Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down i kujt je ti o? hmmmmmmm me ben te dyshoj.........

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    te na rruash ****** neve qe mbrojme cifutet.

shiko o shoku xfiles
    rruajani cifutve pra mbroheni cifutet meqe i dashke bashke me shoket a do te te sjell ca brisqe te mira ketj nga belgjika se un po ti kisha ketu ata ua kisha varur per tavan dhe para kesaj ti kisha futur nje te perdhunuar me embelsi qe ta shijonin me mire rrugen tranzit prej aandej nga kane ardhur me kupton
    hajd te fala kush te te pyesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    ky simpatizon te dyt dhe hitlerin gjerman dhe hitlerin ēifut.
    Kombinim i hatashem, prandaj ska si ti tradhtoj. Qysh thot ni fjal e urt (kah te fryn era)
    e ke gabim,
    mund te duket kontradiktore por dua hitlerin po aq sa ēifutet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga nitro Lexo Postimin
    shiko o shoku xfiles
    rruajani cifutve pra mbroheni cifutet meqe i dashke bashke me shoket a do te te sjell ca brisqe te mira ketj nga belgjika se un po ti kisha ketu ata ua kisha varur per tavan dhe para kesaj ti kisha futur nje te perdhunuar me embelsi qe ta shijonin me mire rrugen tranzit prej aandej nga kane ardhur me kupton
    hajd te fala kush te te pyesi
    ty te faleminderit per oferten, e vleresoj jashte mase, higjena eshte teper e rendesishme ne ēdo aspekt te jetes.
    Puna eshte ketu or ti shoki, ti i do palestinezet me shume se sa dua une cifutet.
    Sikur te ishte palestina qe do sulmonte izraelin nuk do ma ndjente aq sa ta ndjen ty.
    Ku je ti, ne belgjike,
    po jam mese i sigurte se ka plot ēifut andej, ka plot ne te gjithe boten,
    pse nuk kalon ne veprim ti po flet kot?
    Ose, pse nuk shkon te luftosh krah per krah me vellezrit e tu palestinez kunder cifutve?
    Kshu tregohet trimeria!

Ju dhjefsha trimerine thuaj,
    po 50 vjet e kishim ne shqiperi ate qe nxorri fene si te jashteligjshme,
    ku ishit ju trimat te mbronit te drejten per te praktikuar fene tuaj?
    Tani beni derr derr per pune politike ne palestine.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o xfiles. per ēfare arsyeje i do ēifutet???
    cili aspekt kulturore, apo historik te ben qe t'i duash?

une personalisht nuk pelqej aspak shtetin e izraelit, por nuk mund te them se urrej ēifutet...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    o xfiles. per ēfare arsyeje i do ēifutet???
    cili aspekt kulturore, apo historik te ben qe t'i duash?

une personalisht nuk pelqej aspak shtetin e izraelit, por nuk mund te them se urrej ēifutet...
    te them te drejten nuk kam asnje arsye pse ti dua,
    realisht nuk i dua,
    por as nuk i urrej.
    Nuk mund te urrej nje shtet qe ne si shqiptare dhe mua si individ nuk me ka bere ndonjehere keq.
    Nese vlen qe duhet te urrej ēdo shtet qe pushton/sulmon nje shtet tjeter atehere duhet te urrej ameriken, angline, francen, italine, arabine, turqine, kinen, gjysmat e shteteve afrikane, spanjen, etj etj etj perveē atyre qe tashme i urrej siē jane serbi dhe greku.

Fakt eshte admiral qe realisht njerezit kur urrejne ose duan (diēka qe nuk i perket ne menyre direkte) thjesht justifikojne ndjenjen e tyre ndaj diēkaje/dikujt.
    Une po tregohem i sinqerte,
    arsyeja e vetme eshte simpati e pashpjegueshme personale, sepse nuk kam patur kurre te beje direkt me ēifutet, as per mire e as per keq.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Unhappy te paskan marre mesysh me duket qe po flet percart

ty te faleminderit per oferten, e vleresoj jashte mase, higjena eshte teper e rendesishme ne ēdo aspekt te jetes.
    Puna eshte ketu or ti shoki, ti i do palestinezet me shume se sa dua une cifutet.
    Sikur te ishte palestina qe do sulmonte izraelin nuk do ma ndjente aq sa ta ndjen ty.
    Ku je ti, ne belgjike,
    po jam mese i sigurte se ka plot ēifut andej, ka plot ne te gjithe boten,
    pse nuk kalon ne veprim ti po flet kot?
    Ose, pse nuk shkon te luftosh krah per krah me vellezrit e tu palestinez kunder cifutve?
    Kshu tregohet trimeria!

Ju dhjefsha trimerine thuaj,
    po 50 vjet e kishim ne shqiperi ate qe nxorri fene si te jashteligjshme,
    ku ishit ju trimat te mbronit te drejten per te praktikuar fene tuaj?
    Tani beni derr derr per pune politike ne palestine.

cfar mendove ti se behet buka ne furre he? te vlesresoj ne llogjiken tende mor i vrare te ka mbitir timi site mor
    po sjam i apasionur mbas conter strike une sepse e sikur te desha smundem por luftoj per veten time familjen time vendin tim nese e kerkon nevoja e jo me dengla verr verr e mos fol marrezira kur as i njef e as ke te besh me ta o po ju te beni te mbani barkun me dore mor aman
    nese duhet me ik se keshtu tymnajash te lodhin koken me keshtu tralal zura nje gale ec aty ta marrsha ke shpirt humori

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga nitro Lexo Postimin
    cfar mendove ti se behet buka ne furre he? te vlesresoj ne llogjiken tende mor i vrare te ka mbitir timi site mor
    po sjam i apasionur mbas conter strike une sepse e sikur te desha smundem por luftoj per veten time familjen time vendin tim nese e kerkon nevoja e jo me dengla verr verr e mos fol marrezira kur as i njef e as ke te besh me ta o po ju te beni te mbani barkun me dore mor aman
    nese duhet me ik se keshtu tymnajash te lodhin koken me keshtu tralal zura nje gale ec aty ta marrsha ke shpirt humori
    puna eshte e thjesht nitro,
    izrael-palestine eshte ēeshtje politike, jo fetare.
    ne mund ta diskutojme ketu problemin si shqiptare,
    njeri mbeshtet njeren ane,
    tjetri anen tjeter,
    por nuk ja vlen qe ne shqiptare te kacafytemi mes nesh per ēeshtjen e palestines.
    Kemi plot halle per veten tone,
    kemi edi ramen dhe sali berishen qe mezi i kemi sa per 10 izrael-palestina.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    te them te drejten nuk kam asnje arsye pse ti dua,
    realisht nuk i dua,
    por as nuk i urrej.
    Nuk mund te urrej nje shtet qe ne si shqiptare dhe mua si individ nuk me ka bere ndonjehere keq.
    Nese vlen qe duhet te urrej ēdo shtet qe pushton/sulmon nje shtet tjeter atehere duhet te urrej ameriken, angline, francen, italine, arabine, turqine, kinen, gjysmat e shteteve afrikane, spanjen, etj etj etj perveē atyre qe tashme i urrej siē jane serbi dhe greku.

Fakt eshte admiral qe realisht njerezit kur urrejne ose duan (diēka qe nuk i perket ne menyre direkte) thjesht justifikojne ndjenjen e tyre ndaj diēkaje/dikujt.
    Une po tregohem i sinqerte,
    arsyeja e vetme eshte simpati e pashpjegueshme personale, sepse nuk kam patur kurre te beje direkt me ēifutet, as per mire e as per keq.
    edhe une nuk kam pasur te bej ne menyre direkte me ēifutet, prandaj nuk i lejoj vetes te them: urrej ēifutet.

kam qene dhe jam shume kurioz per arsyet se pse ata jane urryer nga shume popuj ne vende te ndryshme te botes (kam pas hapur edhe nje teme per kete). gje qe me ka shtyre te lexoj mjaft rreth tyre nga ana historike dhe nga ana tradicionale.
    tregoj solidaritet ndaj tyre per vuajtje te padrejta qe mund te kene pesuar...

per sa i perket izraelit, kjo eshte diēka tjeter.
    nuk arrij te gjej nje arsye se pse ta simpatizoj ate si shtet.
    rasti i izraelit eshte nje rast unik ne mbare boten.
    ne asnje vend tjeter feja nuk eshte e lidhur aq ngusht me shtetin siē eshte ne izrael. as neper vende arabe.
    baza e nje shteti eshte populli, kombi dhe jo feja.
    shteti dhe feja duhet te jene te ndara...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 17-01-2010 mė 19:45
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Lightbulb ka pasur ca vranesira dhe rreshje lokale porse kalohet

puna eshte e thjesht nitro,
    izrael-palestine eshte ēeshtje politike, jo fetare.
    ne mund ta diskutojme ketu problemin si shqiptare,
    njeri mbeshtet njeren ane,
    tjetri anen tjeter,
    por nuk ja vlen qe ne shqiptare te kacafytemi mes nesh per ēeshtjen e palestines.
    Kemi plot halle per veten tone,
    kemi edi ramen dhe sali berishen qe mezi i kemi sa per 10 izrael-palestina.
    TANI THEM SE ERDHE NE BINARE KETE KAM FOLUR EDHE UN PORSE SPO ME KUPTOJNE SIKUR PO FLAS GJUHEN E CIFUTVE UN
    ZOTI E BEFTE MIRE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    dikur dote keputet nga shtrengimi, dhe shtrejt dota paguajn ,

zullumqaret duhen te hiqen nga toka.
    e kush jane keta zullumqare sipas teje? A mos jane kristianet? Edhe qe e mbyll kufirin Egjipti, fajet i kane ShBA-te dhe te krishteret....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •