Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Te dashurosh dhe te tradhtosh nuk qendrojne bashke, polarizohen ndermjet veti.Epshin nese di ta kontrollosh ne rrethana te caktuara (ka raste kur te vie ndonje shance qe te shashtris)ath me te vertet e do personin per te cilin-en skarifikove qe te mos e besh nje akt i cili zgjat shume pak.
Ndersa sa i perket faljes,mund ta falesh por smund ta duash dhe ti besosh me,keshtu qe sja vlen te vazhdosh dhe te humbesh kohe ngase te dy gjinite do ken plage,ndarja me kohe eshte e shendetshme.
Tani rrethanat jane me ndryshe dhe eshte me mire te mbetesh mik sikurse bejne shumica e aktoreve Holliwudian psh Bruce W. dhe Demmi.M, se sa te ja besh pas shpine eshte sikur te ja futesh thiken.
Une jam zhgenjyer njeher dhe deri sa e kam zene ne veper nuk jam dorzuar sepse besoja ne dashuri dhe sdoja ta humbja por kishte qene budallaki,por i ri isha dhe pa provoje dhe i manipulushem lehte pasi qe kisha dhimbje ne krahror ahhhh,qka ti bejsh jeta....!
qfar ju duhet tradhtia kur gjithqka qe kerkoni mund ta gjeni tek 1 person i zemres tuaj nese nuk mund ta gjeni mund tia mesoni ate ju nese jeni ai qe kerkoni me shum dhe dini..mund te kaloni kohen bashk duke mesuar ta beni te lumtur njeriun qe keni nevoj per te jo te beni gje te shpifur siq eshte tradhetia..
Tradhetaret per mua jane nje hiqq..Me vjen keq qe ekzistojnnjerez te tille![]()
Dashuri pas tradhtise ka.Por nuk ka kurajo per te vazhduar lidhjen
Une per vete sdi qfare te them!Ndodhi nje rast me prinderit e shoqes sime,edhe pse kishin shum vjet qe jetonin bashke, ajo e tradhetonet burrin, edhe pse ai e dinte ja falte cdo her.Nje dit shoqja e pyet babin e vet pse ja fale pse pranon prap te jetoni bashk,ai ja kthen pse e dua dhe sdua ta humbi!!!E tani me thuani ja ne shqiptaret jemi paksa te prapambetur, ja evropjanet jan te cmendur...
[/QUOTE]A ka më dashuri pas një tradhëtie?[/QUOTE]
Nuk ma merr mendja se mbetet me vend per dashuri ,vete akti i tradhtise tregon ,qe aty as qe ka patur dashuri te sinqert ndonjehere...!
Krijoni Kontakt