Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    ...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

............

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ti mund ta dish jashtezakonisht mire anglishten,
    por me shqipen ke akoma rruge per te bere.
    po bash at u mundova ta sqaroj,me sa e di un ket her shum mir e saqrova po ti je aj qe se kupton.........
    kam probeleme me shqipen e pranoj,gezohesh?
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    me shoqerine...
    apo me burrin
    E ke ne fund te fjalise pergjigjen.
    Kur u martova e lash fare pijen, dhe jo per arsye te ''sinqeritetit''. Shume rralle pi dhe ne raste te vecanta.

...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

.............

ti mund ta dish jashtezakonisht mire anglishten,
    por me shqipen ke akoma rruge per te bere.
    sepse nje koh kam jetuar atje,atje edhe kam lind,dhe ende kam kontakt me shoqerin time atje,sa per nmaqedoni vetem per nshkoll jam ketu dhe nuk kam aq shoqeri sa kam atje,edhe shqipen e di jashtzakonisht mir,mirpo me gramatiken kam problem pak,dhe me sa e di un njeri qe nuk esht i dehur i thuajn matur??nese nuk esht tregom ti si i thuhet ta di per tjeter her!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Sa here qe behem tape te nesermen i premtoj vetes qe nuk do pi me kurre, po asnjeher se mbaj fjalen

Zakonisht kur e teproj njecik me kap nje eufori e papare, du vetem te kercej te qesh te cmendem...

Ama po e teprova shume cike, mas euforise jam aq e sinqerte se njerzit perreth kan dyshime a eshte kjo shoqja jone apo jo

Edhe vetem nje rast kur e kam tepruar shume shume cike, sa here kujtoj ate nate se du me veten, pas asaj nate skam fut alkool ne goje per 6 muj... Me eshte dashur te nesermen tu kerkoj falje gjithe shoqerise
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Rreja Lexo Postimin
    po bash at u mundova ta sqaroj,me sa e di un ket her shum mir e saqrova po ti je aj qe se kupton.........
    kam probeleme me shqipen e pranoj,gezohesh?
    ok pra ok, me fal

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    me sa e di un njeri qe nuk esht i dehur i thuajn matur??nese nuk esht tregom ti si i thuhet ta di per tjeter her!
    Nuk e kuptova mire cfare deshe te thuash me keto rreshta, por vetem i dehuri nuk mund te quhet i matur. Te jesh i matur do te thote ta mendosh mire dicka para se ta shprehesh, apo veprosh. I dehuri nuk do t'ja dije shume. Nuk mendon shume per pasojat qe mund te kene fjalet, apo veprimet e tij.

...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

.................

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk e kuptova mire cfare deshe te thuash me keto rreshta, por vetem i dehuri nuk mund te quhet i matur. Te jesh i matur do te thote ta mendosh mire dicka para se ta shprehesh, apo veprosh. I dehuri nuk do t'ja dije shume. Nuk mendon shume per pasojat qe mund te kene fjalet, apo veprimet e tij.
    jo jo,hmmm te dehurit e di se i thuajn i dehur,mirpo ai qe sesht i dehur si i thuajn ne shqip ??? Normal ?? sepse xfiles me gjykon se kam gabim me shqipen po sme tregon,p.sh un e bena temen cfar i maturi mendon i dehuri tregon , si duheshte ta kisha bere?cfar njeriu i pa pire mendon i dehuri tregon??lol

...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

.....

ok pra ok, me fal
    me ket ok pra ok me fal don te thuash qe i liron ruge budallait ose e pe qe ke gabuar?

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    jo jo,hmmm te dehurit e di se i thuajn i dehur,mirpo ai qe sesht i dehur si i thuajn ne shqip ??? Normal ?? sepse xfiles me gjykon se kam gabim me shqipen po sme tregon,p.sh un e bena temen cfar i maturi mendon i dehuri tregon , si duheshte ta kisha bere?cfar njeriu i pa pire mendon i dehuri tregon??lol
    Ai qe nuk eshte i dehur quhet jo i dehur, esell, normal. I dehuri nuk quhet i matur. I matur dhe i dehur jane dy gjera krejt te kunderta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    me ket ok pra ok me fal don te thuash qe i liron ruge budallait ose e pe qe ke gabuar?
    nuk e kisha me ironi,
    e teprova.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •