Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Interesant nuk te paskam kuptuar qe ti e paske pase fjalen per politikanet kur percakton demokratet.Keshtu zot rote i ke lene vendin te lire qe ndershmeria mund te vije ne politikee vetem nga djemte e is gjeneraleve te diktatures dhe ish munistrat e genocidit.Eshte e njeta gje sikur une te them ty se demokracia ne serbi mund te vije vetem nga femijet e Milloshevicit dhe mbeshtetesit e tij , pikerisht ato qe bene genocidin makaber te shqipetareve te kosoves.Kosovare je ti?Me ta pre bilin eshte pak.
    E di ti qe ne Bundestagun gjerman eshte nje i ashtequjaturi Gregor Gysi pa folur per Oscar Lafontaine.
    Sa per serbet nje miku im nga Peja(e beson apo jo s'me intereson fare) me ka thene qe femijen e tyre e therrin per Serbine.Pra jane te gjithe njelloj kur vjen puna per kombin e tyre.Ne therrim njeri-tjetrin prandaj nuk bejme hajer kurre.
    Ndoshta e kam gabim,ashtu qofte.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    E di ti qe ne Bundestagun gjerman eshte nje i ashtequjaturi Gregor Gysi pa folur per Oscar Lafontaine.
    Sa per serbet nje miku im nga Peja(e beson apo jo s'me intereson fare) me ka thene qe femijen e tyre e therrin per Serbine.Pra jane te gjithe njelloj kur vjen puna per kombin e tyre.Ne therrim njeri-tjetrin prandaj nuk bejme hajer kurre.
    Ndoshta e kam gabim,ashtu qofte.
    kjo eshte matematike ,prandaj dhe e besoj.Ato kane edukim te unifikuar shpirterore (pak rendesi ka te mire apo te keq) e keshtu ato mendojne njelloj, prandaj dhe une them qe duhet te bashkohemi dhe te edukohemi ne te njeten doktrine per te qene njelloj pavarsish se Made in Albania.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Njeres te ndershem nuk ka ,jo vetem ne Shqiperi , pore e gjithe bota eshte duke u rrezikuare nga njerezit e jo ndershem.

Nje fjale popullore thote : Ekzistojne njerez dhe jo njerez .

I miri me te mirin , i keqi me te keqin.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Dicka perfeksion dhe ne pastertine e plote nuk do arrihet asnjehere, jo ne Shqiperi, po kudo. Problemi qendron ne faktin se disa shqiptare(nuk e fus veten ne kete grup personash) nuk e duan rinovimin, por pelqejne menyren e qeverisjes se vjeter dhe te drejtohen nga persona qe ju shkaktojne sa me shume katastrofa. Ndodhi ai pislleku i Gerdecit dhe banoret e tij serish ja dhane voten Berishes, do ta shikoni qe edhe pas ketij pislleku qe po ndodh ne Fierze, Shkodranet do e votojne akoma me shume Berishen.

Nje fuqi te vetme qe ka populli yne per te hequr kalbesirat nga qeverisja e ketij shteti, edhe ate e keqperdoron.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Dicka perfeksion dhe ne pastertine e plote nuk do arrihet asnjehere, jo ne Shqiperi, po kudo. Problemi qendron ne faktin se disa shqiptare(nuk e fus veten ne kete grup personash) nuk e duan rinovimin, por pelqejne menyren e qeverisjes se vjeter dhe te drejtohen nga persona qe ju shkaktojne sa me shume katastrofa. Ndodhi ai pislleku i Gerdecit dhe banoret e tij serish ja dhane voten Berishes, do ta shikoni qe edhe pas ketij pislleku qe po ndodh ne Fierze, Shkodranet do e votojne akoma me shume Berishen.

Nje fuqi te vetme qe ka populli yne per te hequr kalbesirat nga qeverisja e ketij shteti, edhe ate e keqperdoron.

Renovimin he,he,he, Boy !! Per fate te keqe shqipetaret jane renovuare me shekuj.

Problemi kryesore qendron se shqipetaret per fate te keqe , jane renovuare paralel me lufta dhe tranzicion. Pra kurre lufta dhe tranzicioni ecin paralel ,ata prodhojne jo njerezi.

i NDERSHMI DHE JO I NDERSHMI NUK KANE TE BEJNE ME POLITIKEN , PER ARSYE SE POLITIKA VJNE E SHKON KURSE NJEREZIT DHE POPULLI NGELIN TE PERHERSHEM .

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Besoj se ketu po flitet per ata qe kane ne dore fuqi qeverisjeje dhe jo per personat normal, apo ndershmeri te nje personi ne jeten e tij. Se me siguri njerez te ndershem shqiptare ka sa te duash, deri ne momentin kur s'kane ndonje fuqi qeverisjeje.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Interesant nuk te paskam kuptuar qe ti e paske pase fjalen per politikanet kur percakton demokratet.Keshtu zot rote i ke lene vendin te lire qe ndershmeria mund te vije ne politikee vetem nga djemte e is gjeneraleve te diktatures dhe ish munistrat e genocidit.Eshte e njeta gje sikur une te them ty se demokracia ne serbi mund te vije vetem nga femijet e Milloshevicit dhe mbeshtetesit e tij , pikerisht ato qe bene genocidin makaber te shqipetareve te kosoves.Kosovare je ti?Me ta pre bilin eshte pak.
    Kur nuk kupton mos kce si plakat n'k.....
    UNE JAM SHQIPTAR NGA KOSOVA...sa per at bilin shko babit tend preja
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    O na fal qenke klysh i komunistave te Miloshecivit!! jo te emershuarit tone
    Shih shih,pinjolli serb me dy emra.Kam degjuar se ne shkoder jetojne serbet,ama qe do ta takoje ne forum edhe + si demon-krat nuk e kam besuar!!!

SystemA,une vertete nuk jam komunist,por keta Demonat e sotit me binden se komunizmi eshte shume me i mire se keta berllog.Keta Demona,mund te shkojne edhe aq large sa qe jane ne gjendje “per ta “modernizuar”(lexo shitur) dhe “evropianizuar”(lexo plaqkitur) Shqiperin edhe duke sjelle keto me zjarr e barot.Keta Demon(k)ratet e kane vetem nje qellim,grabitjen e pasuris se popullit dhe dhe pas ikjen per te jetur me “miqet” ne luksin e papare neper bote, kjo linje e eger tradhtare vetem kete e ka per qellim.
    Keta M..Demon-krat, me ne krye Sali Berishen, duke u lidhur me njemije e nje fije me qarqet me reaksionare ne Ballkan. Keta Demon jane zhytur si mos me keq ne afera te pista duke filuar qe nga vitet ‘90-ta, te kujtohet,me nafte me shtetin me armik te kombit shqiptar, me Serbine,Kur ushtria jone clirimtare luftonte keta Demona bashpunonin me armikun.Keta jane zhytur gjithashtu ne aferen e madhe ekonomike, si ajo e piramidave “berishjane”, e cila e solli Shqiperine deri ne prag te nje lufte vellavrasese ne vitin tone fatzi me 1997 e deri tani, kur afera e armeve me Delijorgjin,e cila e pergjaku Gerdecin per te vijuar turpin e zi deri tek afera “Fazlliq” Shqiperia e sotme “kapitaliste” e “Demon(k)rate” alias feudaliste, ka rene ne keto kurthe e komplote te egra te brendshme e te jashtme,u ben shkak per humbjen e jetes se mija njerzeve...ashtu qe ja kane kaluar breenda dhjete viteve komunizmit ne shqiperi per 50 vite

Andaj SystemA,futja bre k..ketyre se nuk e merotojne keta Sahanlepisa as te shkruesh me ta.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Kur te dali ky njeri i ndershem me tregoni, se du ta vras me doren time
    paqen, e sjell vetem drejtsia

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o fshatar...

Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    DEPUTETET E SHQIPERIS"

PO E MARRE FJALEN O I ZOTI I SHPISE
    SE PER DEPUTETET E SHQIPERIS
    NUK PO DI SE KU ME JA NISE
    TE SHKRETIT NE SE NA KA ZAN HALLI
    PO NA PRIN JOSEPINA TOPALLI

NUK JAM POET AS SHKRIMTAR
    ME PREFESJON JAM FSHATAR
    NE RRADHE TE PARE JAM SHQIPETAR
    ME MEND NE KOKE DHE ME SY NE BADHE
    ATA PO DUAN ME NA BA BUDALL

SHKODER, PERMET, DURRES E TIRANE
    PER TE ZI PO E LANE NAME
    TURP E MARRE NUK PO KANE
    NJERI-TJETRITN SHUME PO E SHANE
    PER LEK, EURO ,DHE DOLLARE
    CILI MA I PARI PER ME I MARRE

O SHQIPERI O MJERA TI
    PO TY SOT KUSH PO TE PRI
    PER ME SHKUA NE EUROPE
    ME U BASHKUA EDHE NE ME SHOKE
    ME TE BEKUA EDHE TY KET TOKE

DEPUTETEVE SI PO JU A DON
    TU RREJT POPULLIN JU PO U SHKON
    NA KANE FUTE SHUME EDHE BORXH
    $ 600 MILJARD OSE $ 600 BILJON
    GJITH SECILI VETIN PO E MBRON

PARLAMENTI I SHQIPERISE
    THONE SE JENA ZOTET E SHTEPISE
    TE SHKRETIT NEVE CFAR NA KA GJETE
    PA ZOTE SHTEPIJA NA KA METE
    MBRONJE VETEN TUAJ DEPUTET

ZGJEDHJET PRAPE KANE ME NA ARDHE
    JU ZDOTE NA BENI PRAPE BUDADHE
    DEMOKRACISE I QOFSHIM FALE
    VOTAT JU QE NA KENI MARRE
    MOS JU A BAFTE ZOTI HALLALL

O SHQIPERI TY TU RRITE NDERA
    SE SHPEJTI PO TE DEL PRANVERA
    POPULL TE NDERSHEM KA KJO TOKE
    RRUGA E MBARE TE QOFTE PER EUROPE.
    nese je i ndershem ti ka edhe te tjere te ndershem...mos i mat te gjithe me kutin tend...se do mbetesh fshatar tere jete...

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •