Jam Pro!
Jam Kunder!
Nese eshte e lejuar qe femrat te shkojne ne shkolle gjysem te zhveshura ate her na ngjan se ato shkojne ne plazh por edhe me e keqja nuk e kan menden fare ne shkoll po si po duken sexi apo jo ?UN JAM PRO NUK KA TE KEQE PREJ SHAMIS POS ANET POZITIVE ATE HER LETE JET E DREJT E GJDO KUJT TE MBAJ APO JO POR JO TI NDALOHET??????NUK EDI VENDET ME TE ZHVILLUARA ENDE NUK KAN MARRIN MASA PER TE NDALUAR NE SHKOLL DROGEN DISKRIMINIMET VJEDHJET PROSTITUCJONIN ETJ ATE HER PSE NDALOJN ATE QE NUK TE SJELL TE KEQE
E pra! Kete e thashe. Nese je kunder demokracise, kur ajo eshte kunder gjerave islame, atehere je dyftyresh kur kerkon nje te drejte nga demokracia.
Thirresh kot ne demorkaci per te pergjur pyetjet si kjo ne fjale ne favor te islamit. Islami lufton, refuzon cdo gje joislame, prandaj them une cdo gje joislame ka te drejte te luftoje, refuzoje islamin. Sikur te sillej bota ne kete menyre, islami moti do ishte deshtazuar deri sot.
Ne asnje shkolle ne vendet me te zhvilluara nuk eshte e lejuar droga, prostitucioni e keto gjera qe i thua ti. Droga dhe keto dukurite qe i permende ti jane te ndaluara te gjitha. Dhe ndermirren permanent masa per t'i luftuar ato.
Nuk eshte e vertete qe shamia nuk sjell te keqe. Per mua sjell mjaft. Ndote shoqerine shqiptare me dukuri kulturore arabe, paraqet nje hap me shume drejt islamizimit te shoqerise shqiptare.
Si islamizimi i shoqerise shqiptare, si prostitucionimi i shoqerise shqiptare, si kriminalizimi i saj me krime shteterore, te gjitha jane gjera te demshme, prandaj duhen mos lejuar. S'e di pse Arabia Saudite me Shahrian e saj apo Afganistani apo Irani si shtete te islamizuara qenkan shtete me te demshme per qytetarin e saj sesa Franca, Amerika, Gjermania, e cila ka ngordhur Islamin qe me kohe apo nuk eshte infektuar nga ai fare.
Prandaj eshte shamia e demshme. Prandaj eshte islamizimi i demshem.
Prandaj s'ke te drejte te thuash se ndalojne "ate qe nuk sjell gje te keqe".
*
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 23-01-2010 mė 04:18
po u be ashtu sic thua ti,i bije qe te sbres edhe ate pjese te votave qe vijne nga komunitetit
greko-serb te cilet kan votuar kunder apo jo....??
fundi fundit Kosovaret jane shqiptar dhe vota e tyre duhet respektuar me shume
se vota e minoriteteve greko- serbe qe mund te kene dyshtetesine!!
ne baze te nje perdhogaritje qe une bera me rezulton se:
nga 49 votues te cilet kan votuar kunder 20 prej tyre i perkasin nationalitetit grek,
e them kete pasi qe te gjithe keta jane pro dhenjes se nenshtetesise per janullatosin!!
keshtu qe rezultati real i bie te jete ky:
80% Vota pro
20% vota kunder!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 23-01-2010 mė 07:41
Krijoni Kontakt