Close
Faqja 94 prej 106 FillimFillim ... 44849293949596104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 931 deri 940 prej 1055
    Besimtar Orthodhoks Maska e vampiri-femrave
    Anėtarėsuar
    29-07-2005
    Postime
    63

Me zbardhet ekrani laptobit!!

Pershendetje !!

Kam nje laptob Accer , dhe kam pothuasje dy vite qe e kam bler te ri.Nuk e di por her pas here kur kalon ne stand by dhe ti leviz mousen ose shtyp nje buton , ekrani zbardhet dhe bllokohet , tani ma ben dhe kur jam duke punuar ose me ndizet i bardhe.Kete nuk ma ben shpesh por doja te dija pse ndodh.Nderkoh qe kur e fik gjithcka normalizohet.Doja te dija nese ka difekt ekrani?! dhe tjetra do vazhdoj te shtohet ky rast pasi nese po , te pakten ta coj ne ndonje servis.Ju Flm
    Only Justice and God can Judge me

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58
    edhe une kam nje lap-top dhe kam pas pothuajse te njejtin problem sikur ti dhe e kam dergu te nje Servis i PC-ve dhe ja kam nderru vajin ose si ta quaj lengun qe e ka afer shiritit dhe me ndrimin e ati vaji ma nuk kam pas problem, shpresoi ta ndreqsh edhe ti..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga vampiri-femrave Lexo Postimin
    Pershendetje !!

Kam nje laptob Accer , dhe kam pothuasje dy vite qe e kam bler te ri.Nuk e di por her pas here kur kalon ne stand by dhe ti leviz mousen ose shtyp nje buton , ekrani zbardhet dhe bllokohet , tani ma ben dhe kur jam duke punuar ose me ndizet i bardhe.Kete nuk ma ben shpesh por doja te dija pse ndodh.Nderkoh qe kur e fik gjithcka normalizohet.Doja te dija nese ka difekt ekrani?! dhe tjetra do vazhdoj te shtohet ky rast pasi nese po , te pakten ta coj ne ndonje servis.Ju Flm
    Kur ekrani te jete i bardhe provo dhe shtyp FN dhe F6 bashke,per te hequr ekranin e bardhe.Te duhet te instalosh drajverin video.
    Pas instalimit te drajverit,fiket laptopi.Hiqet kablli i rrymes hiqet bateria.
    Mbaj butonin e ndezjes 45 sekonda-1 min te shtypur.
    Pastaj futi baterine,kabllin e rrymes dhe ndize.Do punoje pa problem.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Postime
    43

si ti ndryshoj ikonat ne dekstop ?

kam haru qysh mundem mi ndryshu format e ikonav ne dekstop
    ku duhet me hi

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58
    klikon me tastin e djatht ne dektop tani shkon PROPERTIES ---> SETTINGS edhe e ki ma poshtper me ndryshu formatik e ikonave

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227

Ndryshim i ikonave ne Laptop.

Kam nje Laptop TOSHIBA Equiumi L 40 10-X, me sistem operimi Windows 7.
    Me jane shendrruar Ikonat te gjitha njelloj, format i njellojte (prapashtesa ".ink" dhe laptopi nuk funksionon si duhet.
    I kam bere restore sistemit, nuk e merr, por vetem nje dite para, pa rezultat.
    E skanova nga viruset e nuk gjen asgje.
    Ju lutem, kush ka ndonje mendim, se nuk dua ta formatoj, se formatimi e rregullon 10%.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shkarkohet dhe hapet ky program.
    http://www.thewindowsclub.com/downlo...ationFixer.zip
    Brenda zip file klik te e para File association...fix.exe
    dhe e hap.Do shohesh nje figure si me poshte.
    Klikon duke filluar nga 1 deri te 12.Pasi ke mbaruar te gjitha ikonat se klikuari fik dhe ndez laptopin.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-04-2011
    Postime
    1

Karta Grafike

Pershendetje

Kam ne laptop nje karte grafike te tille:

Total Available Graphics Memory : 1695 MB
    Dedicated Video Memory: 32 MB
    System Video Memory: 32 MB
    Shared System Memory: 1631 MB

Doja te dija nese mund tja shtoj manualisht Dedicated Video Memory nqs po ne cfare menyre??

Faleminderit

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nqs memorja dedicated eshte ne video karte,nuk e ndryshon dot.
    ne kete rast te duhet ti futesh laptopit model tjeter karte qe ka vlere me te larte te memorjes se dedikuar si 64 ,128,sa me e madhe vlera aq me mire,dmth ti besh nje cike upgrade laptopit.
    Nqs dedicated memorja eshte ne madherbord mund ta ndryshosh ne bios,
    vetem ne rastet kur ne bios eshte nje opsion per madherbord periferals dhe ke nje artikull ne liste aty per dedicated memory ku te jepet mundesia per te ndryshuar numrin 32dhe futur nje numer me te madh,por shiko menune
    te numri 32 a te nxjerr numer 64 aty,apo 32 eshte numri me i madh.Nqs dedicated memorja ne bios eshte gri (jo aktive),nuk ndryshohet,nuk ke cfare ti besh.
    Nqs numri 32 eshte me i madhi ne menu nuk ke cfare ti besh.Kjo tregon qe 32 mb eshte maksimumi i memorjes video te dedikuar.Ne menu mos zgjidh
    numer me te ulet se 32,pasi nuk eshte mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-04-2011 mė 22:46
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Problem me lidhjen e 2 kompjuterave

Pershendetje!

Kam nja 2 probleme per te cilat do t'iu isha shume mirenjohes nese me jepni pergjigje rezultative, pasi do me ndihmonit shume.

1- Kam nje kompjuter, ku kam te instaluara 4 kamera, dhe qe kontrolloj nje X ambient.
    Instalova ne kete kompjuter Real VNC si dhe TeamViewer qe ti shikoja kamerat dhe nga nje kompjuter tjeter. Tani, te dy programet funksionojne ne cdo gje, vetem se kamerat, te kompjuteri tjeter me hapen me figure te zeze, pra nuk shikohen.
    Per kte po iu nis dhe nje foto.

2- Problemi i dyte ka te beje me nje keylogger. E kam instaluar keylogger dhe punon sh mire, por dua qe te mi dergoje me e-mail logs, psh 1 here ne dite ose 1 here ne jave.

Flm shume!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 03-05-2011 mė 17:11
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •