Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 24 prej 90 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 892
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    sjam dakort aspak tamam si e tha dhe angelina lyhen e zhgerryhen dhe jane besimtare e fetare dhe mbulohen,po te jene aq besimtare nuk u lejohet as te lyesh thonjte dhe jo(syte ) qerpiket

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Pro..gjithmon pro..ka vetem nje problem-gjimnastika o kultura sportive..

Si do dalin?..Me brek..e shami ne koke..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    40
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ne asnje shkolle ne vendet me te zhvilluara nuk eshte e lejuar droga, prostitucioni e keto gjera qe i thua ti. Droga dhe keto dukurite qe i permende ti jane te ndaluara te gjitha. Dhe ndermirren permanent masa per t'i luftuar ato.

Nuk eshte e vertete qe shamia nuk sjell te keqe. Per mua sjell mjaft. Ndote shoqerine shqiptare me dukuri kulturore arabe, paraqet nje hap me shume drejt islamizimit te shoqerise shqiptare.

Si islamizimi i shoqerise shqiptare, si prostitucionimi i shoqerise shqiptare, si kriminalizimi i saj me krime shteterore, te gjitha jane gjera te demshme, prandaj duhen mos lejuar. S'e di pse Arabia Saudite me Shahrian e saj apo Afganistani apo Irani si shtete te islamizuara qenkan shtete me te demshme per qytetarin e saj sesa Franca, Amerika, Gjermania, e cila ka ngordhur Islamin qe me kohe apo nuk eshte infektuar nga ai fare.

Prandaj eshte shamia e demshme. Prandaj eshte islamizimi i demshem.

Prandaj s'ke te drejte te thuash se ndalojne "ate qe nuk sjell gje te keqe".

*

Po si mendone ti lufta per te ndaluar ato dukuri (droga,prostitucjoni etj) nuk eshte me e arsyeshme se ndalimi i punes dhe shkollimit te nje vajze ecila respekton fejen te ciles i beson dhe mban nje shami ne koken e vet dhe jo te huajen? Pse te jemi kunder un mendoje qe duhet te jet e drejte e secilit te vendos ose te mos vendos shami po jo kursesi ti ndalohet.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Sikur ne kete videon me poshte, apo jo ?

http://www.youtube.com/watch?v=12EfZ...layer_embedded

- 0:33 deri 0:42
    Nje mendim e kam?

Cfare do te ndodhte nese per cdo keso lloj sjellje qe shkakton Islami te dilnim haptazi duke thene F*ck Allah?

Pasi qe nuk ka kush te merret kunder ketyre ndytesirave, duhe te merren njerezit e thjeshte. Dhe kur misionaret arabe kishin degjuar brohoritje ne mes te Gjakoves F*ck Allah, do kishin menduar 1000 here a vijne hera tjera ne Gjakove per te misionuar njerez.

Pse heshte televizioni ndaj ketij misionimi? Gazeta? Libri? Univerziteti?

Deklarimi i pavaresise nuk eshte dalje nga mentaliteti i te nenshtruarit. Ka shume pune per kete gje.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 24-01-2010 mė 03:24

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    o X-FILES, o satan....o shejtan....po puna eshte se te gjithe njerezit e dine qe shejtani eshte armiku me i madh i njeriut, dhe keshtu mundohen here pas here ndonjehere me shuem dhe ndojnehere me pak qe ti shmangen sado pak atij te mallkuari, kurse ti qenek martuar me ate o DEREZI....a qyqi ti, ne fakt ke te drejte se LAKURIQESIA eshte nje veper qe e nxit dhe e shkakton ARMIKU I NJERIUT, SHEJTANI I MALLKUAR, kurse ti e ke rreshtuar veten ne radhet e shejtaneve prandaj ta ka qejfi te dalesh LAKURIQ neper rruge apo ne shkolle, por puna eshte se kete veper e ka ndaluar ZOTI, e kane ndaluar njerezit, e kane ndaluar LIBRAT e shenjte, e ka ndaluar shoqeria o I GJORE, O DEREZI, ti do te hiqesh sikur je i vecante nga te tjeret, por je nje cope TRAPI qe s`e ke shokun.....Ke nje mungese te theksuar INTELIGJENCE ne mendiemt qe jep.....shko dhe tako ndonje psikolog te mire ne TR, apo andej ku jeton .......por ne fakt edhe PSIKOLOGU nuk te ben dot derman ty, se ti ke marr per PSIKOLOG SHEJTANIN dhe udhehiqesh prej tij.....

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga L.M.1 Lexo Postimin
    Po si mendone ti lufta per te ndaluar ato dukuri (droga,prostitucjoni etj) nuk eshte me e arsyeshme se ndalimi i punes dhe shkollimit te nje vajze ecila respekton fejen te ciles i beson dhe mban nje shami ne koken e vet dhe jo te huajen? Pse te jemi kunder un mendoje qe duhet te jet e drejte e secilit te vendos ose te mos vendos shami po jo kursesi ti ndalohet.
    Luftimi i te dyjave eshte i rendesishem. Te thashe ne postimin paraprak arsyet.

I kam thene poashtu arsyet perse mendoj se duhet te jemi kunder. Ka arsye juridike, por vendimtare jane ato te cilat une i kisha quajtur interesa kombetare.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

O Chino, ti si shqiptar kosovar qe je pse po merr pjese tek kjo tema kur ky autori i temes m'aroi tu thone kosovaret mos te votojne (ai me siguri e ka fjalen vetem ata qe jane pro te mos votojne, se te tjeret nuk eshte duke i llogaritur se i konvenon ) - se kosovaret ju kane faj qe jane zhytur ne agoni fetare (shih edhe regjistrimi fetar i popullsise).

P.S. ncncncncncnc

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Nje mendim e kam?

Cfare do te ndodhte nese per cdo keso lloj sjellje qe shkakton Islami te dilnim haptazi duke thene F*ck Allah?

Pasi qe nuk ka kush te merret kunder ketyre ndytesirave, duhe te merren njerezit e thjeshte. Dhe kur misionaret arabe kishin degjuar brohoritje ne mes te Gjakoves F*ck Allah, do kishin menduar 1000 here a vijne hera tjera ne Gjakove per te misionuar njerez.

Pse heshte televizioni ndaj ketij misionimi? Gazeta? Libri? Univerziteti?

Deklarimi i pavaresise nuk eshte dalje nga mentaliteti i te nenshtruarit. Ka shume pune per kete gje.

*
    ZOTI te udhezoft bre djal se goxha keq qenke ngule.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    ZOTI te udhezoft bre djal se goxha keq qenke ngule.
    Kaq i shokuar sa ti qe ndjehesh tani, ndjehem edhe une kur shoh arabet qe misionojne femijet shqiptare sikur kjo video qe tregon.

Ndjehem si ti qo do ndjeheshe sikur une te beja nje WC ne maje te Gurit te Zi ne Meka.

Keshtu dicka.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Kaq i shokuar sa ti qe ndjehesh tani, ndjehem edhe une kur shoh arabet qe misionojne femijet shqiptare sikur kjo video qe tregon.

Ndjehem si ti qo do ndjeheshe sikur une te beja nje WC ne maje te Gurit te Zi ne Meka.

Keshtu dicka.
    O zotri ti ke drejt te mos e pranosh ta kundershtosh po ne asnje menyre nuk ke te drejt te fysh.

Edhe plus aty nuk ka asgje te keqe,gjdo njeri ne bote ka te drejt ti therret te tjeret ne fen e tij.

Faqja 24 prej 90 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •