Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 116
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Fillon gjyqi ndaj drejtoreshes greke qe lejoi te mesohej SHQIP

Ne 22 Janar 2010 do te filloj gjyqi ndaj drejtoreshes se shkolles fillore nr.132 te Athines Stella Protonotariu si edhe ndaj mesueses qe jepte mesime shqip
    Ish-drejtoresha gjykohet sepse lejoj te behej mesimi i gjuhes shqipe per femijet e emigranteve
    Behet fjale per nje shkolle ku 75 % e nxenesve jane femije emigrantesh
    Sipas gazetes << eleftherotipia>> te gjitha keto filluan me nje artikull te shkruar ne gazeten << Paron >> ku kjo gazet e cilesonte zonjen Protonotariu si agjente shqiptare
    Kaq u desh dhe radhen e moren deputetet e partise LAOS: Georgiadis dhe Plevris (kush jeton ne greqi i njeh shume mire keto dy surreter)
    Te cilet e cuan problemin edhe ne kuvendin e Greqise
    Dhe natyrisht nuk mund te mos rrinte pa shkruar edhe revista "Stoxos"
    Stella Protonotariu u pushua vjet nga puna dhe akuzuesi eshte drejtori i tanishem i shkolles
    Keshilli drejtues i arsimtareve te atikise duke shprehur mbeshtetjen ndaj drejtoreshes i ben thirrje te gjith arsimtareve qe te mblidhen ne date 22-1-2010 ne diten e gjyqit , perpara gjykates ne Athine

http://www.madata.gr/epikairotita/social/50113.html
    A nuk eshte koha qe edhe shoqatat e shqiptareve qe jane shtuar si kerpurdhat mbas shiut ketu ne Greqi te organizojne emigrantet shqiptare te ngrihen per te mbeshtetur kete Greke qe u perpoq tu mesonte femijeve te tyre gjuhen e nenes???
    A nuk duhet qe edhe ambasada jone apo edhe qeveria shqiptare te nderhyje me kete rast????
    Ketu flitet per shprehje te hapur te racizmit ne shtetin qe pretendon se eshte shteti me demokratik ne bote
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 18-01-2010 mė 12:23

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    shtet leshi.

cfar pret nga gabelt e evropes.

eh c'a i boj une grekve ktu.zbor.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Ej zot i modh,mir e ke Drague,se knej rin si pula keta
    Shtet demokratik qe eshte ncncncnc
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    pfff qenka me te vertet e vertet ajo qe kam degjuar qe greket jan me rracista se cdo shtet tjeter ne europe ballkan apo edhe ne bot cte keqe ka te te mesosh nxenesit shqiptar ne gjuhen e tyre F*U*C*K GREECE
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Une nuk e di pse shani greqine ?!! Sa di une ishit ju ata qe linit dhe akoma leni koken per greqine, kur them ju u drejtohem shqiptareve te Shqiperise, se ne kendej nga Maqedonia dhe Kosova kur vjen puna e grekeve, vec i keni futur tek lista e popujve te degjeneruar dhe tek lista e popujve m.ut.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Une nuk e di pse shani greqine ?!! Sa di une ishit ju ata qe linit dhe akoma leni koken per greqine, kur them ju u drejtohem shqiptareve te Shqiperise, se ne kendej nga Maqedonia dhe Kosova kur vjen puna e grekeve, vec i keni futur tek lista e popujve te degjeneruar dhe tek lista e popujve m.ut.

GV_USA
    Se Di Sa i Njeh Shqiptaret Se Jetoke Dhe Ne USA Por Po Te Them Qe Greket Nuk I Du Dhe Ajo Qe Ka Ndodh Atje Esht Rracizem i gjall gje qe bota e denon
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Greket me racista s,ma gjene mendja se ka dikund ne bote...!PISAT te drejtat e tyre i kekojne
    ketu ne Shqipri, kurse te drejtat e shqiptareve nuk i aprovojne ne greqi...!Sidoqofte kjo politike e grekut ndoshta na bene te mbushim mend ne shqiptaret dhe t,ua kethejme nje dite me te njejten monedhe ,ashtu siē bene ata me ne gjate historise...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Gereket jane rracistate me te ndyre te evropese nje grubulle rracashe, egjiptiane gabele vllahe A rumune rumune armene hebrej te asimiluare te simplifikuare te ashtu quajture GREKE .

Nje kosovare ne vitin 2005 vrau nje greke ne zvicerre per qka u/denua me 8 vite burgime paramendoni sa do ta kishte denuare shteti greke ket kosovarin sikure ta kryente ket vrasje ne GREQI.

http://www.rheintaler.ch/aktuell/app...art539,1432858

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga [MaRiO] Lexo Postimin
    Se Di Sa i Njeh Shqiptaret Se Jetoke Dhe Ne USA Por Po Te Them Qe Greket Nuk I Du Dhe Ajo Qe Ka Ndodh Atje Esht Rracizem i gjall gje qe bota e denon
    Ishalla kjo qe thua ti eshte e vertete, sepse sinqerisht me thene ose me fol, gjate kohes kur une studjoja ne shqiperi, jo te gjithe shqiptaret e shqiperise, sepse kam pasur shoke te mire, por nje numer i mire i shqiptareve te shqiperise me shum inat i kishin shqiptaret e maqedonis dhe ato te kosoves se greket , e serbet!
    Biles une kam degjuar shprehje te tilla nga shqiptar te shqiperise" Serbi mire ua ben juve, ca dreqin keni qe ankoheni" dhe nga momenti qe i degjova ato fjale nga ai, ai pushoi se qenurit shoku ose miku im.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Keta minorucate greke ne shqiperi duhet injoruare deri ne mose perfillje ,Ajo qfare kame verjture eshte fakti se shqiptaret e shqiperise sikur ju frigohen ketyre minorucave greke ne shqiperi

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •