Close
Faqja 84 prej 106 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1055
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Rrezatimi i monitorit

Pershendetje. E ndjej se tepermi fluksin e rrezatimit nga monitori e sidomos gjate stines se veres.Kam provuar me ule kontrastin dhe ndricimin por gjendja eshte e njejte.Une kam nje Lcd, Sync Master 710v samsung.Besoj se duhet nje tip tjeter monitori i posacem per kete problem.Kam provuar dhe me TV lcd HD 48" dhe nuk mund te rri perballe as nje gjysem ore.kam provuar dhe me Laptop e njetita gje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Je vizituar tek doktori, i nderuar?

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    sta ka fajin monitori lale po duhet e kesh probleme me syte , laptopet jane nga te vetmit qe rrezatojne pak simdomos kur eshte LCD TFT . Une kam disa vjet me monitor TFT ndersa tani LED dhe nuk e djej shume rrezatimin .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    sta ka fajin monitori lale po duhet e kesh probleme me syte , laptopet jane nga te vetmit qe rrezatojne pak simdomos kur eshte LCD TFT . Une kam disa vjet me monitor TFT ndersa tani LED dhe nuk e djej shume rrezatimin .
    Laptopi eshte dhe marke e mire HP.Une nuke ndjevetemtek syte por ne gjithe fytyren rrezatimin, nuk eshte dhe pune mjeku.Kjo eshte ceshtje ndejshmerie ndaj rrezatimit.Por megjithate une them perderisa jam une i tille biles dhe ti pak , pasi e shpreh qe nuk e ndjen shume rrezatimin, mendoj se duhet te jete rrezatimi nje problem per keto lloj njerzish dhe nuk besoj se nuk do te kete nje zgjidhje.Po provoj te futem ne google.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ore meqe ky shoku e ka fjalen ke rrezatimi,nje shok me coi nje figure sot me thote qe shikon vetem 4 bit dhe nuk e nderron dot,ka ndonje ide,si mundet me e nderruar ne 16 ose 32.

PS: Nuk lidhet dot as me internetin,kjo i ka ndodhur mbasi ka bere nje istallim te ri dritarje xp pro sp3.

Flm
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 16-01-2010 mė 20:57
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shiko cfare modeli eshte madherbordi dhe duhen instaluar drajverat chipset,nga faqja e kompanise qe ka prodhuar madherbordin.
    Nqs kompjuteri ka videokarte duhet gjetur cfare modeli eshte dhe instalohet drajveri i videokartes.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Me sa di une Ben eshte dell i kohes me pare qe kur ka pas dale Dell ne 2002-2003 dhe me duket se nuk i ben me dell keta drivera + po shikoja mbreme ne te asgje nuk shikohet ne ekran aq te dobeta jan ngjyrat as interneti nuk ben apo tja download ne disk dhe t`ja installoi.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ashtu beje, i djeg ne disk drajverat.Mund ti gjesh ne faqe te tjera interneti,mbase delli i ka hequr nga faqja e vet ato drajvera.
    Fut ne google modelin e madherbordit+drivers+download.Materialin e shkarkuar e djeg ne CD me Nero duke zgjedhur per djegje opsionin boot disk.Pas djegjes me futjen e diskut,menjehere do shfaqet figura per te bere instalimin e drajverave.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Desert Eagle Maska e 'MAGNUM'
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Vendndodhja
    Gefangen in Raum und Zeit
    Postime
    124

PC ne TV

A din dikush nga ju ekspertet te me tregoj se a eshte e mundur te lidhet PC me TV per mes WLan ... ashtu qe ta shoh Desktop-in tim ne TV ???

E kam nje Samsung LED 7000 qe po dua ta perdori edhe si monitor te PC-se.
    Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Shiko nese TV ka dalje HDMI dhe duhet qe te instalosh ne PC karte rrjeti HDMI.

Faqja 84 prej 106 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •