Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 126

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Askund... madje ekziston nje shoqeri e vjeter masonike e themeluar pikerisht nga myslimane.
    Jam serioz.
    Epo une "fuqine time mendore" e kam aq personale sa nuk do lejoja kerkend si nga ato krijesat njerezore e as ato Ufo-fantamendore....etjetj te ma rembenin

kapish?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Epo une "fuqine time mendore" e kam aq personale sa nuk do lejoja kerkend si nga ato krijesat njerezore e as ato Ufo-fantamendore....etjetj te ma rembenin

kapish?
    AAHAhahahahahahahhahha... Hiq grupime si "EASTERN STAR"... masonet nuk kane pranuar kurre femra
    Ka nje arsye shuuuuume te forte per kete

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga ;2521618
    Ai po mė vė nė provė, do tė shohė si tė sillem. Por si? Ai e di, si i gjithėditur qė ėshtė, sjelljen time. Pėr ēfarė m'vė pengesė nė rrugė nqs e di si do ta kapėrcej?
    Qe ndoshta mos te thuash ti qe s'me dhe mundesine ta provoja te kaperceja apo ndoshta te thuash qe nuk eshte e vertete une e kaperceva ne kete menyre jo ate?
    Gjithnje ndoshta sepse prandaj ne Islam eshte gajb (e fshehte)

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    AAHAhahahahahahahhahha... Hiq grupime si "EASTERN STAR"... masonet nuk kane pranuar kurre femra
    Ka nje arsye shuuuuume te forte per kete
    Pune e madhe shume lol une prap di me shume se ata dine LoL por e kam kycyr me "mendje" celesin e kam hedhur (ne krahasim me ta ndoshta,dua te ma ruaj Zoti)

Arsyyyenn le ta mbajne per .... te ndrucuar ndonje buco nero ne mendjen e tyre

Ti gjasme sdo me pranoje ee?
    Dyshoj lol

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ca hyj une ketu?
    Une s'jam mason... po te ishte per mua futu

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ca hyj une ketu?
    Une s'jam mason... po te ishte per mua futu
    E ke parasysh shprehjen : Sme ka lene "mendja" LoL

Se mos te shkoj mendja per ters M'kupto lol ne ndonje dimension tjeter te temes LoL

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Dmth La_Lune ne jemi marioneta. Fijet i drejton Allahu. Ai e pėrcakton kur do tė mė ngrihet mua kėmba, krahu, kur do ulem, kur do ngrihem. Qė do tė thotė mėnyra si i lėviz ai fijet m'lehtėson mua ekzistencėn ose ma vėshtirėson. Nė kėtė rast, e nė bazė tė asaj qė thua ti, s'ka haspira tė lira veprimi e as sprovime, kur fijet i ka ai nė dorė
    Elegance is an attitude.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ke frike nga e verteta prandaj. Ke frike mos i gjen te drejta ato qe do thuhen.
    Njerizt kane frike nga e verteta se nga genjeshtra e ke kollaj. I thua "ik ore mbushu megjithe keto idiotesi"...

Po kur thonte gjera te drejta e te verteta si i behet?

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ke frike nga e verteta prandaj. Ke frike mos i gjen te drejta ato qe do thuhen.
    Njerizt kane frike nga e verteta se nga genjeshtra e ke kollaj. I thua "ik ore mbushu megjithe keto idiotesi"...

Po kur thonte gjera te drejta e te verteta si i behet?
    Po flet Apriori per te te dale"gjasme" qe ke fitu kete raund LoL

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Dmth La_Lune ne jemi marioneta. Fijet i drejton Allahu. Ai e pėrcakton kur do tė mė ngrihet mua kėmba, krahu, kur do ulem, kur do ngrihem. Qė do tė thotė mėnyra si i lėviz ai fijet m'lehtėson mua ekzistencėn ose ma vėshtirėson. Nė kėtė rast, e nė bazė tė asaj qė thua ti, s'ka haspira tė lira veprimi e as sprovime, kur fijet i ka ai nė dorė
    Po ndergjegje ke ti?Ai percakton ceshte e mire e ceshte e keqe Po,
    Ta veshtireson kur do te te sprovoj qe mos te japi nje verdikt ndoshta para kohe per ty,ta lehteson ndoshta per te tjera arsye
    Megjithate,Une thash dicka tjeter nga ajo qe pohon ti,

Me beso eshte teme "pafund"

Prap po te them qe kjo teme nuk ka fund,s'mund ta gjej as une e as ti te drejten,eshte e fshehte nuk ka as 0 as 1

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •