Bomba Atomike
Duhani
Narkotikët
Mjetet Luftarake(armët)
Mafia (si organizatë kriminale)
Alkohol
Tjeter...
per qe je i pakultur ate ske nevoj ta perseritesh se e pame dhe po vazhdojme ta shohim se ti nuk ndalesh me fyerje drejtuar duhangjijve,me kto shprehje e sjellje jane shprehje idioti ,rrugaci e ckado tjeter vetem jo shprehje FISNIKU, un nuk do te kisha thene se nje njeri qe pin duhanin eshte njeri me te meta mendore,kujdes fjalorin o fisniko
[QUOTE=Smth_Poetic;2557101]Se dija te kishte njerez qe ofendohen kur i shajne duhanin.
Te gjithe i dime pasojat e duhanpirjes dhe te kqijat qe na i shkaton si thot populli zullum shndetit e zullum gjepit,un nuk po ofendohna se po e shane duhanin,po me erdhi keq se si u shpreh ne menyr aq banale Fisniku student dhe normalisht si duhanpirese qe jam me erdhi keq.
Asnjeri nuk eshte zbulim i keq nese perdoren per mire.
Mafia eshte organizate qe punon per veten e vet qe te behet e pasur (cte keqe ka ktu)?
Bomba atomike u shpik, edhe me ane te ktyre teknollogjive sot kemi avancuar kaq shume.
Mjetet luftarake jan te mira per vetmbrojtje, jo vetem ndaj njerzve por edhe ndaj kafsheve.
Duhani eshte gje e mire kur je ne pesimizem, te ndihmon te futesh akoma me thelle.. lol (per kte shpikje jua kifte Kina nonen atyre indianve)
Narkotiket, shumica e tyre perdoren edhe si ilace, kshu qe..asnje nuk eshte i demshem nese perdoret sic duhet.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Homoseksualizmin(si organizate byth...ash)!!!
Une s'i kam inat, une s'du me i pa me sy! Pastaj s'ka shku puna t'na bojne konkurence edhe Dylberat!
Pastaj, prej atyrve s'po na heqin as vizat!!!
Vizat sna i heqin se na kan frike.. i tremben kontrabandes, ska pune dylberizmi ktu.
E imagjino te hapen kufinjt? haha
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Un mendoi pak me ndryshe; se gjdo zbulim esht emancipim nuk esht gabim,por keq perdorimi i zbulimeve esht gabim,sikurse te ishte NJERIU PER NJERIUN NJERI E JO UJK, gjdo zbulim do te ishte sukses e jo gabim.Zbulimet jan shkall zhvillimi qe nga e pa njohura lind e njohura ,ndersa njohurija mund te jet ne munges por jo kurr e tepert.
Mafia eshte organizate qe punon te pasurohet,por ajo nuk fiton asgje me djerse dhe pasurohet ne shpine te tjerve e shum her edhe ne fatkecsi te tjerve
Mjetet luftarake nuk perdoren vetem per vetmrojtje por edhe per jetmarrje te njerzve te pafajshem
Per narkotiket e duhanin nga ato ce paske then mund te vim ne perfundim se paseke qen ne humor te mir kur i ke shkrujt
Krijoni Kontakt