Postuar më parë nga Erlebnisse mese i parashikueshem. dmth .. jo shume i zgjuar
Postuar më parë nga Erlebnisse mese i parashikueshem. Goca mos i besoni kesaj se e hongret
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Jo, s'eshte ne ate kuptim...
La vita è bella...
I manipulushem
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar më parë nga Albela I manipulushem Detyrohemi skemi cbejm
gay eshte e vetmja fjale qe mund te jete tamam per meshkujt e sotem
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Qafsh mu me ca ta ka perzier rakine ai qe ke thon kete fjal Lene mos e pyt,nga inoti qe nuk me dha raki e thash kte Postuar më parë nga Shpirti_kuq iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii linda se ke mir kshu E mir ta rregulloj pak me mire Trongull me farë
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga HELEN OF TROY gay eshte e vetmja fjale qe mund te jete tamam per meshkujt e sotem Ngaqe jan shtu shume lesb prandaj e thua kete?
Postuar më parë nga Linda5 Lene mos e pyt,nga inoti qe nuk me dha raki e thash kte E shef qeka zemer mire. pse se thua kete ti
Postuar më parë nga HELEN OF TROY gay eshte e vetmja fjale qe mund te jete tamam per meshkujt e sotem ahahaaaahahaaaahahaaaahahaaa helena giati re munaramu pios .. nuk ta ka ber qefin sic duhet ?!! linda5: E mir ta rregulloj pak me mire Trongull me farë linda ashtu he
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt