Close

Rezultati i Sondazhit: Cili zbulim qe beri njeriu eshte me i keqi?

Votues
54. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bomba Atomike

27 50.00%
  • Duhani

10 18.52%
  • Narkotikët

5 9.26%
  • Mjetet Luftarake(armët)

5 9.26%
  • Mafia (si organizatë kriminale)

2 3.70%
  • Alkohol

0 0%
  • Tjeter...

5 9.26%
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga eaglexxx Lexo Postimin
    "Shi shi aty "
    Po pse une ta kam fajin ty qe nuk di te shpjegosh(dhe ben si i zgjut)
    Te paska kapur dhe ty sindromi "nofkëmanisë" (sa keq,,!!)
    Hajde mos fol palidhje , por deshmoje zgjuarsin tende dhe shpjegoj Nocionet ne fjalë.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Jozefina84
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Klinë__Kosovë
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Besom qe kur behet fjal per duhanin, jam dhe di te jem shume i pakultuaruar, sikur qe di te jetë duhani dhe ata qe konsumojn duhanin me mua .

Une besa, me te then te drejten, u tregova shume fisnik, sepse mund ti emertoj Duhanxhijt edhe si Persona me te meta mendore apo si Pacienta te semure apo varur nga kjo semundje.

Keshtu qe, mire ke shpetuar kesaj here

Cigarja me formen dhe pamjen e saj te veqant, qe ndizet me zjarr dhe tymi i saj futet ne gojë, dhe kinse kryen disa funksione qe psikopatisht mendojn njerzit se egzistojnë.

D.m.th realisht Duhani me specifikat e tij si i tillë, eshte shpikje psikopatike njerzore.
    per qe je i pakultur ate ske nevoj ta perseritesh se e pame dhe po vazhdojme ta shohim se ti nuk ndalesh me fyerje drejtuar duhangjijve,me kto shprehje e sjellje jane shprehje idioti ,rrugaci e ckado tjeter vetem jo shprehje FISNIKU, un nuk do te kisha thene se nje njeri qe pin duhanin eshte njeri me te meta mendore,kujdes fjalorin o fisniko

Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Klinë__Kosovë
    Postime
    83
    [QUOTE=Smth_Poetic;2557101]Se dija te kishte njerez qe ofendohen kur i shajne duhanin.

Te gjithe i dime pasojat e duhanpirjes dhe te kqijat qe na i shkaton si thot populli zullum shndetit e zullum gjepit,un nuk po ofendohna se po e shane duhanin,po me erdhi keq se si u shpreh ne menyr aq banale Fisniku student dhe normalisht si duhanpirese qe jam me erdhi keq.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Asnjeri nuk eshte zbulim i keq nese perdoren per mire.

Mafia eshte organizate qe punon per veten e vet qe te behet e pasur (cte keqe ka ktu)?
    Bomba atomike u shpik, edhe me ane te ktyre teknollogjive sot kemi avancuar kaq shume.
    Mjetet luftarake jan te mira per vetmbrojtje, jo vetem ndaj njerzve por edhe ndaj kafsheve.
    Duhani eshte gje e mire kur je ne pesimizem, te ndihmon te futesh akoma me thelle.. lol (per kte shpikje jua kifte Kina nonen atyre indianve)
    Narkotiket, shumica e tyre perdoren edhe si ilace, kshu qe..asnje nuk eshte i demshem nese perdoret sic duhet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Homoseksualizmin(si organizate byth...ash)!!!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Homoseksualizmin(si organizate byth...ash)!!!
    Pse mor vlla? Me shum femra per neve. Ishalla shtohen sa me shum kta homot, aq me shum bjonde, brune,kokuqe per neve, pse i ke inat ti!?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Une s'i kam inat, une s'du me i pa me sy! Pastaj s'ka shku puna t'na bojne konkurence edhe Dylberat!

Pastaj, prej atyrve s'po na heqin as vizat!!!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vizat sna i heqin se na kan frike.. i tremben kontrabandes, ska pune dylberizmi ktu.

E imagjino te hapen kufinjt? haha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Un mendoi pak me ndryshe; se gjdo zbulim esht emancipim nuk esht gabim,por keq perdorimi i zbulimeve esht gabim,sikurse te ishte NJERIU PER NJERIUN NJERI E JO UJK, gjdo zbulim do te ishte sukses e jo gabim.Zbulimet jan shkall zhvillimi qe nga e pa njohura lind e njohura ,ndersa njohurija mund te jet ne munges por jo kurr e tepert.

Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Klinë__Kosovë
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Asnjeri nuk eshte zbulim i keq nese perdoren per mire.

Mafia eshte organizate qe punon per veten e vet qe te behet e pasur (cte keqe ka ktu)?
    Bomba atomike u shpik, edhe me ane te ktyre teknollogjive sot kemi avancuar kaq shume.
    Mjetet luftarake jan te mira per vetmbrojtje, jo vetem ndaj njerzve por edhe ndaj kafsheve.
    Duhani eshte gje e mire kur je ne pesimizem, te ndihmon te futesh akoma me thelle.. lol (per kte shpikje jua kifte Kina nonen atyre indianve)
    Narkotiket, shumica e tyre perdoren edhe si ilace, kshu qe..asnje nuk eshte i demshem nese perdoret sic duhet.
    Mafia eshte organizate qe punon te pasurohet,por ajo nuk fiton asgje me djerse dhe pasurohet ne shpine te tjerve e shum her edhe ne fatkecsi te tjerve
    Mjetet luftarake nuk perdoren vetem per vetmrojtje por edhe per jetmarrje te njerzve te pafajshem
    Per narkotiket e duhanin nga ato ce paske then mund te vim ne perfundim se paseke qen ne humor te mir kur i ke shkrujt

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •