auuuuuuuuuuuuuu me vertet ke ecur ne jete qe i vogel èèèèèèèèèèèèèèèèè ne cdo fush
Ta them une shkollen por e lem ne shtator kur te filloj viti i ri shkollor prit ca dhe nderko pergtitu shpirterishte dhe fizikisht se ata cerrat qe thu ti jan te rrezikshem shume ke par ti kalamajt ne klas te 6 te te vijent e te propozojne pa llogaritur komplimentet ose femijet ne klas te 2 te te sjellin letra
une te dua shume..... pa cerrat e klases nga e 7 deri ne te 9 ta kerkojne shqeto
ok pergatitu se nuk eshte pune e lehte me keta te sotmit nuk jan si kemi qen ne njher e nje kohe qe kishim turp me pa mesuesen ne sy
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
unejsa ti je ne foto
JO SEKS PARA MARTESE
Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 23-12-2009 më 11:58
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
qaj per para meje dhe vuaj per mua
perkulu ne gjunje me thuaj te dua
prej atij vendi mshoj murit me koke
betohu se per ty segziston tjeter ne bot
nese do tme bindesh se mua me don
ne mes te dimrit blema nje boston
e per ditlindje dua ni dhurat te thjesht
dua helikopter e jo mersedes ...
per deshiren time dua te shkosh ne hen
jo me rakete po te ecesh kemb
....................................
Eeeee se per dashurin behet gjithqka ja edhe nje prov tjeter:
Shoqja ime me e ngush ka dashur gjithmon nje djal ama ai ka qen i varfer edhe prind se kan leju me u martu me te ,ajo per hater te prindve u largu prej tij ,mirpo dashuria e tyre si ka lan me u largu per krejt ,ja sa kuptova se shoqja kish ik me te dashurin e saj kishte len shkollen familjen gjithqka per dashurin e saj....
A ja vlen apo jo ??? ..un se di ...
Vallaj per te dashuren kisha bo shum sende, gcdo gje qe do ti kishte dashur zemra asaj, por me kusht qe kur ti bej keto sende te jem ne ender!!!
GV_USA
Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 01-02-2010 më 17:44
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt