sepse nje koh kam jetuar atje,atje edhe kam lind,dhe ende kam kontakt me shoqerin time atje,sa per nmaqedoni vetem per nshkoll jam ketu dhe nuk kam aq shoqeri sa kam atje,edhe shqipen e di jashtzakonisht mir,mirpo me gramatiken kam problem pak,dhe me sa e di un njeri qe nuk esht i dehur i thuajn matur??nese nuk esht tregom ti si i thuhet ta di per tjeter her!
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Sa here qe behem tape te nesermen i premtoj vetes qe nuk do pi me kurre, po asnjeher se mbaj fjalen
Zakonisht kur e teproj njecik me kap nje eufori e papare, du vetem te kercej te qesh te cmendem...
Ama po e teprova shume cike, mas euforise jam aq e sinqerte se njerzit perreth kan dyshime a eshte kjo shoqja jone apo jo
Edhe vetem nje rast kur e kam tepruar shume shume cike, sa here kujtoj ate nate se du me veten, pas asaj nate skam fut alkool ne goje per 6 muj... Me eshte dashur te nesermen tu kerkoj falje gjithe shoqerise![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Nuk e kuptova mire cfare deshe te thuash me keto rreshta, por vetem i dehuri nuk mund te quhet i matur. Te jesh i matur do te thote ta mendosh mire dicka para se ta shprehesh, apo veprosh. I dehuri nuk do t'ja dije shume. Nuk mendon shume per pasojat qe mund te kene fjalet, apo veprimet e tij.
jo jo,hmmm te dehurit e di se i thuajn i dehur,mirpo ai qe sesht i dehur si i thuajn ne shqip ??? Normal ?? sepse xfiles me gjykon se kam gabim me shqipen po sme tregon,p.sh un e bena temen cfar i maturi mendon i dehuri tregon , si duheshte ta kisha bere?cfar njeriu i pa pire mendon i dehuri tregon??lol
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Krijoni Kontakt