Jam Pro!
Jam Kunder!
Lerini keto gjepura. Statistikat apo sondazhet nuk tregojne cdo here realitetin, por ky sondazh ketu eshte mjaft i sakte. Une per vete kam votuar kunder shamise edhe pse lidhje s'kam me greke apo serbe. Te qenurit kunder invadimit islam, kunder indoktrinimit islam, kunder perhapjes se Islamit nuk eshte gje qe karakterizon me shume greket dhe serbet sesa shqiptaret. Shqiptaret u pergjysmuan si popull duke luftuar Islamin. Kjo eshte nje nga tipikat shqiptare. Juve tjereve u kane genjyer sulltanet turq prinderit dhe prinderit juve se Islami qenka gje shiptare dhe refuzimi i tij dicka greke apo serbe. Genjeshter eshte kjo. Behuni burra dhe shikoni realitetin ne sy, i cili na thote se te paret tane luftuan islamin me cdo gje qe paten.
T'i kthehemi temes. Pavaresisht si eshte rezultati i sondazhit, nje gje mbetet interesante: Cfare nese perkunder te lejeses ligjore shamia ne shoqerine shqiptare prape se prape mbetet gje e rralle? C'nenkupton kjo? Mos ka per qellim ligji te "shpulloje" Islamin nepermjet te vullnetit te lire shqiptareve? Sipas motos: Kane te drejte te mbajne shami, por s'mbajne.
Mbetet te shohim.
Pasi qe kam lexuar Kushtetuten Shqiptare dhe kam pare si terhiqet Islami per veshi aty, e besoj edhe kete sondazh. Kete do ta kuptosh ti sapo te dalesh nga shpella e xhamise. Nese jo ti, femiu yt.
E besoj sondazhin edhe nese i referohem pervojes time personale me "thellesine" e islamit shqiptar.
Shpresoj se nuk ofendohen muslimanet fetarisht kur e perdori termin "islami shqiptar".![]()
lere or Chino,se nuk ka mbetur puna qe te vendosesh ti as une per kete problem!
kete e vendosin vete shqiptaret mysliman,te cilet fatmirsisht perbejne 80%te popullsise,ne se keta duan te mbulohen,
juvet nuk ka per te ju marr njeri mendimin e nese nuk duan te mbulohen prap eshte ne te drejten e tyre te vendosin!
Nje POOOOOOOOOO te madhe.
nese politika shqiptare eshte e shitur tek greko-sllavet, si ka mundesi qe jane kaq pro-islam?
O une demokracin e shofe,qe seciles fe ja jep drejtat e veta
,si fes Islame,Krishtere,Judaista etj,normal qe une jam pro ksaj demokracie ku i jep te drejtat seciles fe.
Por nuk jam pro demokracis qe i lejon vajzat te shkojne ne shkolla sikurse qysh shkojne ne puff ose deti.
Krijoni Kontakt