Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    ...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378

Ajdeee Pranoni te vërtetën..:D

Të gjithë ne kur kemi qen me te vogel kena henger shpulla,fyerje,tallje nga prinderit, disa dhe moshën më të madhe.
    Jo boks,shkelm,shpull ne kuptim te vertete te fjales.
    Ajde tani pranoni , kur si pse ??

Une e mbaj mend isha 9 vjec u vonova per ne shtepi pasi qe bena nje bela kisha frige,dhe si kapak fqinjet deri kur un fshihesha tek nje dru karshi baneses tone shkuan tek nena im per tu ankuar se ju a kam vrare vajzen syrin e ka zi,i shkoi mendja nenes tim se ku jam fshehur[tek vendi i zakonshem]erdh me kapi per veshi dhe me mbylli ne dhome,1 jave me radhe duheshte te hudh shamiat e nenes plake nga terasa si arsye per te dal jasht te luaj me shoqet shpresoj se edhe ju do ti shkruani ngjarjet tuaja..mos me turperoni te dal total idiot
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une ha shpulla dhe tani e jo me i vogel
    JO SEKS PARA MARTESE

...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378
    hahahha flm qe sme le vetem
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

leket-shpejt!-leket.. Maska e mi piace
    Anëtarësuar
    01-12-2009
    Vendndodhja
    durres
    Postime
    140
    Ooooo...na kan myt lale.....Na kan shem ne dajak...Mbaj mend nje her kur kam qen ne klas te gjashte, dhe na thot mesuesja kush na gjen nje foto te xhaxhi enverit, dhe un si trim ngrij doren ta gjej un zyshe?!
    Ok me thot...E gjitha kjo u be vetem per te ber 1 ore mesimi pushim. Iki ne shtepi dhe shkul te gjitha fotot e xhaxhit qe kishin pas kopertines, "VEPRAT E TIJ" dhe ja coj.....
    Ojjjj mome....Ojjjj momeeee.....Sa i pa, direkt.
    KU I KE GJETE? KU I KE MARRE? CA LIBRI KE PRISH?
    ME VRAP PRINDIN KETU!!!
    Si ti thoja mor si ti thoja babit...... U be problem i madh hyri drjtori ne mes, kshilli lagjes, e shum te tjer.
    si perfundim u detyrova ti thoja babit se nuk me pranonin ne shkoll. Sa e mori vesh, me ka fut nje te rrafme te SHENDETSHME...!(kjo ne shtepi) Me mua per dore ne shkoll, dhe te zyra drejtorit. Ishin mbledh dhe ca zysha, ajo e historise,(fanulla e ka pas emrin) kujdestarja,(matematikes zana) dhe zysh' dani..gjuh letersi.
    Fillun te gjitha si grenxat...Aty mbaj mend qe me ka ardh nje shpull na babi sikur me qen cunami, ma ka rretullu koken si radar.....
    Ky esht nje nga shum rastet qe me kan ngel ne mend, po i fiksuar keq fare.

Rrespekte per temen e hapur Rreja.
    nga frika, u bera trim...!

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar më parë nga mi piace Lexo Postimin
    Ooooo...na kan myt lale.....Na kan shem ne dajak...Mbaj mend nje her kur kam qen ne klas te gjashte, dhe na thot mesuesja kush na gjen nje foto te xhaxhi enverit, dhe un si trim ngrij doren ta gjej un zyshe?!
    Ok me thot...E gjitha kjo u be vetem per te ber 1 ore mesimi pushim. Iki ne shtepi dhe shkul te gjitha fotot e xhaxhit qe kishin pas kopertines, "VEPRAT E TIJ" dhe ja coj.....
    Ojjjj mome....Ojjjj momeeee.....Sa i pa, direkt.
    KU I KE GJETE? KU I KE MARRE? CA LIBRI KE PRISH?
    ME VRAP PRINDIN KETU!!!
    Si ti thoja mor si ti thoja babit...... U be problem i madh hyri drjtori ne mes, kshilli lagjes, e shum te tjer.
    si perfundim u detyrova ti thoja babit se nuk me pranonin ne shkoll. Sa e mori vesh, me ka fut nje te rrafme te SHENDETSHME...!(kjo ne shtepi) Me mua per dore ne shkoll, dhe te zyra drejtorit. Ishin mbledh dhe ca zysha, ajo e historise,(fanulla e ka pas emrin) kujdestarja,(matematikes zana) dhe zysh' dani..gjuh letersi.
    Fillun te gjitha si grenxat...Aty mbaj mend qe me ka ardh nje shpull na babi sikur me qen cunami, ma ka rretullu koken si radar.....
    Ky esht nje nga shum rastet qe me kan ngel ne mend, po i fiksuar keq fare.

Rrespekte per temen e hapur Rreja.
    Lol!I gjori ti
    Nga mami kam pas shpulla me shumice,por pa zarar se kisha fituar imunitet nga ato
    Kurse babi me ka qelluar vetem njehere me shapke.Kemi qene duke salduar dicka ne oborr.Dhe un ja kisha ngulur syte asaj drites dhe xixave qe leshohet nga saldatricja.Babi me thosh qe mos e shiko se nuk te ben mire per syte.Un s'i hiqja qe s'i hiqja syte.Fol 1 here babi,fol 2 here kur e pa qe un si levizja syte qe andej me gjuan me shapke.Po nuk e mendoi qe do kish qelluar ne shenje se ish cik larg.Aty ja plasa ta qarit me te madhe sa e mori vesh gjithe lagjia. A thua se cfare me kish bere.Ndejta me turi varur deri sa me kerkoi falje babi.Kjo ka qene e para dhe e fundit.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2010
    Postime
    25
    Në mbrëmje duhej me patjetër me u fut në shtëpi në orën 20.Në të kundërtën,dihej.Dajak.Natyrisht, kur ishin në 8-vjeçare.

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Eeeee ne cilat kujtime na ke futur oj rreja ......
    Ne fakt babai im nuk na ka rrahur kurr ,teper pak sa per te mos then fare fare ,por kur na ka rrahur.....na ka ngjeshur mir lol ....
    Un mbaj mend vetem nje shpull nga ai ,por qe se harroj as sot ,edhe pse isha e pafajshme e pesova shkaku i vellait lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po sikur ti denoncojme prinderit tane
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po sikur ti denoncojme prinderit tane
    Sbesoj qe do funksiononte lol

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Babushi im ka hijen e rende por dore nuk ka pasur....Ama njehere e kam marre nje te mire dhe aty kuptova qe ishim me fat qe babi nuk kishte dore, pasi e kishte shume te rende ate te uruar.

Shtepia jone ishte 2 kateshe.Ne kat te dyte rrinte vellai dhe atehere kishte vetem nje djale, por i prapte ama..Ai vraponte e hidhej lart babit tim i vinte mendja verdalle poshte. Dhe me thote mua te shkoj larte e t'i them qe te pushoje. Vete une dhe ne tratativa e siper per t'i mbushur mendjen nipit filloj te loz e te vrapoj dhe une...Pas nja dhjete minutash shoh babin tek porta te zi sterre nga inati dhe vetem kur sec shikoj ca xixa...kishin qene syte e mi qe leshonin flake nga shpulla e marre.

Ka qene hera e vetme qe babi ka vene dore po qe s'e harroj sa te jem gjalle.

Sa per vellezerit ,ufffffff shume te serte i kam pasur....

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •