Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 126
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Uvjesa uvjesa uvjesa... nxitohesh.

Po me keqkupton. Nuk po flas kunder islamit. Une po flas kunder praktikanteve te verber.
    Ketu po mundohet te thuhet pikerisht kjo : Nese do, beso!

Vetem mos ndalo kurre se permiresuari. E mos ndalo kurre se kuptuari. E mos e merr si 100% te vertete ate qe te shpjegon dikush. Sepse ai dikush sado i ditur, eshte thjesht nje njeri. E mund ta kete gabim.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    O Xhamia, nese ke vetem 1% Islam ne veten tende, duhet ta dish qe Islami urdheron vazhdimidht ne dije dhe hulumtim, e nuk lejon dot qe mendja te ndryshket. Por ti shihet fare kjarte se nuk je prej atyre qe hulumtojne dhe studiojne dhe kuptojne pas atyre rezultateve.
    Ti vetem per tu pershtatur me jofetaret hedh mendime te pabaza dhe ne total te palogjikshme.
    Si mendon qe nje ateist ka te drejte kur i thote nje besimtari se jo ti je duke e kuptuar gabimisht X religjionin, apo X Librin e shenjte, edhe nese ai personi eshte nje praktikante dhe studiues i asaj feje-libri!!!!!! Eshte njesoj sikurse une t'u perzihem mjekeve ne mjekesi, apo inxhinierve ne inxhinieri, apo , apo, apo...

Kontrolloje pakez veten, sepse te flasesh ne emer te nje feje dhe te kundershtosh cdo pjestare te saj dhe per me keq te pajtohesh me ato brockulla qe thone ateistet, kjo nuk eshte ne rregull.
    Te pakten ne emer te Islamit mos fol me keto ide, sepse Islami nuk eshte ky qe ti mundohesh ta paraqisesh. Je i lire te japesh mendime personale, por jo te thuash qe Islami thote keshtu, sepse Islami nuk thote ashtu sic thua ti.
    A thash une Islami a njerzit qe jane ne krye te islamit ??

Vet e shef qe askush nuk ndalet me mendu diqka vet , por gjithe marrin dijetaret , e kjo nuk me duket ne rregull .

Une pajtohem me ato qka jane te verteta , pa marr parasysh nga kush thuhen .

Nuk thash qe islami thot kshtu , une sjella ajete nga Kur`ani qe mundeni edhe vet mi komentu.

A mundesh me ma shpjegu pse egziston dita e gjykimit ??

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga .IQ Lexo Postimin
    Eshte e vertet se askush nuk mund ta kuptoj ne menyr te njejt ktu dhe qendron madheshtia e Kur'anit.
    Madheshtia i takon Zotit. Njeriut i takon urtesia per ta interpretuar.

Atyre qe e keqinterpretojne i takon turpi!!

Thjeshte.

i/e regjistruar Maska e shq_mussl
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    ATY KU JETOHET
    Postime
    91
    uvejsa , mua me vjem shum keq , por deri dikund xhamia ka te drejte . sepse ne kuran ka nje ajet ku thuhet fole te drejten po qe se edhe behet fjale per veten tende , pse cka do te thuash se krejt njerezit e kuptojn cdo liber ashtu sic duhet e sidomos KURANIN kur dihet shum mir se per ta kuptuar kuranin ashtu sic duhet duhet te kesh njohuri te gjuhes arabe , sepse ka fjal arabe te cilet nuk mund te perkthehen ne perpikshmeri , po prap une nuk e di ALL-LLAHU e di me se miri , ALL-LLAHU mi falt gabimet nese gaboj ......SELAM
    DHASHTĖ ZOTI , KOSOVA SHTET ME I FORTĖ PER KREJT SHQIPĖTARĖT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Madheshtia i takon Zotit.
    Kur'ani eshte fjal e All-llahut

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    F.I. nuk nxitohem fare, sepse e kam kuptuar shume mire se cfare ke thene.
    Unne nuk marre mendime te tjereve vetem kuturu ashtu, por i analizoj dhe verifikoj me dijen time te njome dhe nese me del perfundimi i kapshem e marre, nese jo nuk e marre. por ndosh qe edhe e le as andej, e as kendej, sepse nuk do thote qe mendja ime do mund t'i kuptoje te gjithe.

Xhami, Dita e Gjykimit ekziston per tu pergjigjur une dhe ti per cdo fjale dhe veper qe bejme, duke perfshire edhe kto te forumit. Sepse edhe ketu dikush mund te gaboje pa e vene re fare dhe mund te lajthis shume lehte, KUJDES!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga .IQ Lexo Postimin
    Kur'ani eshte fjal e All-llahut
    Fjala eshte vec fjale... e nuk mund te jete e madherishme sepse mund te keqkuptohet.

Zoti ka vepra... nuk ka nevoje per fjale.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    F.I. nuk nxitohem fare, sepse e kam kuptuar shume mire se cfare ke thene.
    Unne nuk marre mendime te tjereve vetem kuturu ashtu, por i analizoj dhe verifikoj me dijen time te njome dhe nese me del perfundimi i kapshem e marre, nese jo nuk e marre. por ndosh qe edhe e le as andej, e as kendej, sepse nuk do thote qe mendja ime do mund t'i kuptoje te gjithe.

Xhami, Dita e Gjykimit ekziston per tu pergjigjur une dhe ti per cdo fjale dhe veper qe bejme, duke perfshire edhe kto te forumit. Sepse edhe ketu dikush mund te gaboje pa e vene re fare dhe mund te lajthis shume lehte, KUJDES!
    Ke fol jashtezakonishte bukur dhe sakt . Po per cilat vepra do te pergjigjemi ??

Ato qe i bejme apo ato qe i kem pas te shkrume me i bo ??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Xhamia, e ke lexuar ti se cfare kam shkruar une ne lidhje me kete teme?
    Nese jo, atehere shikoje dhe e kupton.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Uvejsa kam pershtypjen qe...
    Diten e gjykimit (nqs do te kete) me te pergezuar do te jene ata qe ruajten besimin edhe ne mes te dyshimit, se sa ata qe besuan verberisht pa llogjike. Llogjika eshte dhurate e Zotit. Dhe nqs Zoti te ka dhene forcen te perdoresh dyshimin edhe mbi Zotin vete, atehere nje arsye do te kete apo jo?

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •