Ku eshte interesantja ketu O Flory pash nderin? Pse u dashkan bere akoma biografite? Ku eshte e keqja edhe nese prinderit e Sales jane njerez te thjeshte por te nderuar? Nuk jane titujt dhe gradat qe ja shtojne fisnikerine njeriut. Jane te tjera vlera qe ne popull vleresohen ndryshe. Dhe mos mendo se ben ndonje zbulim kur ben thirrje per per kete teme molto interesante sipas teje.
Sala mund te kete shume gabime dhe nuk eshte i perkryer, por mangesia i tij me e madh eshte se nuk ka arrit akoma me shkul barishtet e nje sistemi te percudnuar qe ngre akoma koke me historira pezake , me gra, bij e niper diktatoresh qe shkruajne si pa te keq historirat e tyre roze neper ca gazeta.
Sala shkuli bustet dhe cliroi kete popull nga erresira qe ndodhej fare prane drites. Te duket pak?
Sala e futi kete vend ne udhen e demokracise. Te duket pak?
Sala hapi burgjet dhe nxorri te damkosurit e atij sitemi. Te duket pak?
Sala cliroi mendjet e shqiptareve nga ideologjia idioteske m-l. Te duket pak?
Sala i zbriti me kembe ne toke ata qe ne i mbanim me fotografi sa nje cati mbi supet tona ( Pilorat, Ritat, karrocierat, brigadierat..) neper parakalime. Te duket pak?
Sala luftoi gjersa u futem ne Nato. Te duket pak?
Sala lufton te ulemi te barabarte ne Europe. Nuk eshte pak.
Kete Aneten qe thua ti une nuk e njof. Edvin Kristaq Rama gjen rastin nganjehere te na i bej publik njerezit e tij sipas interesave . Por ma do mendja se Sala nuk genjen ne ato qe thote.....
Ky Edvini qe thua ti nuk eshte djal i keq. Por kesaj radhe eshte futur ne ngasjen e njeriut te prapaskenave ( Ru... )dhe zor se mund te dal paq qe andej.
E kam pershendetur perzemerisht kur fshiu me ruspe kioskat. Eshte djal i vendosur.
E kam pershendetur perzemerisht para disa vjeteve kur i eshte kundervene ambasadorit maqedonas per mos pritjen e kosovareve gjate luftes. Eshte djal i guximshem.
Te njejtin zell po aplikon tani me Salen, por fatkeqesisht eshte ne drejtim te gabuar. Zoti e ndihmofte te dale nga ky qorsokak punisto-Rucisto-mafiozist. Amen
Krijoni Kontakt