faqja 29 prej 90 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •