Close
Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 276
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    hajt bre vllazni qka kokshit ju kshtu more nuk ka pas luft n kosov per mu qliru kosova po kta kan liftu kunra njani tjetrit. Vallkeri a s e di kush ju ka pas than ju nuk po luftojshi kunder serrbis po kundra njani tjetrit.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Ju kan turr njani tjaterit, po kush i ndersente se ?
    I din populli shkrete tana marrezit e poshtersit envero-titiste.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Ju kan turr njani tjaterit, po kush i ndersente se ?
    I din populli shkrete tana marrezit e poshtersit envero-titiste.
    me ne krye me magjistarin rugove

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-11-2009
    Postime
    39
    ahhh qeky Rugova sa ke xhall Thacin se ka lon as koril me punu se e ka njoft mire far m.. osht
    ,:P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    u kan dal pej dore agjentat dhe po japin informata ne te gjitha anet!!
    po kallxojn se shef i shtylles se vrasjeve eshte azem syla,xhavit haliti,elmi reqica,fatmir xhelili etj!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga ku5htrim Lexo Postimin
    ahhh qeky Rugova sa ke xhall Thacin se ka lon as koril me punu se e ka njoft mire far m.. osht
    ,:P
    jo shokit rugova i ka pas ngjofta kta qena edhe s jav ka pas qi nanen hiq. ju ka pas than ju jeni klysh t serrbis edhe pernime qashtu u kan.
    kta jan kan klysh t serbit edhe bashkpuntor t shkaut. veq e shtishin popllin n bugaj e vet ikshin si qenat. a ke pa asni liber nuk munet mu qkrue per uqk se s din njeri qka me shkrue per ta veq me than jan kan shkje. ( do jan kan pernime, por shum pak nja 50 - 100 vet, gjysa se kan dit qka po bahet vec jan hi si lopt qaty )

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    jo shokit rugova i ka pas ngjofta kta qena edhe s jav ka pas qi nanen hiq. ju ka pas than ju jeni klysh t serrbis edhe pernime qashtu u kan.
    kta jan kan klysh t serbit edhe bashkpuntor t shkaut. veq e shtishin popllin n bugaj e vet ikshin si qenat. a ke pa asni liber nuk munet mu qkrue per uqk se s din njeri qka me shkrue per ta veq me than jan kan shkje. ( do jan kan pernime, por shum pak nja 50 - 100 vet, gjysa se kan dit qka po bahet vec jan hi si lopt qaty )
    Per ty........dhe nje rifreskim te memores se juaj ,une te kisha kshillu se pari shko ta mesoshe gjuhen shqipe e tani eja dhe shkruaj ne ket forume....
    Se shkrimi i juaj dhe fjalori i juaj flet me se miri se kjo te jep me kuptu se ti je nje klysh i atyre qe gjithe kohen e rugoves dhe te milloshit ishe ,dhe prap do mbetesh perkrahes i forte i tyre ,,se keta ty dhe shume kolegve tu jave kan prishe kumarin me ta...njerzit si ti me dhimbzen po fatkeqsishte nuk e di se qka me ju be,,edhe ti me koleget tuaj keni deshmire me dite me shume po ,qka me ba fati i juaj eshte ky,,edhe perendija nuk ju ka dhen me shume memore...se e edhe perendija e din se ti me klyshet e ty je kunder nje poplli te ter..
    Turpi dhe marrzija qofte me ju dhe ftyren tende gjithe jeten edhe ne vdekje........

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Po ti ski kapacitet as me mendu per mu,as kush jam une,e qka kom bo une,sepse sje i ktij niveli njerzor se pari!!

Pushken shkaut ja kom kthy edhe une,bashke me disa ktu qe shkruajn,e qe i kan mbrojt institucionet e Kosoves,si ne lufte,dhe pas saj!

Leni kto gjona se shum amatera pe dilni,ide spo keni as qka po shkruani!!
    Mos ke deshire me ardhe e me marr do kapacitet tek ti..se shkerimet i ke te tilla
    mendoje nje here dhe veproje...
    para se te shkruash..
    si ti edhe disa tjer as qe deshiroj te kem kapacitete te mbrapshta...eshte koha e cila ju ka kaluar........

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    ooo pash familjen qe smirrsh me ta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    Mos ke deshire me ardhe e me marr do kapacitet tek ti..se shkerimet i ke te tilla
    mendoje nje here dhe veproje...
    para se te shkruash..
    si ti edhe disa tjer as qe deshiroj te kem kapacitete te mbrapshta...eshte koha e cila ju ka kaluar........
    ti liridon pu perzijshe gjithkun. hajt balit lej pdk ashat se hajna jan. a mus je klysh i tyne balit.

Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •