Per mendimin tim dashuria eshte thjesht nje ndjenje momentale, e cila ne teori eshte dicka e mrekullueshme, e pa imagjinueshme, por qe ne praktike perhere ka nje "deadline".
Gjithska varet se si e koncepton dashurine, gjithcka varet se sa je i/e gatshem per te fluturuar me presh per ne boten e mrekullive. Per te flutuar ne ajer dhe per te harruar ku te kesh nje pike sigure qe te mos biesh. Prandaj njerizit shpeshhere kur dalin te pafate nga nje dashuri, rrezohen e vriten keqazi.
Nejse, do me duhej te skruaja [afund per te trguar qe dashuria eshte thjesht nje ndjenje kalimtare, e cila vjen ne momente kur njeiu ka me shume nevoje per te, dhe qe zakonisht iken ne te njetin moment, kur ke me shumeneveoje!
Po qe puna per sakrifikime dhe veteflijime, me thene te drejten i kam akoma dy pare mend ne koke per ta ditur qe nuk ia vlen, Ose edhe ajo tjetra, te lesh familjen per nje ndjenje

booo gomarllik me te theksuar se ky nuk mund te degjosh (u lutem disa antareve te mos e marrin per personale

)
Ndersa po qe puna e pengesave, varet se cfare pengesash jane, nese jane pengesa qe nuk i sjellin dem personit tim si dhe personeve qe me rrethojne, jam i gatshem ti kaloj me sukses, ne te kundert, ku te kam pare....
ps:
Leksion! (per hapesin e temes)
Shkronjat e medha arrihen duke mbajtur shtypur ne tastier ate tast i cili lexon
Shift dhe njekohesisht duke shtypur tastin me shkoronjen te cilen deshiron ta besh te madhe. Si pershembull:
pershendtje ne kete rast
p + te mbash Shift shtypur =
Pershendetje
(e thjeshte apo jo?)
Shkronjat e medha te shtypit perdoren:
1. Ne momentin qe nis nje fjali e re
2. Ne rastin e emrave te pervetshem, si psh, Agimi, Agroni, Elsa etj
3. Hap librin e Gjuhes Shqipe!
Ne momentin qe haop nje teme te re mundohu ti permbahesh sado pak gramatikes se gjuhes. Pra duke perdorur:
1. Shkronje te madhe ne fillim te fjalive te reja( per me shume te shihen pikat e siper renditura)
2. Pika [ . ] ne momentin qe duam te perfunfojme nje fjali te thjeshte.
3. Shenjat , ; : " ! ? Hap librin e Gjuhes Shqipe!
Krijoni Kontakt