Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 19 prej 90 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 892
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    po ju jap nji shembull te fresket.

kam 13 vajza ketu .50% jane turke arabe.vetem njera ka shami.

o shqiptare ka ik koha e shamijave.

ps.jane shoqet e goces. ka ditelindjen sot.
    Plako u befte 10000000000000000000vjec.
    Sa per temen,secili e di vete!
    Je i modh

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Mund t'i numerosh dhe t'i zbritesh nga rezultati i pergjithshem ata qe s'jane nga Shqiperia dhe kane votuar pro gjegjesisht kunder.
    ti pernime i besojke ketyre rezultateve te forumit dhe mendon se kto paraqesin ndonje realitet shqiptar ???
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ne baze te nje perdhogaritje qe une bera me rezulton se:
    nga 49 votues te cilet kan votuar kunder 20 prej tyre i perkasin nationalitetit grek,e them kete pasi qe te gjithe keta jane pro dhenjes se nenshtetesise per janullatosin!!
    keshtu qe rezultati real i bie te jete ky:
    80% Vota pro
    20% vota kunder!
    Lerini keto gjepura. Statistikat apo sondazhet nuk tregojne cdo here realitetin, por ky sondazh ketu eshte mjaft i sakte. Une per vete kam votuar kunder shamise edhe pse lidhje s'kam me greke apo serbe. Te qenurit kunder invadimit islam, kunder indoktrinimit islam, kunder perhapjes se Islamit nuk eshte gje qe karakterizon me shume greket dhe serbet sesa shqiptaret. Shqiptaret u pergjysmuan si popull duke luftuar Islamin. Kjo eshte nje nga tipikat shqiptare. Juve tjereve u kane genjyer sulltanet turq prinderit dhe prinderit juve se Islami qenka gje shiptare dhe refuzimi i tij dicka greke apo serbe. Genjeshter eshte kjo. Behuni burra dhe shikoni realitetin ne sy, i cili na thote se te paret tane luftuan islamin me cdo gje qe paten.

T'i kthehemi temes. Pavaresisht si eshte rezultati i sondazhit, nje gje mbetet interesante: Cfare nese perkunder te lejeses ligjore shamia ne shoqerine shqiptare prape se prape mbetet gje e rralle? C'nenkupton kjo? Mos ka per qellim ligji te "shpulloje" Islamin nepermjet te vullnetit te lire shqiptareve? Sipas motos: Kane te drejte te mbajne shami, por s'mbajne.

Mbetet te shohim.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    ti pernime i besojke ketyre rezultateve te forumit dhe mendon se kto paraqesin ndonje realitet shqiptar ???
    Pasi qe kam lexuar Kushtetuten Shqiptare dhe kam pare si terhiqet Islami per veshi aty, e besoj edhe kete sondazh. Kete do ta kuptosh ti sapo te dalesh nga shpella e xhamise. Nese jo ti, femiu yt.

E besoj sondazhin edhe nese i referohem pervojes time personale me "thellesine" e islamit shqiptar.

Shpresoj se nuk ofendohen muslimanet fetarisht kur e perdori termin "islami shqiptar".

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Lerini keto gjepura. Statistikat apo sondazhet nuk tregojne cdo here realitetin, por ky sondazh ketu eshte mjaft i sakte. Une per vete kam votuar kunder shamise edhe pse lidhje s'kam me greke apo serbe. Te qenurit kunder invadimit islam, kunder indoktrinimit islam, kunder perhapjes se Islamit nuk eshte gje qe karakterizon me shume greket dhe serbet sesa shqiptaret. Shqiptaret u pergjysmuan si popull duke luftuar Islamin. Kjo eshte nje nga tipikat shqiptare. Juve tjereve u kane genjyer sulltanet turq prinderit dhe prinderit juve se Islami qenka gje shiptare dhe refuzimi i tij dicka greke apo serbe. Genjeshter eshte kjo. Behuni burra dhe shikoni realitetin ne sy, i cili na thote se te paret tane luftuan islamin me cdo gje qe paten.

T'i kthehemi temes. Pavaresisht si eshte rezultati i sondazhit, nje gje mbetet interesante: Cfare nese perkunder te lejeses ligjore shamia ne shoqerine shqiptare prape se prape mbetet gje e rralle? C'nenkupton kjo? Mos ka per qellim ligji te "shpulloje" Islamin nepermjet te vullnetit te lire shqiptareve? Sipas motos: Kane te drejte te mbajne shami, por s'mbajne.

Mbetet te shohim.
    lere or Chino,se nuk ka mbetur puna qe te vendosesh ti as une per kete problem!
    kete e vendosin vete shqiptaret mysliman,te cilet fatmirsisht perbejne 80%te popullsise,ne se keta duan te mbulohen,
    juvet nuk ka per te ju marr njeri mendimin e nese nuk duan te mbulohen prap eshte ne te drejten e tyre te vendosin!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Nje POOOOOOOOOO te madhe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    ketu ke te drejte,
    ky rezultat nuk perfaqeson realitetin shqiptar(brenda kufijve te shqiperise).
    sepse perndryshe do ishte 90% kundra, vetem nje 10 perqindesh i lodhur mes 9% indiferentesh dhe 1% besimtare.

LOLOLOLOLOLOL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mua koheve te fundit nje brenge e madhe po me mundon,
    nje pyetje 1000000 dollareshe,
    nese politika shqiptare eshte e shitur tek greko-sllavet, si ka mundesi qe jane kaq pro-islam?

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    E pra! Kete e thashe. Nese je kunder demokracise, kur ajo eshte kunder gjerave islame, atehere je dyftyresh kur kerkon nje te drejte nga demokracia.

Thirresh kot ne demorkaci per te pergjur pyetjet si kjo ne fjale ne favor te islamit. Islami lufton, refuzon cdo gje joislame, prandaj them une cdo gje joislame ka te drejte te luftoje, refuzoje islamin. Sikur te sillej bota ne kete menyre, islami moti do ishte deshtazuar deri sot.
    O une demokracin e shofe,qe seciles fe ja jep drejtat e veta
    ,si fes Islame,Krishtere,Judaista etj,normal qe une jam pro ksaj demokracie ku i jep te drejtat seciles fe.
    Por nuk jam pro demokracis qe i lejon vajzat te shkojne ne shkolla sikurse qysh shkojne ne puff ose deti.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=12EfZ...layer_embedded
    Kjo eshte demokratike dhe keshtu respektohen te drejtat e femres dhe femiut.
    Nuk e di se si nuk u vjen turp disave kur thone " e drejta e..."
    Do i pysja keta muslimanet e devotshem se cka mendojne per kete video, meqese flasin per te drejta?
    Pse nuk i komentojne keto?!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 19 prej 90 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •